odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 apr 2013, 00:57

M4kaveli je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Iz Međeđe :mrgreen:
Ne fakat, ozbiljno, interesuje me u Sarajevu gdje se mogu naći ?
Sad ne znam da li ima u Sarajevu SportVision. :?

Eno pogledaj na piku.
Ima dobrih a jeftine.
imas samo lazne oglase i potraznju :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 apr 2013, 06:07

Nema Sport Visiona u Sarajevu, Sport Life je njihov partner, ali ih on prodaje dosta skuplje

Sent from my ST23i using Tapatalk HD
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 apr 2013, 11:10

Devil je napisao/la:Citam neki kritikuju trenerke. :roll:
E moji sabani. :mrgreen: :oops:
vidim da nije si proćito moj post :mrgreen:
bagrcavi je napisao/la:Šta fali trenerki, ja kad podžem sa curom obučem kožnu jaknu od dede rahmetli, podkošulju siledžijku najnoviju trenerku abidas što ima unaske na pijacu i doli cipile na špic.Prije sam oblaćijo i gvozderice al noge unjima potpare nemere se disat kasnije i još na oto dodam lanac što vežemo kapju naulazu i najglavniji sam u cijelom kartonu.

@anonimni
kol'ko se kreće cijena adidas gazelle u Sarajevu ? Šta misliš isplati li se uzeti preko nekoga iz Amerike pa onda poslati poštom ?
DRUG NEBI TI PUNCA

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 20 apr 2013, 11:30

Devil je napisao/la:Citam neki kritikuju trenerke. :roll:
E moji sabani. :mrgreen: :oops:
:!:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 20 apr 2013, 12:11

Ovi gore za perut sto spominju također se fasuje od fenova dok se feniramo ako previse priblizimo sasušimo tjeme i ono se počne "osipat" ko stiropol, također sunce utječe ako smo previše na suncu osuši nam se tjeme ha ja. Neki gelovi posebno oni jaki, nakon što stvrdnu kosu ostanu mali bijeli ostaci..
Ja sad koristim slika i pravo je dobar i onu @bosniciumovu kremu iz dm-a tek je pola potrosio zato što uzmem samo malo :mrgreen: imam malu zamjerku ne svidja mi se miris ove kreme :D

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 20 apr 2013, 12:24

Trenerka konza :mrgreen: . Ja u grad cesto odem u kombinaciji farmerke + gornji dio trenerke. Donji dio izbjegavam navece jer mi je to bezveze, ali po danu svakako i to samo po kraju. Kad sam bio 1 razz cesto sam u drugoj smjeni isao u trenerci. Ujutru ustanem i obucem se, onda igram pesa do skole i ne stignem se presvuc :lol:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 apr 2013, 12:57

@donC

ruzno mirise :shock: haha meni bas cure govore, sta to lijepo mirises (nikad ne koristim parfeme). Svidja im se miris kreme :mrgreen: A inace najvise volim kad kreme za kosu mirisu na kokos :D

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 20 apr 2013, 13:01

Bosniacum Lilium je napisao/la:@donC

ruzno mirise :shock: haha meni bas cure govore, sta to lijepo mirises (nikad ne koristim parfeme). Svidja im se miris kreme :mrgreen: A inace najvise volim kad kreme za kosu mirisu na kokos :D
ehh tu s kokosom sam ja imo, znači 90% osoba koje me poznaju i koje su prosle pored mene su rekle jest ti dobar parfem i tako .. :D fakat je prejak ja ga u frizerskom narucujem 12KM nezz tacno kako se zovem trebam novi kupit. Al faka prejako miriše.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 apr 2013, 13:07

IlPrincipe je napisao/la:

ehh tu s kokosom sam ja imo, znači 90% osoba koje me poznaju i koje su prosle pored mene su rekle jest ti dobar parfem i tako .. :D fakat je prejak ja ga u frizerskom narucujem 12KM nezz tacno kako se zovem trebam novi kupit. Al faka prejako miriše.
ajd javi koja je krema i oblikuje li dobro kosu? zapiko sam sljedecu da narucim s kokosom. Imam i ja naruciti u svom frizerskom ali 20 KM :roll: ne daje mi se toliko vala

Fedexxx
Kontakt:

Post Postao/la Fedexxx » 20 apr 2013, 13:08

Zna li neko slucajno da li ima snizenje starki u Djananovicima. Valjda negdje na drugom spratu. :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 apr 2013, 14:18

slika
Nove.Samo mi je tamnija ova plava :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 20 apr 2013, 15:30

IlPrincipe je napisao/la:

Jest,ti su najjači,samo što se to mora,kao što si rekao,naručiti,ne može se ovdje kod nas kupiti..Šteta što nisi iz Sarajeva,pa da meni i Liliumu središ koji.. ;)

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 apr 2013, 15:31

bagrcavi je napisao/la:@anonimni
kol'ko se kreće cijena adidas gazelle u Sarajevu ? Šta misliš isplati li se uzeti preko nekoga iz Amerike pa onda poslati poštom ?
neko je ovdje pis'o da su u Sarajevu 170 KM, a to oko pošte, isplati se ako su tamo dosta jeftinije, ovdje te može zakačiti i carina, pa je to problem...

EDIT: http://www.kbstyle.com/stores/kbstyle/p ... pid=109708" onclick="window.open(this.href);return false;
s dostavom su oko 85 KM, i kad bi te zakačila carina, izađe te max. 130 KM...
Zadnja izmjena: anonimni, dana/u 20 apr 2013, 15:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

High

Post Postao/la High » 20 apr 2013, 15:31

LBJ MVP je napisao/la:slika
Nove.Samo mi je tamnija ova plava :)
Gdje si kupio? KM?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 apr 2013, 15:42

To je kao neki poklon,tako da ne znam :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 apr 2013, 19:26

anonimni je napisao/la:
neko je ovdje pis'o da su u Sarajevu 170 KM, a to oko pošte, isplati se ako su tamo dosta jeftinije, ovdje te može zakačiti i carina, pa je to problem...

EDIT: http://www.kbstyle.com/stores/kbstyle/p ... pid=109708" onclick="window.open(this.href);return false;
jeboga čekrk zar nije ukinuta carina i na obucu od 2013? sad mi to nesto pade na pamet

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 20 apr 2013, 19:27

Bosniacum Lilium je napisao/la:
anonimni je napisao/la:

jeboga čekrk zar nije ukinuta carina i na obucu od 2013? sad mi to nesto pade na pamet
al opet ima PDV, ja mislim :?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 apr 2013, 19:38

ok PDV drug, ali znas koliko je skuplje kad imas i PDV i carinu, jer se PDV obracunava sa osnovicom, pa ta suma se pomnozi sa carinom :shock: Ako ima samo PDV onda je to ok.

joj snizenja na Asos, covjece sta je ono, bagatela a prejake stvari :o

High

Post Postao/la High » 20 apr 2013, 19:44

http://snizenja.veza.ba/home/ostalo/157 ... a-?start=1

Osim u Mercatoru na Ilidži gdje još u Sarajevu imaju njihove prodavnice? Nađoh jedne u Mercatoru, ali nije bilo broja.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.