odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

hodža
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la hodža » 18 apr 2013, 19:00

Neutral je napisao/la:40KM i 10KM je poštarina.

Ukucaj na google "bh kingdom clothes" i izbaciti će ti njihovu stranicu na fb-u.

A dobre im reklame, trebao sam džabera dobiti majicu a ne plaćati je :lol:

puno petobanka jbt :D pohlepni su :lol:

kakav je kvalitet ?
FORZA MARŠAL !!!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 apr 2013, 19:03

malo je reci pohlepni. Postarina ne bi trebala biti veca od 3-4 KM makar ga slao iz Bihaca u Trebinje
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 18 apr 2013, 19:04

Majica koja išta vrijedi ne može biti jeftinija od toga. Jedino ako hoćeš plahtu nositi na sebi.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 apr 2013, 19:05

sock56 je napisao/la:Majica koja išta vrijedi ne može biti jeftinija od toga. Jedino ako hoćeš plahtu nositi na sebi.
nemoj biti tako siguran, jer znam da uopste nije tako ;)

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 apr 2013, 19:06

Drug, ako neko može dati 50KM za fake Ralph Lauren polo majice onda je ovo odlično. Još je grb zašiven a ne naljepljen. Made in Bosnia !

Puno je dati 50KM za majicu, tu se slažem u potpunosti, no čovjek može jednom u godini sebi nešto kupiti što će se nosati kada repka bude igrala (par puta godišnje). Trebam biti realan i reći da mi je krivo bilo kada sam je uzeo, no bolje i to nego dati pare na neke druge nepotrebne stvari.

Ja kako znam poštarina je 8KM, a ovo je 10KM.

Zavisi kakvu čovjek hoće majicu.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 apr 2013, 19:08

preduzecem je 3 KM, a postom kad se salje, najmanje je oko 8 KM. Ne patim od marki, tako da mi je ludost dati na majicu vise od 10 KM :mrgreen: Stvarno se ne sjecma kad sam platio neku vise od 10 KM :lol: A svaka je pravo dobra :D

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 18 apr 2013, 19:10

Bosniacum Lilium je napisao/la:
sock56 je napisao/la:Majica koja išta vrijedi ne može biti jeftinija od toga. Jedino ako hoćeš plahtu nositi na sebi.
Ne znam kakve ti majice nosiš, ali ja nikad ne bi kupio majicu ispod nekih 50 KM. Kupio sam jednom neku bezveznu i to na nagovor, pa izbijelila za dva dana. Jednom uzeo neko smeće od dukserice u New Yorkeru za 50 km i prvo pranje pustila boju... :lol: Radije dam 80-100 KM i imam kvalitetan dux.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 18 apr 2013, 19:11

Bosniacum Lilium je napisao/la:preduzecem je 3 KM, a postom kad se salje, najmanje je oko 8 KM. Ne patim od marki, tako da mi je ludost dati na majicu vise od 10 KM :mrgreen: Stvarno se ne sjecma kad sam platio neku vise od 10 KM :lol: A svaka je pravo dobra :D
mislim da je pouzece, al haj' :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 apr 2013, 19:15

slika

Ne stidimo se naše historije !

Dobro, eto zavalili me 7KM :lol:

@ sock56

Tu smo isti. Napisao sam na prethodnim stranicama da mi je draže dati za neke Levis hlače, pantalone kako god 150-200KM nego na 10 po 20KM. Moj fetiš :lol:

Btw, ne glumim neku facu, radim na baušteli i kupim sebi, šta ćeš, ovo je Bosna džabe 10 fakulteta.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 apr 2013, 19:20

sock56 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
Ne znam kakve ti majice nosiš, ali ja nikad ne bi kupio majicu ispod nekih 50 KM. Kupio sam jednom neku bezveznu i to na nagovor, pa izbijelila za dva dana. Jednom uzeo neko smeće od dukserice u New Yorkeru za 50 km i prvo pranje pustila boju... :lol: Radije dam 80-100 KM i imam kvalitetan dux.
kupim jack & jones original majicu za 5 KM prije 3 godine. Zamisli nije se ni razvukla niti promijenila boju. Prije godinu ipo Jako bijela majica na V. Ista kao i prvi dan i sl. ;) a onda imaju i snizenja kad se majice prodaju posto poto, moras se zaroviti i moze se naci 100%
Papastathopoulos je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:preduzecem je 3 KM, a postom kad se salje, najmanje je oko 8 KM. Ne patim od marki, tako da mi je ludost dati na majicu vise od 10 KM :mrgreen: Stvarno se ne sjecma kad sam platio neku vise od 10 KM :lol: A svaka je pravo dobra :D
mislim da je pouzece, al haj' :mrgreen:
dobro jaro, ti mozda pricas na hrvatskom, koji je jedan od sluzbenih jezika, ali i ti moras postovat moj bosanski :)

@neutral

Zavalili su oni tebe vise, a i to da je 7 KM i to je previse. Ne kurcim se. Radim i ja na baustelu kad ima posla. Ali nikad ne volim da se rasipam. Trazim kvalitetno a sto jeftinije. To je samo kod nas ponos da kazes, izvalio sam 2 glave za tole :oops:

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 18 apr 2013, 19:22

Kaže se POUZEĆE jer se plaća PO UZEĆU, dakle kad dobiješ robu platiš.
Nema nikakve veze sa poduzećima ili preduzećima. :mrgreen: ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 apr 2013, 19:25

Nemoguće je naći kvalitetno a jeftino. Nema u BiH radnja tipa "Uhlsport" ili "Victory". Niko nije nikada ni upitoa koliko sam šta platio. Ovdje sam dao svoje općenito mišljenje, zato i nisam napisao tačnu cijenu.

Ovo je Made in Bosnia proizvod. Kvalitetno je i mislim da napokon mogu reći da sam vidio nešto iz Bosne a da nije zlo. To i onaj ajvar što se u Bijeljini proizvodi :lol:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 apr 2013, 19:25

ok mozda sam napravio lapsus, ali postoje kurirske sluzbe koje to rade. Znam jer sam ja narucivao stvari iz BiH preko neta i troskovi dostave su mi nikad nisu bili veci od 3 KM

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 18 apr 2013, 19:27

Ja sam neki dan dobio ovu majicu . Sjebo sam se jer sam uzeo XL pa mi je malo posiroka ali se ne kajem . Mene do Krupe izaslo 51 KM sve ukupno :)

Kvalitet je odlican da pohvalim :)

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 18 apr 2013, 19:28

Bosniacum Lilium je napisao/la:ok mozda sam napravio lapsus, ali postoje kurirske sluzbe koje to rade. Znam jer sam ja narucivao stvari iz BiH preko neta i troskovi dostave su mi nikad nisu bili veci od 3 KM
Sve ti ovisi. Pouzećem je uvijek skuplje nego obično.
Ako kupuješ nešto za što si već uplatio na račun, onda ti šalje obično i poštarina je manja. A ovako plaćaš i transakciju novca i milijun nekih gluposti, pa je skuplje.
A CityEX i slične firme su naravno puno skuplje... Njih se isplati samo kada su neke veće stvari koje ni ne možeš poštom slati.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 18 apr 2013, 19:48

Pošto ovo čudo izgleda nema kod nas slika

odlučio sam potražiti nešto drugo..Jel bolje uzeti syoss lak ili neki gel? Kupit ću onu DMovu kremu,ali da mogu promijeniti,jer mi ne ide uvijek ona,kada nešto drugačije hoću da uradim.Inače imam čvrstu kosu..

I šta mislite o ovom satu :

slika

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 apr 2013, 19:57

Bosniacum Lilium je napisao/la: kupim jack & jones original majicu za 5 KM prije 3 godine. Zamisli nije se ni razvukla niti promijenila boju. Prije godinu ipo Jako bijela majica na V. Ista kao i prvi dan i sl. ;) a onda imaju i snizenja kad se majice prodaju posto poto, moras se zaroviti i moze se naci 100%
gdje si to uzim'o ?

@ Narin
dobar sat, klasika 8-) kol'ko para i gdje ? :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 apr 2013, 19:58

Kul je sat ali gdje ćeš ga nabaviti u BiH ?

Ebay je nešto najbolje što postoji, samo što ga mi u BiH mislim najmanje koristimo :mrgreen:

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 18 apr 2013, 20:00

Neutral je napisao/la:Kul je sat ali gdje ćeš ga nabaviti u BiH ?

Ebay je nešto najbolje što postoji, samo što ga mi u BiH mislim najmanje koristimo :mrgreen:
Odgovor tebi i anonimnom - sat sam već dobio na poklon,a može se nabaviti u Importanneu,ima ona radnja sa satovima..Ima svakavih..Ja sam ovaj vidio na slici sa frajerom nekim,pa pitao lika ima li taj sat i on mi onda pronašao..

Ova slika je i pitanju bila ja mislim :

slika

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 18 apr 2013, 20:01

bavarian_bk je napisao/la:Ja sam neki dan dobio ovu majicu . Sjebo sam se jer sam uzeo XL pa mi je malo posiroka ali se ne kajem . Mene do Krupe izaslo 51 KM sve ukupno :)

Kvalitet je odlican da pohvalim :)
spaha brate, gdje je slika od odijela :D

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.