trenerku obucem samo kad se ide na trening, al izaci bas u grad izaci u trenerci, ako na to mislis, recimo na kafu, meni je to bas sabanskiMonolog je napisao/la:Ne znam, ali ja sam trenerku zadnji put obukao dok sam još išao u osnovnu školu.Šta ja znam, ne osjećam se ugodno u trenerci. Da se razumijemo, ne mislim da su ljudi koji nose trenerke šabani (daleko od toga), ali ja jednostavno nisam u tom fazonu i to je to.
Uvijek sam za farmerice ili pantole, a kada je vani toplo - onda su tu bermude.
odjeca, patike etc etc
Moderator/ica: insider
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Beži Quaresma nije ovo Milan ili Paris. U nas nema likova koji strpaju trenerku tako da je sve "in". Kako se kod nas cure nosaju pomisliš da si u nekom bordelu, nekada se zapitam kako ih roditelju mogu pustiti van u nečemu što ima naziv "Dopi.njak".
Što te majka pušta među vukove
Što te majka pušta među vukove
hvala na odgovorumambabalkan je napisao/la:Ja sam se u starkama ozenio. Tako po mom misljenju starke mogu na sve. Imam 11 pari starki (duboke naravno, plitke uopste za mene nisu starke). Jedine patike koje kupujem su starke i Air Max.anonimni je napisao/la:vjerovatno ima
moje se pitanje izgubilo od Maxica
usput da vas pitam biste li nosili bermude i duboke starke ? ispale mi starke jeftino, a svakako sam kont'o da ih uzmem za ljeta, ali plitke, a ne znam koliko su duboke starke u sukobu sa sparinom i bermudama![]()
A sto se trenerke tice valjda sto zivim u drugom kraju svijeta pa se ne gleda na trenerku kao sabansku odjecu kao u Bosni. Trenerka mi nikad nije smetala al nebi na vece u njoj izaso.
Al naj sabanskijiizgled uvjek je bio trenerka i kozna jakna.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Jel od Tafta ostaje previše peruti?
- the scouser
- Kontakt:
Kažu da je veći problem što ostaje premalo kose.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Pa dobro,sve zavisi..Ja znam frajera koji skoro svaki dan stavlja taftov gel i tako već duži niz godina i još mu kosa stoji kako stoji,mislim ne opada mu,a nije baš toliko ni mlad da kažeš kasnije će mu se to desiti.Govorili su i da od kreatina i sličnih preparata opada kosa,pa na kraju se ispostavilo da je to laž.Šteti sigurno kosi,ali baš toliko,da ćeš ostati bez kose nakon korištenja,ne vjerujem.the scouser je napisao/la:Kažu da je veći problem što ostaje premalo kose.
Da je tako lahko izgubiti kosu niko je ne bi imao.
No dobro, imaš ljudi što kupi onaj gel kilo 5KM isto puding. Odpadanje kose je većinski genetski, no stavi ambipur i otpast će najvjerovatnije i kod tebe.
Nivea krema za lice i ruke.
Nivea gel iako gel stavim jednom u par mjeseci.
No dobro, imaš ljudi što kupi onaj gel kilo 5KM isto puding. Odpadanje kose je većinski genetski, no stavi ambipur i otpast će najvjerovatnije i kod tebe.
ja bez gela ne izlazim 
Baš tako.Kao i većina stvari.Ljudi prije nisu ni znali šta je gel ni taft ni ništa,pa su ostajali bez kose..Neutral je napisao/la:Da je tako lahko izgubiti kosu niko je ne bi imao.
Da. Ja sam ga jednom stavio, i od tad mi se pojavila perut na kosi.Narin je napisao/la:Jel od Tafta ostaje previše peruti?
Jel moguće ikako da se gel pokvari, pošto mi je stajao jedno vrijeme, bez da ga je iko koristio?
btw. Gdje ovo kupiti?
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Ja sam uzeo ovaj vosak od tafta i jako sam se razocarao, ne kontam sta je fazon kako namazati, bas je jak, skruti kosu a ima neki sjaj. Ili se tako brzo osusi da mi se sve na glavi poremeti.

A ovaj cream gel od nive koristim dugo i on mi je super.

A ovaj cream gel od nive koristim dugo i on mi je super.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 19 apr 2013, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ova krema je najbolja, svakako svima preporučujem. 10KM košta, možda marku više/manje.Elegant je napisao/la:Ja sam uzeo ovaj vosak od tafta i jako sam se razocarao, ne kontam sta je fazon kako namazati, bas je jak, skruti kosu a ima neki sjaj. Ili se tako brzo osusi da mi se sve na glavi poremeti.
A ovaj cram gel od nive koristim dugo i on mi je super.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Mislim da krema kosta 7-8 KM, a i vosak sam platio tako nesto.
Koji bi vi vosak preporucili ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
karameldar
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Mislim da krema kosta 7-8 KM, a i vosak sam platio tako nesto.
posto ovaj HdF nema kod nas Taftov je najbolji(barem meni)

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Šta fali trenerki, ja kad podžem sa curom obučem kožnu jaknu od dede rahmetli, podkošulju siledžijku najnoviju trenerku abidas što ima unaske na pijacu i doli cipile na špic.Prije sam oblaćijo i gvozderice al noge unjima potpare nemere se disat kasnije i još na oto dodam lanac što vežemo kapju naulazu i najglavniji sam u cijelom kartonu.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 19 apr 2013, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
Vosak = Perut
nije istina, ja dok sam koristio gel imao sam malih problema s peruti(i to samo zimi, valjda zbog osjetlive koze tjemenaNeutral je napisao/la:Vosak = Perut
savjet je da investirate u kvalitetan sampon(H&S), i prati kosu svaku dan(eventualno svaki drugi) kada koristite gel,vosak, kremu... i to uveliko pomaze
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Onda nije kod svakoga isto. Većina koja koristi vosak ima problema sa perutom, ali eto.
I ne valja prati kosu svaki dan, to ni pod razno. Ode ti kosa tako brže nego da si je posuo benzinom i zapalio.
I ne valja prati kosu svaki dan, to ni pod razno. Ode ti kosa tako brže nego da si je posuo benzinom i zapalio.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nije ni to istina. Postoje posebni samponi i tretmani i za cesto pranje kose.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.