Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ocekujte scumovce u rezervnom sastavu sljedece sedmice, maHmurne od slavlja

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Rockefeller
- Kontakt:
Ma ja ne brinem. Mi smo Arsenal. 
Arsenal i nema baš lagan posao do kraja.Bodove moraju uzeti protiv davljenika Wigana i Newcastlea, derbi sa Man Utd je poseban gušt, znajući da Ferguson eventualnom pobjedom na Emiratima gura Wengera u Europa Ligu. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sljedece kolo na Emiratima ce da bude ovako nesto:
[youtube][/youtube]
Jao jao....ja ironije

[youtube][/youtube]
Jao jao....ja ironije

Zadnja izmjena: neo, dana/u 21 apr 2013, 17:02, ukupno mijenjano 2 puta.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
i petarda aBd u vašoj mreži . niste od nas uzeli titulu pa da bude nešto posebno
.
a tek atmosfera, ou...
a tek atmosfera, ou...
Vođa zna.
Pretjera ga i ti malo sa ovom petardom.nedim1993 je napisao/la:i petarda aBd u vašoj mreži . niste od nas uzeli titulu pa da bude nešto posebno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
da sam mislio pretjerivat ne bi stavio "aBd". to je samo onako rečeno, moje lične želje.
Objektivno ne mislim da ćemo uopšte pobijedit
Vođa zna.
A da sam i ja mislio ozbiljno nebi stavljao smajli na kraju.nedim1993 je napisao/la:da sam mislio pretjerivat ne bi stavio "aBd". to je samo onako rečeno, moje lične želje.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ako United dobije sutra, ja sljedeci vikend igram na Arsenalnedim1993 je napisao/la:da sam mislio pretjerivat ne bi stavio "aBd". to je samo onako rečeno, moje lične želje.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Kako ću samo popizdit ako onaj "guard of honor" budem morao gledat na Emiratesu, grob te **** pljeskat van Persieu za osvojenu titulu, ne mogu da vjerujem 
- Rockefeller
- Kontakt:
Ja to shvatam drugacije. Konacno ce cijeli svijet vidjeti da je RvP jeftiniji od ofucane rumunske kur've.frankqqqqq je napisao/la:Kako ću samo popizdit ako onaj "guard of honor" budem morao gledat na Emiratesu, grob te **** pljeskat van Persieu za osvojenu titulu, ne mogu da vjerujem
Mladic, Karadzic, Van Persie za mene nema razlike. Svima im je obraz i karakter manji od makovog zrna.
To si ozbiljno mislio ili ?Rockefeller je napisao/la:Ja to shvatam drugacije. Konacno ce cijeli svijet vidjeti da je RvP jeftiniji od ofucane rumunske kur've.frankqqqqq je napisao/la:Kako ću samo popizdit ako onaj "guard of honor" budem morao gledat na Emiratesu, grob te **** pljeskat van Persieu za osvojenu titulu, ne mogu da vjerujem
Mladic, Karadzic, Van Persie za mene nema razlike. Svima im je obraz i karakter manji od makovog zrna.
- Rockefeller
- Kontakt:
Apsolutno. Isto gadjenje mi izaziva spominjanje bilo koja od ta tri imena. Cak i prema Nasriju imam puno vise postovanja.
Htio sam da RvP ode, Arsenal bi promijenio stiil (koji do tada meni nije odgovar'o) on bi osvojio koji trofej, kojre iz objektivnih razloga sa Arsenalom nije mogao al' sve ono sto je on uradio i radi komotno neka mu se u kuci desi.
Mamlaz je bio optuzen za pedofiliju bili su svi uz njega. Bio sedam sezona po bolnicama svi uz njega. Kad je otisao mogao je u Juventus, Barcelonu...on je odabrao koga nije smio i jos nema trunke postovanja prema ljudima koji s u mu sve dali i jos ga prevaspitali.
PS. Podsjeca me na Neleta.
Htio sam da RvP ode, Arsenal bi promijenio stiil (koji do tada meni nije odgovar'o) on bi osvojio koji trofej, kojre iz objektivnih razloga sa Arsenalom nije mogao al' sve ono sto je on uradio i radi komotno neka mu se u kuci desi.
Mamlaz je bio optuzen za pedofiliju bili su svi uz njega. Bio sedam sezona po bolnicama svi uz njega. Kad je otisao mogao je u Juventus, Barcelonu...on je odabrao koga nije smio i jos nema trunke postovanja prema ljudima koji s u mu sve dali i jos ga prevaspitali.
jadan tiRockefeller je napisao/la:Apsolutno. Isto gadjenje mi izaziva spominjanje bilo koja od ta tri imena. Cak i prema Nasriju imam puno vise postovanja.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ma ti stvarno nisi dobar u mozguRockefeller je napisao/la:Apsolutno. Isto gadjenje mi izaziva spominjanje bilo koja od ta tri imena. Cak i prema Nasriju imam puno vise postovanja.
Osudjujem i ja sve sto je Pussy uradio al uporedjivati njega sa ratnim zlocincima stvarno no comment.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Arnele brate pretjerao si ga u tom postu, ne može ti osoba kao on izazvati istu mržnju kao ratni zločinci, al nikako.
Jest on nemoralna osoba, koja je pogazila sve silne riječi o tome kako voli Arsenal i kako će ostati u njemu do kraja, ali prezirat ga radi toga u tolikoj mjeri nije normalno, matere mi
Jest on nemoralna osoba, koja je pogazila sve silne riječi o tome kako voli Arsenal i kako će ostati u njemu do kraja, ali prezirat ga radi toga u tolikoj mjeri nije normalno, matere mi
Brate fkt nemam nista protiv tebe, znas i sam. Ali nek` ti dragi bog pomogne u zivotu ako je ovo istina.Rockefeller je napisao/la:Mladic, Karadzic, Van Persie za mene nema razlike. Svima im je obraz i karakter manji od makovog zrna.frankqqqqq je napisao/la:Kako ću samo popizdit ako onaj "guard of honor" budem morao gledat na Emiratesu, grob te **** pljeskat van Persieu za osvojenu titulu, ne mogu da vjerujem
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 21 apr 2013, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Jednostavno lik ne moze da podnese uspjeh RvP u dresu Uniteda. Ne moze podnjeti da ce RvP osvojiti titulu EPL a Arsenal NE.
Ma Persie je samo dokaz da se covjek nikada ne mijenja. Jednostavno rodis se sa necim u sebi i takav ostanes tokom citavog zivota. Koliko je samo gresaka napravljeno pustanjem ubica na slobodu nakon izvrsenja kazne.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.