imas samo lazne oglase i potraznjuM4kaveli je napisao/la:Sad ne znam da li ima u Sarajevu SportVision.bagrcavi je napisao/la:Iz Međeđe![]()
Ne fakat, ozbiljno, interesuje me u Sarajevu gdje se mogu naći ?
Eno pogledaj na piku.
Ima dobrih a jeftine.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
imas samo lazne oglase i potraznjuM4kaveli je napisao/la:Sad ne znam da li ima u Sarajevu SportVision.bagrcavi je napisao/la:Iz Međeđe![]()
Ne fakat, ozbiljno, interesuje me u Sarajevu gdje se mogu naći ?
Eno pogledaj na piku.
Ima dobrih a jeftine.
vidim da nije si proćito moj postDevil je napisao/la:Citam neki kritikuju trenerke.![]()
E moji sabani.![]()
bagrcavi je napisao/la:Šta fali trenerki, ja kad podžem sa curom obučem kožnu jaknu od dede rahmetli, podkošulju siledžijku najnoviju trenerku abidas što ima unaske na pijacu i doli cipile na špic.Prije sam oblaćijo i gvozderice al noge unjima potpare nemere se disat kasnije i još na oto dodam lanac što vežemo kapju naulazu i najglavniji sam u cijelom kartonu.
Devil je napisao/la:Citam neki kritikuju trenerke.![]()
E moji sabani.![]()
ehh tu s kokosom sam ja imo, znači 90% osoba koje me poznaju i koje su prosle pored mene su rekle jest ti dobar parfem i tako ..Bosniacum Lilium je napisao/la:@donC
ruzno mirisehaha meni bas cure govore, sta to lijepo mirises (nikad ne koristim parfeme). Svidja im se miris kreme
A inace najvise volim kad kreme za kosu mirisu na kokos
ajd javi koja je krema i oblikuje li dobro kosu? zapiko sam sljedecu da narucim s kokosom. Imam i ja naruciti u svom frizerskom ali 20 KMIlPrincipe je napisao/la:ehh tu s kokosom sam ja imo, znači 90% osoba koje me poznaju i koje su prosle pored mene su rekle jest ti dobar parfem i tako ..Bosniacum Lilium je napisao/la:@donC
ruzno mirisehaha meni bas cure govore, sta to lijepo mirises (nikad ne koristim parfeme). Svidja im se miris kreme
fakat je prejak ja ga u frizerskom narucujem 12KM nezz tacno kako se zovem trebam novi kupit. Al faka prejako miriše.
Jest,ti su najjači,samo što se to mora,kao što si rekao,naručiti,ne može se ovdje kod nas kupiti..Šteta što nisi iz Sarajeva,pa da meni i Liliumu središ koji..IlPrincipe je napisao/la:ehh tu s kokosom sam ja imo, znači 90% osoba koje me poznaju i koje su prosle pored mene su rekle jest ti dobar parfem i tako ..Bosniacum Lilium je napisao/la:@donC
fakat je prejak ja ga u frizerskom narucujem 12KM nezz tacno kako se zovem trebam novi kupit. Al faka prejako miriše.
neko je ovdje pis'o da su u Sarajevu 170 KM, a to oko pošte, isplati se ako su tamo dosta jeftinije, ovdje te može zakačiti i carina, pa je to problem...bagrcavi je napisao/la:@anonimni
kol'ko se kreće cijena adidas gazelle u Sarajevu ? Šta misliš isplati li se uzeti preko nekoga iz Amerike pa onda poslati poštom ?
Gdje si kupio? KM?LBJ MVP je napisao/la:
Nove.Samo mi je tamnija ova plava
jeboga čekrk zar nije ukinuta carina i na obucu od 2013? sad mi to nesto pade na pametanonimni je napisao/la:neko je ovdje pis'o da su u Sarajevu 170 KM, a to oko pošte, isplati se ako su tamo dosta jeftinije, ovdje te može zakačiti i carina, pa je to problem...bagrcavi je napisao/la:@anonimni
kol'ko se kreće cijena adidas gazelle u Sarajevu ? Šta misliš isplati li se uzeti preko nekoga iz Amerike pa onda poslati poštom ?
EDIT: http://www.kbstyle.com/stores/kbstyle/p ... pid=109708" onclick="window.open(this.href);return false;
s dostavom su oko 85 KM, i kad bi te zakačila carina, izađe te max. 130 KM...
al opet ima PDV, ja mislimBosniacum Lilium je napisao/la:jeboga čekrk zar nije ukinuta carina i na obucu od 2013? sad mi to nesto pade na pametanonimni je napisao/la:neko je ovdje pis'o da su u Sarajevu 170 KM, a to oko pošte, isplati se ako su tamo dosta jeftinije, ovdje te može zakačiti i carina, pa je to problem...bagrcavi je napisao/la:@anonimni
EDIT: http://www.kbstyle.com/stores/kbstyle/p ... pid=109708" onclick="window.open(this.href);return false;
s dostavom su oko 85 KM, i kad bi te zakačila carina, izađe te max. 130 KM...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.