FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Šačir dominira. Nek je i Gomez dao, pred barcu...
5, Gomez 
- anelbavarac
- Kontakt:
5:1
Mariano doppelpack!
Mariano doppelpack!
Tako to rade rasni strijelci. 
- rob do bagro
- Kontakt:
Katalonci, spremite se !
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Toooooo Marioo Gommeez koji hat trick
Gomez, 6. Naljutio se pred Barcu izgleda. 
Majstor je to veliki ,sta god ko pricao on radi svoj posao skoro perfektno ,zabija golove
Siluj i Barcu, DOKTORE !!!
Shaqiri pokazao kakva je klasa!
Dobra uvertira za polufinale "onog anam' " takmičenja
Shaqiri pokazao kakva je klasa!
Dobra uvertira za polufinale "onog anam' " takmičenja
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Bayern@heart
- Kontakt:
Gomez tri kontakta sa loptom i u šest minuta hat trick
koji majstor
velinčastvena igra
koji majstor
velinčastvena igra
Cestitike na zasluzeno izborenom finalu...Sto je po konkurente Bayerna najgore je cinjenica da ovo nije bio maksimum koji ova ekipa moze pruziti i da su odigrali samo onoliko koliko je bilo potrebno da se upise ubjedljiva pobjeda i kazni svaka greska protivnika.
Shaqiri odigrao strasan mec i demantovao bojaznost navijaca Bayerna da ce se iznostanak Kroosa osjetiti na igri Bayerna.
Shaqiri odigrao strasan mec i demantovao bojaznost navijaca Bayerna da ce se iznostanak Kroosa osjetiti na igri Bayerna.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jedva cekam utorak. 
- BavaracZenica
- Kontakt:
Znaci brate, kralju, sestro brateeeeeeeee.. Shačir ubica siptarskog kova onog starog dobrog 
Sto kaze amerosm moglo je to biti plus gas vise al i ovo je dosta i vise nego dosta..
Nikog ne mogu izdvojit da je lose odigrao .. svi za 10.. Svajni ulaskom Gustava ide malo naprijed gdje inace Kroos igra i covjek odmah 2 asistencion..
Gommmmmmeeeeeeeezzz taj covjek mi je uvijek drag, znamo se mi ljutit nekad na njega al kad mu je ovako prilozis kak taj momak pogadja strahulja..
Ali kod 5-1 ak se ne varam Diego gubi loptu od koga? od Javija.. i odmah gol.. znacii strasna karika ovaj nas Javi..
bayern supaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sto kaze amerosm moglo je to biti plus gas vise al i ovo je dosta i vise nego dosta..
Nikog ne mogu izdvojit da je lose odigrao .. svi za 10.. Svajni ulaskom Gustava ide malo naprijed gdje inace Kroos igra i covjek odmah 2 asistencion..
Gommmmmmeeeeeeeezzz taj covjek mi je uvijek drag, znamo se mi ljutit nekad na njega al kad mu je ovako prilozis kak taj momak pogadja strahulja..
Ali kod 5-1 ak se ne varam Diego gubi loptu od koga? od Javija.. i odmah gol.. znacii strasna karika ovaj nas Javi..
bayern supaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
FC Bayern !!!!!
Šta reći za ovo večeras, šta reći, a ne ureći.
Činjenica jeste da ekipa ima pobjednički mentalitet, ko god da igra igra perfektna,
samo neka Švajnija, bez njega ipak lagano cuclamo.
Contenta bih ove dvije tekme pohvalio, možda bi mu i oprostio kad bi ono Bad Boy sa ruke izbrisao.
A šta tek za Gomu reći.
Ovo sam i prije govorio, ali opet ću
Mandžukić je odličan, ali Mariano je fenomenalan, fantastičan, fanscinantan, neodoljiv-neumoljiv(volim ga isuviše
)..., de effe pomogni mi još malo u probijanju granica poslije odličnog.
Dante kod duela sa Olićem izađe šepajući, kad šta rade
s makazama mu bradu potkraćuju.
I tako dalje, odavno par nas, i prije dolaska u Bayern za Šaćirija vičemo kako je taj mali ubitačan ki strijela,
malo nas je, ali fla Bogu pa nas ima, nas koji znamo.
Šaćir je Šaćir, ali Isko je Isko, tako da je to moj prvi pik za dodatno ojačavanje,
ili poslije njega Pjanketa, a dalje baš i nemam želja, niti me nešto zanima,
samo sam sigurniji da će od Lewe slabo šta da ima, pogotovo nakon ovog i u sljedećim tekmama urnebesnog Maria,
taj koraka iz Minhena neće.
Činjenica jeste da ekipa ima pobjednički mentalitet, ko god da igra igra perfektna,
samo neka Švajnija, bez njega ipak lagano cuclamo.
Contenta bih ove dvije tekme pohvalio, možda bi mu i oprostio kad bi ono Bad Boy sa ruke izbrisao.
A šta tek za Gomu reći.
Ovo sam i prije govorio, ali opet ću
Mandžukić je odličan, ali Mariano je fenomenalan, fantastičan, fanscinantan, neodoljiv-neumoljiv(volim ga isuviše
Dante kod duela sa Olićem izađe šepajući, kad šta rade
I tako dalje, odavno par nas, i prije dolaska u Bayern za Šaćirija vičemo kako je taj mali ubitačan ki strijela,
malo nas je, ali fla Bogu pa nas ima, nas koji znamo.
Šaćir je Šaćir, ali Isko je Isko, tako da je to moj prvi pik za dodatno ojačavanje,
ili poslije njega Pjanketa, a dalje baš i nemam želja, niti me nešto zanima,
samo sam sigurniji da će od Lewe slabo šta da ima, pogotovo nakon ovog i u sljedećim tekmama urnebesnog Maria,
taj koraka iz Minhena neće.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 16 apr 2013, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma samo trpaaaaaj
:ugeek:
Ostaviti Gomeza i na pasnjaku Hannovera a onda ga sljedece sedmice u danasnji dan pustiti da pojede stravicno supljikavu odbranu Barce koja uz ovakav pristup moze i mora biti zadovoljna ako prodje sa porazom u visini jednostrukog hendikepa.
Shaqiri je vrlo vjerovatno sebi obezbijedio mjesto do kraja prvenstva, barem kada su u pitanju ove malo bitnije utakmice a poprilicno sam siguran da ga mozemo ocekivati i protiv Barce u slucaju da nesto krene lose.
Momak je masina a tek kakav ce biti za sezonu ili dvije.
Spremiti B tim za subotu a onda opet sa ustima punim zelja navaliti na Katalonce pa i to apsolvirati onako kako Bog zapovijeda.
Ostaviti Gomeza i na pasnjaku Hannovera a onda ga sljedece sedmice u danasnji dan pustiti da pojede stravicno supljikavu odbranu Barce koja uz ovakav pristup moze i mora biti zadovoljna ako prodje sa porazom u visini jednostrukog hendikepa.
Shaqiri je vrlo vjerovatno sebi obezbijedio mjesto do kraja prvenstva, barem kada su u pitanju ove malo bitnije utakmice a poprilicno sam siguran da ga mozemo ocekivati i protiv Barce u slucaju da nesto krene lose.
Momak je masina a tek kakav ce biti za sezonu ili dvije.
Spremiti B tim za subotu a onda opet sa ustima punim zelja navaliti na Katalonce pa i to apsolvirati onako kako Bog zapovijeda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Za 11.800.000 € dobili smo igrača koji će sljedeću sezonu ako Bog da vrijediti 50-tak miliona. Nevjerovatno s kakvom lahkoćom momak igra. Ima šut, dribling, eksplozivnost, udarac, kreativnost, ma kompletan igrač a tek mu je 21 godina. Prirodna pozicija lijevo krilo, no mislim da sa kvalitetnim radom može uspijeti i na desnom krilu te na poziciji iza napadača. Kako smo uboli sa njim, Mandžom, te Danteom. Transfer politika koja je odlično odrađeno prođle sezone. Samo da se nastavi tako.
Rekao sam danas, jučer da je kup već osvojen. Možda sam djelovao prepotentno no trenutno je BvB jedina ekipa u Njemačkoj koja može parirati Bayernu.
Rekao sam danas, jučer da je kup već osvojen. Možda sam djelovao prepotentno no trenutno je BvB jedina ekipa u Njemačkoj koja može parirati Bayernu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sad cu ja biti malo vise prepotentan i reci da trenutno ni Dortmund nije ta ekipa koja moze parirati Bayernu. Probali su u nekoliko navrata ove sezone, ali su vecinom zavrsavali neslavno.Neutral je napisao/la:
Svakako ih cekamo u finalu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ne bih baš rekao,Omerbavarac je napisao/la:Sad cu ja biti malo vise prepotentan i reci da trenutno ni Dortmund nije ta ekipa koja moze parirati Bayernu. Probali su u nekoliko navrata ove sezone, ali su vecinom zavrsavali neslavno.
oni su najnepoželjniji protivnik za nas,
toliko su mu stresa prouzrokovali u prošle dvije godine, a Bogami i u prošlosti da to ne mogu olako zaboraviti.
Ove godine smo im se približili i uspijevamo im nekako parirati,
ostvarili smo i 2/3 pobjede, ali pobjede uz neviđenu muku i bukvalno sa zadnjim atomima snage u foto-finišu.
Nemoj mi njih u mrak davat', tako ti svega.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja velim ove sezone.Klare je napisao/la: Ne bih baš rekao,
Prosle dvije godine su svima nama tesko pale ali smo znali da ce Bayern kad tad doci na svoje i ove sezone se to desava, zato se i dicimo uspjesima.
Respect za svacije misljenje ali sam ja nekako uvjeren da bi se lakse obracunali sa njima nego sa jednim Realom no o tom potom.oni su najnepoželjniji protivnik za nas
Onda Real, pa da vidimo ko kosi a ko vodu nosi.Nemoj mi njih u mrak davat', tako ti svega.
Kao što sam očekivao/želio plasman sa stilom u finale se i desio, vukove smo oderali i sad krase zid Ulintora sve sami kapitalci.
Naša kupovina za budućnost Xherdan Shaqiri.
Radi ljevica a bgm i desnica, ubjedljivo najbolja partija od kako je došao u klub mislim da će kod Pepa on još više pokazati.
Robben fenomenalan dvije asistencije, da dobro ste čuli dvije asistencije i gol.
Bastian Schweinsteiger riječi su suvišne.

Naša kupovina za budućnost Xherdan Shaqiri.
Robben fenomenalan dvije asistencije, da dobro ste čuli dvije asistencije i gol.
Bastian Schweinsteiger riječi su suvišne.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.