Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 apr 2013, 16:31

Ocekujte scumovce u rezervnom sastavu sljedece sedmice, maHmurne od slavlja 8-) :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 21 apr 2013, 16:32

Ma ja ne brinem. Mi smo Arsenal. 8-)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 apr 2013, 16:36

Arsenal i nema baš lagan posao do kraja.Bodove moraju uzeti protiv davljenika Wigana i Newcastlea, derbi sa Man Utd je poseban gušt, znajući da Ferguson eventualnom pobjedom na Emiratima gura Wengera u Europa Ligu. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 21 apr 2013, 16:38

Sljedece kolo na Emiratima ce da bude ovako nesto:
[youtube][/youtube]

Jao jao....ja ironije :mrgreen:

slika
Zadnja izmjena: neo, dana/u 21 apr 2013, 17:02, ukupno mijenjano 2 puta.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 21 apr 2013, 16:53

i petarda aBd u vašoj mreži . niste od nas uzeli titulu pa da bude nešto posebno :mrgreen: .

a tek atmosfera, ou... :mrgreen:
Vođa zna.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 21 apr 2013, 16:56

nedim1993 je napisao/la:i petarda aBd u vašoj mreži . niste od nas uzeli titulu pa da bude nešto posebno :mrgreen: .
Pretjera ga i ti malo sa ovom petardom. :D Mislim da se zna zasto bi taj scenario doceka na Emiratima bio poseban, ne zato sto je titula osvojena na tom stadionu, Arsenal ionako nije bio u borbi za istu, nego zbog covjeka koji je dosao na OT i dao najveci doprinos osvajanju iste. Mada ja nebih tu dramu rezirao, dosta ljudi bi izlazak Robina i aplauz od strane igraca Arsenala poredanih u dvije vrste iskoristili kao povod za jednu ogromnu provokaciju ma koji rezultat na kraju bio, Unitedu, doduse, nebi ni bio bitan. Ali sve to stoji JEDINO ako se sutra pobijedi Villa sto nije nimalo lagan zadatak. Bezze prerano pojedinci slave, ima jos 90 minuta do titule.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 21 apr 2013, 16:59

da sam mislio pretjerivat ne bi stavio "aBd". to je samo onako rečeno, moje lične želje.
Objektivno ne mislim da ćemo uopšte pobijedit :mrgreen:
Vođa zna.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 21 apr 2013, 17:02

nedim1993 je napisao/la:da sam mislio pretjerivat ne bi stavio "aBd". to je samo onako rečeno, moje lične želje.
A da sam i ja mislio ozbiljno nebi stavljao smajli na kraju. :mrgreen: Salu na stranu, Arsenal ce imati dobre sanse za pobjedu ako United sutra osigura titulu prvaka. Doci ce se rastereceno i sigurno ce neki igraci dobiti postedu. Cak vjerujem da ce SAF i RvP-a ostaviti na klupi da se bezze ne dizu tenzije i rizikuje neka debilna situacija koju vidim @Pajkan prizeljkuje. Mada na kraju ce Arsenal zavrsiti kao treci, vjerujem, Tottenham 4-ti i to je sastav Engleza za iducu rundu CL-a.
R.I.P

MIRZA RASCIC

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 21 apr 2013, 17:03

nedim1993 je napisao/la:da sam mislio pretjerivat ne bi stavio "aBd". to je samo onako rečeno, moje lične želje.
Ako United dobije sutra, ja sljedeci vikend igram na Arsenal :D

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 21 apr 2013, 17:05

samo vi igrajte. ja dobio zabranu na klađenje :lol: :mrgreen:
Vođa zna.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 21 apr 2013, 17:08

Kako ću samo popizdit ako onaj "guard of honor" budem morao gledat na Emiratesu, grob te **** pljeskat van Persieu za osvojenu titulu, ne mogu da vjerujem :lol:

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 21 apr 2013, 17:23

frankqqqqq je napisao/la:Kako ću samo popizdit ako onaj "guard of honor" budem morao gledat na Emiratesu, grob te **** pljeskat van Persieu za osvojenu titulu, ne mogu da vjerujem :lol:
Ja to shvatam drugacije. Konacno ce cijeli svijet vidjeti da je RvP jeftiniji od ofucane rumunske kur've.

Mladic, Karadzic, Van Persie za mene nema razlike. Svima im je obraz i karakter manji od makovog zrna.

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 21 apr 2013, 17:26

Rockefeller je napisao/la:
frankqqqqq je napisao/la:Kako ću samo popizdit ako onaj "guard of honor" budem morao gledat na Emiratesu, grob te **** pljeskat van Persieu za osvojenu titulu, ne mogu da vjerujem :lol:
Ja to shvatam drugacije. Konacno ce cijeli svijet vidjeti da je RvP jeftiniji od ofucane rumunske kur've.

Mladic, Karadzic, Van Persie za mene nema razlike. Svima im je obraz i karakter manji od makovog zrna.
To si ozbiljno mislio ili ?

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 21 apr 2013, 17:33

Apsolutno. Isto gadjenje mi izaziva spominjanje bilo koja od ta tri imena. Cak i prema Nasriju imam puno vise postovanja.

Htio sam da RvP ode, Arsenal bi promijenio stiil (koji do tada meni nije odgovar'o) on bi osvojio koji trofej, kojre iz objektivnih razloga sa Arsenalom nije mogao al' sve ono sto je on uradio i radi komotno neka mu se u kuci desi.

Mamlaz je bio optuzen za pedofiliju bili su svi uz njega. Bio sedam sezona po bolnicama svi uz njega. Kad je otisao mogao je u Juventus, Barcelonu...on je odabrao koga nije smio i jos nema trunke postovanja prema ljudima koji s u mu sve dali i jos ga prevaspitali.

PS. Podsjeca me na Neleta.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 21 apr 2013, 17:50

Rockefeller je napisao/la:Apsolutno. Isto gadjenje mi izaziva spominjanje bilo koja od ta tri imena. Cak i prema Nasriju imam puno vise postovanja.

Htio sam da RvP ode, Arsenal bi promijenio stiil (koji do tada meni nije odgovar'o) on bi osvojio koji trofej, kojre iz objektivnih razloga sa Arsenalom nije mogao al' sve ono sto je on uradio i radi komotno neka mu se u kuci desi.

Mamlaz je bio optuzen za pedofiliju bili su svi uz njega. Bio sedam sezona po bolnicama svi uz njega. Kad je otisao mogao je u Juventus, Barcelonu...on je odabrao koga nije smio i jos nema trunke postovanja prema ljudima koji s u mu sve dali i jos ga prevaspitali.

jadan ti
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 21 apr 2013, 17:52

Rockefeller je napisao/la:Apsolutno. Isto gadjenje mi izaziva spominjanje bilo koja od ta tri imena. Cak i prema Nasriju imam puno vise postovanja.

Ma ti stvarno nisi dobar u mozgu :o :o
Osudjujem i ja sve sto je Pussy uradio al uporedjivati njega sa ratnim zlocincima stvarno no comment.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 21 apr 2013, 17:53

Arnele brate pretjerao si ga u tom postu, ne može ti osoba kao on izazvati istu mržnju kao ratni zločinci, al nikako.
Jest on nemoralna osoba, koja je pogazila sve silne riječi o tome kako voli Arsenal i kako će ostati u njemu do kraja, ali prezirat ga radi toga u tolikoj mjeri nije normalno, matere mi

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 21 apr 2013, 18:01

Rockefeller je napisao/la:
Brate fkt nemam nista protiv tebe, znas i sam. Ali nek` ti dragi bog pomogne u zivotu ako je ovo istina. :( Hebes i RvP-a i sve ali ovo nikako neide. Ali eto .... nek` ti bude.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 21 apr 2013, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P

MIRZA RASCIC

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 21 apr 2013, 18:05

Jednostavno lik ne moze da podnese uspjeh RvP u dresu Uniteda. Ne moze podnjeti da ce RvP osvojiti titulu EPL a Arsenal NE.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 apr 2013, 18:18

Ma Persie je samo dokaz da se covjek nikada ne mijenja. Jednostavno rodis se sa necim u sebi i takav ostanes tokom citavog zivota. Koliko je samo gresaka napravljeno pustanjem ubica na slobodu nakon izvrsenja kazne.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.