stisno bi on zube nego mu proteza ostala u njemackojTheManiacs je napisao/la:Zvjezdane srami` se svog' naroda !![]()
![]()
Mogao si protiv portugala stisnut zube i igrat.

stisno bi on zube nego mu proteza ostala u njemackojTheManiacs je napisao/la:Zvjezdane srami` se svog' naroda !![]()
![]()
Mogao si protiv portugala stisnut zube i igrat.
Nemoj dina tibossna je napisao/la: imam ja provjerenu informaciju mogu li napisat![]()
![]()
Haj nam ti sad reci! Cekamo.adnan24 je napisao/la:E sto napadate covjeka a kladim se da ne znate ni 1% sta se zapravo desilo
heheeheheheheh sto ba znam 100% sta je biloneko_iz_mase je napisao/la:Nemoj dina tibossna je napisao/la: imam ja provjerenu informaciju mogu li napisat![]()
![]()
Ma lazu i Miske i Dzeko, sram da ih bude.Armija bosanskoherecegovcačkih navijača nakon poraza bila je u isto vrijeme i tužna ali i ponosna na naše Zmajeve, no jučer i danas u pojedinim medijima svašta se pisalo o slučaju Zvjezdan Misimović.
"Čuli smo i mi ovdje u Njemačkoj svakakve priče zbog čega navodno Miske nije igrao, a istina je samo jedna. Miske je povrijeđen i upravo se nalazi na terapijama i ja doista ne znam kome je u interesu da širi laži. Miske je momak koji nas je sve zadužio i koji zaslužuje svako poštivanje i od nas igrača, a i od običnih navijača", istakao je bosanskohercegovački Dijamant.
sedra je napisao/la:Haj nam ti sad reci! Cekamo.adnan24 je napisao/la:E sto napadate covjeka a kladim se da ne znate ni 1% sta se zapravo desilo
Ma neka, imam i ja jednu provjerenu informaciju od Cirine bake,koja je inace cuvala mog amidzu dok je bio mali,al necu da je odajembossna je napisao/la:heheeheheheheh sto ba znam 100% sta je biloneko_iz_mase je napisao/la:Nemoj dina tibossna je napisao/la: imam ja provjerenu informaciju mogu li napisat![]()
![]()
![]()
hehehehehehh ta ti je dobra trebo mu je ciro mjenjat uloske na polu vremenu i nebi bilo problemabosnjoo je napisao/la:Ma ljudi dobijo miske Mens, imao jake bolove u stomaku pa nije mogao igrat i to mu je u koljena udarilo.
Al evo oporavlje se![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.