Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mo-bih
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la mo-bih » 16 apr 2013, 14:06

kontinuitet? druze ako pratis znao bi da ibricic igra svakau utakmicu, izuztke povrede i kartona,rijetko odigra svih 90 minuta ali je starter i igra 70 tak minuta, husejnovic u 4 mjeseca ima 70 minuta ukupno, ali eto izgleda je gol protiv zapresica ima vecu tezinu nego golovi galatasarayu,govorimo o igracima 24 + godina a ne o talentima od 17.18 godina,s obzirom na renome lige,klubova u kojim igraju sve je na strani ibricica
a ovo DA JE IMAO U GLAVI bio bi.... sta bi bilo da je bilo itd itd...
da je obratno i da Said igra u ovom turskom klubu vec bi ga s mesijem usporedjivali[/quote]

Nemam ništa protiv Ibričića ali mislim da je njemu jedan Kašimpaša vrh. Repka nam se diže i trebamo tražiti bolje igrače. Svakako da igra samo hoću da kažem da je u jednoj utakmici dobar a u drugoj ga nema nigdje. Said može još puno bolje. Igra u lošijoj ligi ali u klubu koji će igrati Ligu prvaka sa igračima koji su u kadru Hr repke koja je danas 4 na svijetu i u klubu koji prodaje svoje igrače klubovima poput Arsenala, Wolfsburga, Lyona itd... Kašimpaša je simpatičan ali teško se izvući kad tamo jednom dodješ.
Možda Said nije još spreman jer je bio u kritično lošem stanju ali dolazi sebi i vjerujem da ćemo još dosta finog od njega vidjeti.. Na kraju krajeva nek pozove obadvojicu pa nek bolji igra..

" onclick="window.open(this.href);return false;

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 16 apr 2013, 14:08

soko je napisao/la:

evo sta je ibro radio prije
ovaj ibro je bas maltretirao dinamo dok je igrao u hajduku steta sto ga nije imao ko pratiti mozda bi i titulu imao
Said treba bit prvo najbolji igrac hnl-a da pa napravit transfer negdje pa i tamo malo igrat da bi se moglo ovo porediti

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 16 apr 2013, 14:10

Ako odigraš tri nepune utakmice i upišeš 2 asistencije i jedan gol, onda se zna o kakvom se igraču, na razini te lige, radi.

Ibričića po klubovima nisam gled'o otkako je otiš'o iz 'ajduka, al' čini mi se da je Said mnogo talentovaniji od Senijada. U ovom trenutku ne, al' uvijek bih radije igrača Dinama pozvao nego Kasimpase.

Nema to veze sa time ko i šta je Said. U korist Dinama govore činjenice.

-Dinamo igra kvalifikacije za ligu prvaka i vrlo često minimalno grupnu fazu Europa lige.
-Dinamo je redovno prvak države.
-Dinamo prodaje više igrača od Kasimpase u veće i bolje europske lige.
-Dinamo je pobjednička ekipa.
-Dinamo je po kvalitetu i konkurenciji u ekipi tu negdje oko Kasimpase ili možda i jači.
-Promocijom Dinamovih igrača indirektno pomažemo (koliko toliko) i našem fudbalu. Dinamo je jedan od većih uvoznika naših igrača.

No ovakav Said ne bi trebao da ima mjesta u reprezentaciji. Mora se izboriti za prvu postavu u Dinamu. A Dinamo je meni lično veliki klub. Posebno držim do toga što stalno pobjedjuju i igraju kvalifikacije za ligu prvaka (i samu ligu prvaka ponekad). To je po meni jako bitno.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 16 apr 2013, 14:16

kasimpasa je 4 ekipe truske lige koja je mnogo mnog jaca od hrvatske,dinamo danas igra ligu prvaka zahvljajujci ranijim generacijama koji su mukotrpno nabili koeficijent kroz europa ligu ,tako da je dinamu put u grupu lige prvaka najlaksi zadnjh 20 godina,jer ne dobiiju ozbiljnu ekipe do grupne faze,kolko je Said bolji od ibricica toliko je samir bolji od pjanica,za Saida je bolje da igra u dinamu jer ce ga lakse prodat i ti jer dinamo ima reputaciju prilikom prodaje,ali jos uvjek je i dinamu uspjeh kad prodaju igraca kako u Ukrajinu pa tako i u Tursku,obzriom da Turska liga dobro kotira i da mogu platiti igraca
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 16 apr 2013, 14:22, ukupno mijenjano 2 puta.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 apr 2013, 14:17

Said ima veliki motiv da se dokaže da nije pao k.... za uši i da ponovo može biti dobar igrač, vidi se to na njemu i na njegovom zalaganju on će se vratiti u formu iz Werdera(kad je došo) uvjeren sam ;)

Ibro je bio dobar igrač nekad naš najveći talenat kapiten mlađih reprezentacija ist. mogo je igrati za Hrvate on to nije htio odlučio se za BIH i očekivao sam lično mnogo od njega, al on se izgleda zasitio i nema više motiva, on se maximalno za dvije godine vraća u Hajduk, on je dovoljno zaradio i nema želju za daljni napredak iako je još uvijek u dobrim godinama.

Slažem se s Arnelom u postu iznad u svemu ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 16 apr 2013, 14:58

Intervju sa mladim Atajicem.

Kaze da bi rado igrao za BiH

http://www.bigsoccerbosnia.com/15/post/ ... ation.html" onclick="window.open(this.href);return false;

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 apr 2013, 15:21

Zaista imamo sijaset napadača, kvalitetnih mladih napadača u ovoj U - 21 generaciji, al bi grehota bila da ga se ne pozove.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 apr 2013, 15:26

zizu1991 je napisao/la:Zaista imamo sijaset napadača, kvalitetnih mladih napadača u ovoj U - 21 generaciji, al bi grehota bila da ga se ne pozove.
U ovoj generaciji 93-94 imamo sijaset kvalitetnih igrača, ne samo napadača, jako lijepa budućnost je pred ovim generacijama nadam se da će ih većina uspjeti, i dobra stvar što ih je većina prošla kroz naše mlađe kategorije i reprezentativne i klupske 8-)

Još im dodaj Pjanića i Stevanovića kao malo starije, ako se Kolašinac odluči za nas, imaćemo desetak super igrača koji su iste starosne dobi 8-)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 16 apr 2013, 17:34

Je ne znam zasto svi porede Ibricica i Huseinovica...
Zasto bi Pape zvao Huseinovica a maknuo sa spiska Ibru koji je vec ustaljen u nasoj reprezentaciji, pa makar i na klupi bio.. A za klupe ti je i Huseinovic, kako god okrenes... Sve je to u pet deka

A sto se tice samog Huseinovica, on jeste dobar igrac i sve al pitanje je hoce li mrdnuti dalje od Dinama i da li ce uopste igrati kako treba tamo...
Dinamo jest jak al za hrvatske uslove gdje se prosetaju ligom, dok bi on npr u jednoj poljskoj ili ceskoj ligi muku mucio da uzme titulu, a vjerovatno je ne bi ni uzeli...

a zasluge sto Dinamo igra LP idu prijasnjim generacijama, a ne ovim.. Dosta ovih igraca je istroseno, bez motivacije,zato i ubacuju ove mladje igrace koji su zeljni dokazivanja

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 apr 2013, 17:36

Ima li pomaka sa ovim Kolaisincem jel se odlucio ili ceka poziv Elfa da odluci ?

Hadzic, Bicakcic dokle ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 16 apr 2013, 19:49

Elegant je napisao/la:Ima li pomaka sa ovim Kolaisincem jel se odlucio ili ceka poziv Elfa da odluci ?

Hadzic, Bicakcic dokle ?
za Kolasinca neznam, a ova dvojica su do ljubljane dosli (pjesike podrazumijeva se) :mrgreen: :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 16 apr 2013, 21:22

da budem iskren neznam jeli i poceo predati papire a nije to zbog moguceg poziv od njemaca nego je momak lijen van fudbala tesko da ga vidis da odustane od hrane i gledanje boks na televiziju

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 apr 2013, 21:42

Otkud to sada kad si davno govorio da njegov otac sređiva papirologiju ?

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 16 apr 2013, 22:22

zizu1991 je napisao/la:Otkud to sada kad si davno govorio da njegov otac sređiva papirologiju ?
sala braco cuo sam da je vec sve sredio samo se sad ceka

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 apr 2013, 22:33

Ma nek' je on živ i zdrav, samo on zna istinu, ako hoće igrat' dobrodošao, ako ne, sretni mu putevi k'o što kaže naš narod.

fan82
Kontakt:

Post Postao/la fan82 » 16 apr 2013, 22:39

Hvala BOGU dočekali smo da nemoramo nikoga više moliti da igra za BIH ;) sad smo beton !

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 16 apr 2013, 22:42

fan82 je napisao/la:Hvala BOGU dočekali smo da nemoramo nikoga više moliti da igra za BIH ;) sad smo beton !
Al ce jos bolje biti kada budemo armirani beton ;)
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 apr 2013, 23:09

Zar stvarno vjerujete da ovaj lik poznaje Kolasinca? :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 apr 2013, 23:12

Cartman je napisao/la:Zar stvarno vjerujete da ovaj lik poznaje Kolasinca? :lol:
Pusti ih da se nadaju. Kvaris ovaj show :lol:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 16 apr 2013, 23:25

Cartman je napisao/la:Zar stvarno vjerujete da ovaj lik poznaje Kolasinca? :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: . Nemoj tako, pa covjek citav zivot posveti "Seo rusitelj/rusioc" :lol: :lol:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.