odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
U iščekivanju Janoskih, mogu proći, BBI, Primasport, 135 KM.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jedno vrijeme sam u razredu od muskih nosio starke i sad odjednom svi poceli.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
bile su u Intersportu, al' mislim da ih sad nema tamo, provjeri za svaki slučaj, ako ne bude tamo, ima na KitbaguTeaM87 je napisao/la:Ima li gdje u Sa uzeti adidas samba tene ?

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Cazinski Donnie Darko. Ybt ja danas kroz Bihać prošao sa kišobranom, nešto kasnije skoro svi kišobrane furajuOtelo je napisao/la:Jedno vrijeme sam u razredu od muskih nosio starke i sad odjednom svi poceli.![]()
![]()
![]()
![]()
100% sportski i krajnje opušten potpis
pa i ti si bihaćki Donnie Darko 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- tyler durden
- Kontakt:
Da se ne prepiremo i ovdje bezveze. Znam sta je animeNeutral je napisao/la:Samo što su pokemoni popularniji postali do Mickeya, Mini Mouse, Goofie-a, Donalda Duck itd![]()
Imaš na tisuće klipova po youtube o svim vrstama anime-a (po par miliona pogleda, forume sa preko 100.000 članova itd) dok s druge strane imaš i taj old shit koji je bio zanimljiv samo ljudima u drugom svjetskom ratu .

Mozda jesu popularniji trenutno ,al Mickey je klasa.
Bar ce se brze prodat neke majce sa slikom Mickeya, nego sa slikom one Pokemon kugle.

- Amoxicillin
- Kontakt:
+1tyler durden je napisao/la:Da se ne prepiremo i ovdje bezveze. Znam sta je animeNeutral je napisao/la:Samo što su pokemoni popularniji postali do Mickeya, Mini Mouse, Goofie-a, Donalda Duck itd![]()
Imaš na tisuće klipova po youtube o svim vrstama anime-a (po par miliona pogleda, forume sa preko 100.000 članova itd) dok s druge strane imaš i taj old shit koji je bio zanimljiv samo ljudima u drugom svjetskom ratu .![]()
Mozda jesu popularniji trenutno ,al Mickey je klasa.
Bar ce se brze prodat neke majce sa slikom Mickeya, nego sa slikom one Pokemon kugle.
Ja odrast'o uz Mickeya, Tom & Jerry-a, Patka Daču..
Daj ba, makar sam se smijao glupostima k'o malac. Sad djeci furaju ova sci-fi sranja, neke kugle, moći. WTF.
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
covjek rodjen kasnih 40tih 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- tyler durden
- Kontakt:
ja baBosniacum Lilium je napisao/la:covjek rodjen kasnih 40tih

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
da da to su te poslijeratne generacije. Meni je ipak bio najdrazi Dragon Ball Z. Satelit i po vas cijeli dan na one deutsch kanale, super ja genau 

Sad smo temu od "modi" pretvorili u temu o crtacima, daj te ljudi. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
klasik je napisao/la:
Evo naso sam ja![]()
Džiha kokoseeee

de ba ozbiljno..
FORZA MARŠAL !!!
RiNo je napisao/la:Cazinski Donnie Darko. Ybt ja danas kroz Bihać prošao sa kišobranom, nešto kasnije skoro svi kišobrane furajuOtelo je napisao/la:Jedno vrijeme sam u razredu od muskih nosio starke i sad odjednom svi poceli.![]()
![]()
![]()
![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
hvalaanonimni je napisao/la:bile su u Intersportu, al' mislim da ih sad nema tamo, provjeri za svaki slučaj, ako ne bude tamo, ima na KitbaguTeaM87 je napisao/la:Ima li gdje u Sa uzeti adidas samba tene ?

FKŽ !
- donCorleone1892
- Kontakt:
Ova mi jeNeutral je napisao/la:

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
http://www.asos.com/Jack-Jones/Jack-Jon ... rec_viewed" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.asos.com/River-Island/River- ... id=2798956" onclick="window.open(this.href);return false;
sta mislite momci?
http://www.asos.com/River-Island/River- ... id=2798956" onclick="window.open(this.href);return false;
sta mislite momci?

prve su bolje
nego, ne odgovori mi ti gdje uze onih majica jeftino

nego, ne odgovori mi ti gdje uze onih majica jeftino

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Plimsolls ... &clr=Black" onclick="window.open(this.href);return false;
I ove
Imas brate u Haris Export, rek'o sam ti
ali to bas bas moras potrefit jednu jedinstvenu, tako naleti s robom, fakat se moze naci predobra i prekvalitetna majca za 5 KM i to bez felera. Kazem ti, jednu Jack & Jones imam 3 godine. Niti je izblijedila niti se razvukla. Nosam je non stop. I kuci i po gradu i u teretani 
I ove

Imas brate u Haris Export, rek'o sam ti

Dobre pravoPogba je napisao/la:U iščekivanju Janoskih, mogu proći, BBI, Primasport, 135 KM.

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 31 gost.