FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la NYKnicks Fan » 16 apr 2013, 22:14

Šačir dominira. Nek je i Gomez dao, pred barcu...

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 16 apr 2013, 22:16

5, Gomez :)

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 16 apr 2013, 22:16

5:1

Mariano doppelpack! :D

Klare

Post Postao/la Klare » 16 apr 2013, 22:16

Tako to rade rasni strijelci. 8-)

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 16 apr 2013, 22:18

Katalonci, spremite se !
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 16 apr 2013, 22:19

Toooooo Marioo Gommeez koji hat trick

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 16 apr 2013, 22:19

Gomez, 6. Naljutio se pred Barcu izgleda. :mrgreen:

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 16 apr 2013, 22:20

Majstor je to veliki ,sta god ko pricao on radi svoj posao skoro perfektno ,zabija golove

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 16 apr 2013, 22:22

Siluj i Barcu, DOKTORE !!! :o
Shaqiri pokazao kakva je klasa!
Dobra uvertira za polufinale "onog anam' " takmičenja 8-)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 16 apr 2013, 22:24

Gomez tri kontakta sa loptom i u šest minuta hat trick
koji majstor
velinčastvena igra

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 apr 2013, 22:26

Cestitike na zasluzeno izborenom finalu...Sto je po konkurente Bayerna najgore je cinjenica da ovo nije bio maksimum koji ova ekipa moze pruziti i da su odigrali samo onoliko koliko je bilo potrebno da se upise ubjedljiva pobjeda i kazni svaka greska protivnika.

Shaqiri odigrao strasan mec i demantovao bojaznost navijaca Bayerna da ce se iznostanak Kroosa osjetiti na igri Bayerna.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 16 apr 2013, 22:27

Jedva cekam utorak. :twisted:

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 16 apr 2013, 22:33

Znaci brate, kralju, sestro brateeeeeeeee.. Shačir ubica siptarskog kova onog starog dobrog :P

Sto kaze amerosm moglo je to biti plus gas vise al i ovo je dosta i vise nego dosta..

Nikog ne mogu izdvojit da je lose odigrao .. svi za 10.. Svajni ulaskom Gustava ide malo naprijed gdje inace Kroos igra i covjek odmah 2 asistencion..

Gommmmmmeeeeeeeezzz taj covjek mi je uvijek drag, znamo se mi ljutit nekad na njega al kad mu je ovako prilozis kak taj momak pogadja strahulja..

Ali kod 5-1 ak se ne varam Diego gubi loptu od koga? od Javija.. i odmah gol.. znacii strasna karika ovaj nas Javi..

bayern supaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 8-) 8-)
FC Bayern !!!!!

Klare

Post Postao/la Klare » 16 apr 2013, 22:36

Šta reći za ovo večeras, šta reći, a ne ureći.

Činjenica jeste da ekipa ima pobjednički mentalitet, ko god da igra igra perfektna,
samo neka Švajnija, bez njega ipak lagano cuclamo. :lol:

Contenta bih ove dvije tekme pohvalio, možda bi mu i oprostio kad bi ono Bad Boy sa ruke izbrisao. :mrgreen:

A šta tek za Gomu reći. :)
Ovo sam i prije govorio, ali opet ću :arrow:
Mandžukić je odličan, ali Mariano je fenomenalan, fantastičan, fanscinantan, neodoljiv-neumoljiv(volim ga isuviše :lol: )..., de effe pomogni mi još malo u probijanju granica poslije odličnog. :D

Dante kod duela sa Olićem izađe šepajući, kad šta rade :shock: :arrow: s makazama mu bradu potkraćuju. :o

I tako dalje, odavno par nas, i prije dolaska u Bayern za Šaćirija vičemo kako je taj mali ubitačan ki strijela,
malo nas je, ali fla Bogu pa nas ima, nas koji znamo. 8-)

Šaćir je Šaćir, ali Isko je Isko, tako da je to moj prvi pik za dodatno ojačavanje,
ili poslije njega Pjanketa, a dalje baš i nemam želja, niti me nešto zanima,
samo sam sigurniji da će od Lewe slabo šta da ima, pogotovo nakon ovog i u sljedećim tekmama urnebesnog Maria,
taj koraka iz Minhena neće. ;)
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 16 apr 2013, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 apr 2013, 22:37

Ma samo trpaaaaaj :!: :!: :ugeek:

Ostaviti Gomeza i na pasnjaku Hannovera a onda ga sljedece sedmice u danasnji dan pustiti da pojede stravicno supljikavu odbranu Barce koja uz ovakav pristup moze i mora biti zadovoljna ako prodje sa porazom u visini jednostrukog hendikepa. :mrgreen:

Shaqiri je vrlo vjerovatno sebi obezbijedio mjesto do kraja prvenstva, barem kada su u pitanju ove malo bitnije utakmice a poprilicno sam siguran da ga mozemo ocekivati i protiv Barce u slucaju da nesto krene lose.
Momak je masina a tek kakav ce biti za sezonu ili dvije.

Spremiti B tim za subotu a onda opet sa ustima punim zelja navaliti na Katalonce pa i to apsolvirati onako kako Bog zapovijeda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 apr 2013, 23:02

Za 11.800.000 € dobili smo igrača koji će sljedeću sezonu ako Bog da vrijediti 50-tak miliona. Nevjerovatno s kakvom lahkoćom momak igra. Ima šut, dribling, eksplozivnost, udarac, kreativnost, ma kompletan igrač a tek mu je 21 godina. Prirodna pozicija lijevo krilo, no mislim da sa kvalitetnim radom može uspijeti i na desnom krilu te na poziciji iza napadača. Kako smo uboli sa njim, Mandžom, te Danteom. Transfer politika koja je odlično odrađeno prođle sezone. Samo da se nastavi tako.

Rekao sam danas, jučer da je kup već osvojen. Možda sam djelovao prepotentno no trenutno je BvB jedina ekipa u Njemačkoj koja može parirati Bayernu.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 apr 2013, 23:14

Neutral je napisao/la:
Rekao sam danas, jučer da je kup već osvojen. Možda sam djelovao prepotentno no trenutno je BvB jedina ekipa u Njemačkoj koja može parirati Bayernu.
Sad cu ja biti malo vise prepotentan i reci da trenutno ni Dortmund nije ta ekipa koja moze parirati Bayernu. Probali su u nekoliko navrata ove sezone, ali su vecinom zavrsavali neslavno.

Svakako ih cekamo u finalu. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klare

Post Postao/la Klare » 16 apr 2013, 23:21

Omerbavarac je napisao/la:Sad cu ja biti malo vise prepotentan i reci da trenutno ni Dortmund nije ta ekipa koja moze parirati Bayernu. Probali su u nekoliko navrata ove sezone, ali su vecinom zavrsavali neslavno.
Ne bih baš rekao,
oni su najnepoželjniji protivnik za nas,
toliko su mu stresa prouzrokovali u prošle dvije godine, a Bogami i u prošlosti da to ne mogu olako zaboraviti.

Ove godine smo im se približili i uspijevamo im nekako parirati,
ostvarili smo i 2/3 pobjede, ali pobjede uz neviđenu muku i bukvalno sa zadnjim atomima snage u foto-finišu.

Nemoj mi njih u mrak davat', tako ti svega. :)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 apr 2013, 23:30

Klare je napisao/la: Ne bih baš rekao,
Ja velim ove sezone. 8-)
Prosle dvije godine su svima nama tesko pale ali smo znali da ce Bayern kad tad doci na svoje i ove sezone se to desava, zato se i dicimo uspjesima.
oni su najnepoželjniji protivnik za nas
Respect za svacije misljenje ali sam ja nekako uvjeren da bi se lakse obracunali sa njima nego sa jednim Realom no o tom potom.

Nemoj mi njih u mrak davat', tako ti svega.
Onda Real, pa da vidimo ko kosi a ko vodu nosi. :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 apr 2013, 23:43

Kao što sam očekivao/želio plasman sa stilom u finale se i desio, vukove smo oderali i sad krase zid Ulintora sve sami kapitalci. :D

Naša kupovina za budućnost Xherdan Shaqiri. 8-) Radi ljevica a bgm i desnica, ubjedljivo najbolja partija od kako je došao u klub mislim da će kod Pepa on još više pokazati.

Robben fenomenalan dvije asistencije, da dobro ste čuli dvije asistencije i gol. :mrgreen:

Bastian Schweinsteiger riječi su suvišne.

slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.