stisno bi on zube nego mu proteza ostala u njemackojTheManiacs je napisao/la:Zvjezdane srami` se svog' naroda !![]()
![]()
Mogao si protiv portugala stisnut zube i igrat.
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
E sto napadate covjeka a kladim se da ne znate ni 1% sta se zapravo desilo
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Nemoj dina tibossna je napisao/la: imam ja provjerenu informaciju mogu li napisat![]()
![]()
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Haj nam ti sad reci! Cekamo.adnan24 je napisao/la:E sto napadate covjeka a kladim se da ne znate ni 1% sta se zapravo desilo
heheeheheheheh sto ba znam 100% sta je biloneko_iz_mase je napisao/la:Nemoj dina tibossna je napisao/la: imam ja provjerenu informaciju mogu li napisat![]()
![]()
- Principatus
- Kontakt:
Ma lazu i Miske i Dzeko, sram da ih bude.Armija bosanskoherecegovcačkih navijača nakon poraza bila je u isto vrijeme i tužna ali i ponosna na naše Zmajeve, no jučer i danas u pojedinim medijima svašta se pisalo o slučaju Zvjezdan Misimović.
"Čuli smo i mi ovdje u Njemačkoj svakakve priče zbog čega navodno Miske nije igrao, a istina je samo jedna. Miske je povrijeđen i upravo se nalazi na terapijama i ja doista ne znam kome je u interesu da širi laži. Miske je momak koji nas je sve zadužio i koji zaslužuje svako poštivanje i od nas igrača, a i od običnih navijača", istakao je bosanskohercegovački Dijamant.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
sedra je napisao/la:Haj nam ti sad reci! Cekamo.adnan24 je napisao/la:E sto napadate covjeka a kladim se da ne znate ni 1% sta se zapravo desilo
Pa ja ne znam...zato i ne napadam covjeka bezveze...a ovdje neki izgleda jedva docekali...
- Dr.Hannibal
- Kontakt:
pozz svima...veliki sam fan misketa al koliko sam ja cuo u pitanju je bila teska svadja cak i da se pobio s nekim poslije utakmice s portugalom,sve ovo je ne provjereno al gdje dima ima tu i vatre ima...i naravno tu se neke ne realne stvari kao ta povreda odjednom i dok ciro suti mora da je nesto veliko bilo 
Only God Can Judge Me!!!
- Principatus
- Kontakt:
@ Hannibal
Misketa su kidnapirali vanzemaljci, ali zadrzi za sebe, bar za sljedece vrijeme.
Misketa su kidnapirali vanzemaljci, ali zadrzi za sebe, bar za sljedece vrijeme.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Evil Genius
- Kontakt:
drug jel to provjerena informacija 
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ma neka, imam i ja jednu provjerenu informaciju od Cirine bake,koja je inace cuvala mog amidzu dok je bio mali,al necu da je odajembossna je napisao/la:heheeheheheheh sto ba znam 100% sta je biloneko_iz_mase je napisao/la:Nemoj dina tibossna je napisao/la: imam ja provjerenu informaciju mogu li napisat![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: neko_iz_mase, dana/u 21 nov 2009, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- Principatus
- Kontakt:
Jeste, a ja sam jedan od tih vanzemaljaca. Sad ste svi nahebali. Prvo Misimovic pa onda ostatak Bosanaca. 
Jah eto svi DANAS znaju sta je bilo i kako se desilo.
Zasto niko slicne verzije nije pricao prije dva tri dana????
Zasto niko slicne verzije nije pricao prije dva tri dana????
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
- Evil Genius
- Kontakt:
ovo je masala sta se pricalo prije dva tri dana
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
- Dr.Hannibal
- Kontakt:
pa mora se pricat kad covjek upravo odigra svih 90 min.,ako nista ibisevic se uspio upisat danas i stvarno steta sta god da je bilo... 
Only God Can Judge Me!!!
- majestic24
- Kontakt:
Osto bez muda. Golman ga napuco
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ma ljudi dobijo miske Mens, imao jake bolove u stomaku pa nije mogao igrat i to mu je u koljena udarilo.
Al evo oporavlje se

Al evo oporavlje se
Manijak do smrti....
hehehehehehh ta ti je dobra trebo mu je ciro mjenjat uloske na polu vremenu i nebi bilo problemabosnjoo je napisao/la:Ma ljudi dobijo miske Mens, imao jake bolove u stomaku pa nije mogao igrat i to mu je u koljena udarilo.
Al evo oporavlje se![]()
- Omerbavarac
- Kontakt:
Miske je majstor, i ne pljujte po covjeku, nema razloga. Da njega nije bilo, i 4. mjesto bi bilo uspjeh.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jaoooooo koji ste vi seljaci samo gledam i citam postove pa koje ste vi budale,cuj potuko se ,posvadjao,pustite te price,to je cista izmisljotina,Miske sigurno dolazi na sledece okupljanje.
Neki dan ste o njem pricali da vam je najdrazi igrac da je mozak ekipe sad ovako,najmanje sam se nadao od svih reprezentativaca da ce se po njem pljuvat.
Neki dan ste o njem pricali da vam je najdrazi igrac da je mozak ekipe sad ovako,najmanje sam se nadao od svih reprezentativaca da ce se po njem pljuvat.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.