Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
kontinuitet? druze ako pratis znao bi da ibricic igra svakau utakmicu, izuztke povrede i kartona,rijetko odigra svih 90 minuta ali je starter i igra 70 tak minuta, husejnovic u 4 mjeseca ima 70 minuta ukupno, ali eto izgleda je gol protiv zapresica ima vecu tezinu nego golovi galatasarayu,govorimo o igracima 24 + godina a ne o talentima od 17.18 godina,s obzirom na renome lige,klubova u kojim igraju sve je na strani ibricica
a ovo DA JE IMAO U GLAVI bio bi.... sta bi bilo da je bilo itd itd...
da je obratno i da Said igra u ovom turskom klubu vec bi ga s mesijem usporedjivali[/quote]
Nemam ništa protiv Ibričića ali mislim da je njemu jedan Kašimpaša vrh. Repka nam se diže i trebamo tražiti bolje igrače. Svakako da igra samo hoću da kažem da je u jednoj utakmici dobar a u drugoj ga nema nigdje. Said može još puno bolje. Igra u lošijoj ligi ali u klubu koji će igrati Ligu prvaka sa igračima koji su u kadru Hr repke koja je danas 4 na svijetu i u klubu koji prodaje svoje igrače klubovima poput Arsenala, Wolfsburga, Lyona itd... Kašimpaša je simpatičan ali teško se izvući kad tamo jednom dodješ.
Možda Said nije još spreman jer je bio u kritično lošem stanju ali dolazi sebi i vjerujem da ćemo još dosta finog od njega vidjeti.. Na kraju krajeva nek pozove obadvojicu pa nek bolji igra..
" onclick="window.open(this.href);return false;
a ovo DA JE IMAO U GLAVI bio bi.... sta bi bilo da je bilo itd itd...
da je obratno i da Said igra u ovom turskom klubu vec bi ga s mesijem usporedjivali[/quote]
Nemam ništa protiv Ibričića ali mislim da je njemu jedan Kašimpaša vrh. Repka nam se diže i trebamo tražiti bolje igrače. Svakako da igra samo hoću da kažem da je u jednoj utakmici dobar a u drugoj ga nema nigdje. Said može još puno bolje. Igra u lošijoj ligi ali u klubu koji će igrati Ligu prvaka sa igračima koji su u kadru Hr repke koja je danas 4 na svijetu i u klubu koji prodaje svoje igrače klubovima poput Arsenala, Wolfsburga, Lyona itd... Kašimpaša je simpatičan ali teško se izvući kad tamo jednom dodješ.
Možda Said nije još spreman jer je bio u kritično lošem stanju ali dolazi sebi i vjerujem da ćemo još dosta finog od njega vidjeti.. Na kraju krajeva nek pozove obadvojicu pa nek bolji igra..
" onclick="window.open(this.href);return false;
ovaj ibro je bas maltretirao dinamo dok je igrao u hajduku steta sto ga nije imao ko pratiti mozda bi i titulu imaosoko je napisao/la:
evo sta je ibro radio prije
Said treba bit prvo najbolji igrac hnl-a da pa napravit transfer negdje pa i tamo malo igrat da bi se moglo ovo porediti
- Rockefeller
- Kontakt:
Ako odigraš tri nepune utakmice i upišeš 2 asistencije i jedan gol, onda se zna o kakvom se igraču, na razini te lige, radi.
Ibričića po klubovima nisam gled'o otkako je otiš'o iz 'ajduka, al' čini mi se da je Said mnogo talentovaniji od Senijada. U ovom trenutku ne, al' uvijek bih radije igrača Dinama pozvao nego Kasimpase.
Nema to veze sa time ko i šta je Said. U korist Dinama govore činjenice.
-Dinamo igra kvalifikacije za ligu prvaka i vrlo često minimalno grupnu fazu Europa lige.
-Dinamo je redovno prvak države.
-Dinamo prodaje više igrača od Kasimpase u veće i bolje europske lige.
-Dinamo je pobjednička ekipa.
-Dinamo je po kvalitetu i konkurenciji u ekipi tu negdje oko Kasimpase ili možda i jači.
-Promocijom Dinamovih igrača indirektno pomažemo (koliko toliko) i našem fudbalu. Dinamo je jedan od većih uvoznika naših igrača.
No ovakav Said ne bi trebao da ima mjesta u reprezentaciji. Mora se izboriti za prvu postavu u Dinamu. A Dinamo je meni lično veliki klub. Posebno držim do toga što stalno pobjedjuju i igraju kvalifikacije za ligu prvaka (i samu ligu prvaka ponekad). To je po meni jako bitno.
Ibričića po klubovima nisam gled'o otkako je otiš'o iz 'ajduka, al' čini mi se da je Said mnogo talentovaniji od Senijada. U ovom trenutku ne, al' uvijek bih radije igrača Dinama pozvao nego Kasimpase.
Nema to veze sa time ko i šta je Said. U korist Dinama govore činjenice.
-Dinamo igra kvalifikacije za ligu prvaka i vrlo često minimalno grupnu fazu Europa lige.
-Dinamo je redovno prvak države.
-Dinamo prodaje više igrača od Kasimpase u veće i bolje europske lige.
-Dinamo je pobjednička ekipa.
-Dinamo je po kvalitetu i konkurenciji u ekipi tu negdje oko Kasimpase ili možda i jači.
-Promocijom Dinamovih igrača indirektno pomažemo (koliko toliko) i našem fudbalu. Dinamo je jedan od većih uvoznika naših igrača.
No ovakav Said ne bi trebao da ima mjesta u reprezentaciji. Mora se izboriti za prvu postavu u Dinamu. A Dinamo je meni lično veliki klub. Posebno držim do toga što stalno pobjedjuju i igraju kvalifikacije za ligu prvaka (i samu ligu prvaka ponekad). To je po meni jako bitno.
kasimpasa je 4 ekipe truske lige koja je mnogo mnog jaca od hrvatske,dinamo danas igra ligu prvaka zahvljajujci ranijim generacijama koji su mukotrpno nabili koeficijent kroz europa ligu ,tako da je dinamu put u grupu lige prvaka najlaksi zadnjh 20 godina,jer ne dobiiju ozbiljnu ekipe do grupne faze,kolko je Said bolji od ibricica toliko je samir bolji od pjanica,za Saida je bolje da igra u dinamu jer ce ga lakse prodat i ti jer dinamo ima reputaciju prilikom prodaje,ali jos uvjek je i dinamu uspjeh kad prodaju igraca kako u Ukrajinu pa tako i u Tursku,obzriom da Turska liga dobro kotira i da mogu platiti igraca
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 16 apr 2013, 14:22, ukupno mijenjano 2 puta.
- legenda reala
- Kontakt:
Said ima veliki motiv da se dokaže da nije pao k.... za uši i da ponovo može biti dobar igrač, vidi se to na njemu i na njegovom zalaganju on će se vratiti u formu iz Werdera(kad je došo) uvjeren sam
Ibro je bio dobar igrač nekad naš najveći talenat kapiten mlađih reprezentacija ist. mogo je igrati za Hrvate on to nije htio odlučio se za BIH i očekivao sam lično mnogo od njega, al on se izgleda zasitio i nema više motiva, on se maximalno za dvije godine vraća u Hajduk, on je dovoljno zaradio i nema želju za daljni napredak iako je još uvijek u dobrim godinama.
Slažem se s Arnelom u postu iznad u svemu
Ibro je bio dobar igrač nekad naš najveći talenat kapiten mlađih reprezentacija ist. mogo je igrati za Hrvate on to nije htio odlučio se za BIH i očekivao sam lično mnogo od njega, al on se izgleda zasitio i nema više motiva, on se maximalno za dvije godine vraća u Hajduk, on je dovoljno zaradio i nema želju za daljni napredak iako je još uvijek u dobrim godinama.
Slažem se s Arnelom u postu iznad u svemu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Intervju sa mladim Atajicem.
Kaze da bi rado igrao za BiH
http://www.bigsoccerbosnia.com/15/post/ ... ation.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kaze da bi rado igrao za BiH
http://www.bigsoccerbosnia.com/15/post/ ... ation.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zaista imamo sijaset napadača, kvalitetnih mladih napadača u ovoj U - 21 generaciji, al bi grehota bila da ga se ne pozove.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- legenda reala
- Kontakt:
U ovoj generaciji 93-94 imamo sijaset kvalitetnih igrača, ne samo napadača, jako lijepa budućnost je pred ovim generacijama nadam se da će ih većina uspjeti, i dobra stvar što ih je većina prošla kroz naše mlađe kategorije i reprezentativne i klupskezizu1991 je napisao/la:Zaista imamo sijaset napadača, kvalitetnih mladih napadača u ovoj U - 21 generaciji, al bi grehota bila da ga se ne pozove.
Još im dodaj Pjanića i Stevanovića kao malo starije, ako se Kolašinac odluči za nas, imaćemo desetak super igrača koji su iste starosne dobi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Je ne znam zasto svi porede Ibricica i Huseinovica...
Zasto bi Pape zvao Huseinovica a maknuo sa spiska Ibru koji je vec ustaljen u nasoj reprezentaciji, pa makar i na klupi bio.. A za klupe ti je i Huseinovic, kako god okrenes... Sve je to u pet deka
A sto se tice samog Huseinovica, on jeste dobar igrac i sve al pitanje je hoce li mrdnuti dalje od Dinama i da li ce uopste igrati kako treba tamo...
Dinamo jest jak al za hrvatske uslove gdje se prosetaju ligom, dok bi on npr u jednoj poljskoj ili ceskoj ligi muku mucio da uzme titulu, a vjerovatno je ne bi ni uzeli...
a zasluge sto Dinamo igra LP idu prijasnjim generacijama, a ne ovim.. Dosta ovih igraca je istroseno, bez motivacije,zato i ubacuju ove mladje igrace koji su zeljni dokazivanja
Zasto bi Pape zvao Huseinovica a maknuo sa spiska Ibru koji je vec ustaljen u nasoj reprezentaciji, pa makar i na klupi bio.. A za klupe ti je i Huseinovic, kako god okrenes... Sve je to u pet deka
A sto se tice samog Huseinovica, on jeste dobar igrac i sve al pitanje je hoce li mrdnuti dalje od Dinama i da li ce uopste igrati kako treba tamo...
Dinamo jest jak al za hrvatske uslove gdje se prosetaju ligom, dok bi on npr u jednoj poljskoj ili ceskoj ligi muku mucio da uzme titulu, a vjerovatno je ne bi ni uzeli...
a zasluge sto Dinamo igra LP idu prijasnjim generacijama, a ne ovim.. Dosta ovih igraca je istroseno, bez motivacije,zato i ubacuju ove mladje igrace koji su zeljni dokazivanja
Ima li pomaka sa ovim Kolaisincem jel se odlucio ili ceka poziv Elfa da odluci ?
Hadzic, Bicakcic dokle ?
Hadzic, Bicakcic dokle ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
za Kolasinca neznam, a ova dvojica su do ljubljane dosli (pjesike podrazumijeva se)Elegant je napisao/la:Ima li pomaka sa ovim Kolaisincem jel se odlucio ili ceka poziv Elfa da odluci ?
Hadzic, Bicakcic dokle ?
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
da budem iskren neznam jeli i poceo predati papire a nije to zbog moguceg poziv od njemaca nego je momak lijen van fudbala tesko da ga vidis da odustane od hrane i gledanje boks na televiziju
Otkud to sada kad si davno govorio da njegov otac sređiva papirologiju ?
sala braco cuo sam da je vec sve sredio samo se sad cekazizu1991 je napisao/la:Otkud to sada kad si davno govorio da njegov otac sređiva papirologiju ?
Ma nek' je on živ i zdrav, samo on zna istinu, ako hoće igrat' dobrodošao, ako ne, sretni mu putevi k'o što kaže naš narod.
Hvala BOGU dočekali smo da nemoramo nikoga više moliti da igra za BIH
sad smo beton !
Al ce jos bolje biti kada budemo armirani betonfan82 je napisao/la:Hvala BOGU dočekali smo da nemoramo nikoga više moliti da igra za BIHsad smo beton !
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Zar stvarno vjerujete da ovaj lik poznaje Kolasinca? 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Pusti ih da se nadaju. Kvaris ovaj showCartman je napisao/la:Zar stvarno vjerujete da ovaj lik poznaje Kolasinca?
Cartman je napisao/la:Zar stvarno vjerujete da ovaj lik poznaje Kolasinca?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.