Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
- Invincibles
- Kontakt:
Re: Teretana
Kako je smijesna ova tema postala,ljudi koji su do prosle godine ovdje molili za savjete,pricali kako su midgeti i imaju blazi tip anoreksije,sada dijele savjete ljudima koji doista nesto znaju i to sto znaju sprovode na svom tijelu... 

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
http://www.sportix.ba/index.php?str=sho ... pro=jack3d" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel ovo stvarno dobro ko što se priča ?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
True story, bro'.Neutral je napisao/la:Drug, bolje i to nego nikako. Većina ih još želi izgledati dobro radi drugih, no mladi su, vremenom će shvatiti da žele samo radi lične satisfakcije raditi na sebi. Radim uvijek radi sebe, želim što bolje raditi na sebi i iskoristiti život i svoju mladost da bi postigao neke stvari za koje sam prije mislio da su nemoguće. Koga briga šta drugi misle o meni dok se ja odlično i zdravo osjećam. It's a way of life.

-
- Kontakt:
prodajle neko jack 3d il zna gdje ga ima kupiti ?
danas u skenderiji govori mi momak zabranili ga zbog DMA i imaju jack 3d al bez tog DMA
danas u skenderiji govori mi momak zabranili ga zbog DMA i imaju jack 3d al bez tog DMA
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
Jelo PRIJE ili POSLIJE trčanja?
alacious je napisao/la:Jelo PRIJE ili POSLIJE trčanja?
sta je bolje na prazan ili pun

AsharaK je napisao/la:http://www.sportix.ba/index.php?str=sho ... pro=jack3d

lumani je napisao/la:alacious je napisao/la:Jelo PRIJE ili POSLIJE trčanja?
sta je bolje na prazan ili pun![]()
Nemam pojma,vjerovatno prazan?

pojedi nesto sitno 30 min prije,moze banana
a posle mozes malo vise jesti 

Okej,hvala ti puno 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
prije trcanja nista. Najbolje je trcati prije dorucka. I ne odmah jesti poslije trcanja. Dopustiti tijelu da potrosi malo zaliha koje se taloze a vi zelite da ih se rijesite 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Je li iko imao iskustva sa nategnucem ligamenata ramena ( AC ligamenti )

Sreca pa je u pitanju grade 1, pa sam se eto skoro pa vec oporavio, ali ruka, rame i sisa su mi nestali malte ne, tj u odnosu na desnu stranu, strasno
Jbg 20 dana nikakvog pomjeranja ruke i te lijeve strane je ucinilo svoje
Zna li neko neke efikasne vjezbe, kao fizikalna terapija, za jacanje ligamenata ramena, i samog ramena.. Pocetne vjezbe znaci, bez tezina, ili samo vrlo malim tezinama.. Kasnije kad budem mogao nesto vise raditi, onda cu se i vratiti rutini.. Mozda je reko neko imao iskustva s tim, i zna nesto vise .. Unaprijed hvala

Sreca pa je u pitanju grade 1, pa sam se eto skoro pa vec oporavio, ali ruka, rame i sisa su mi nestali malte ne, tj u odnosu na desnu stranu, strasno

Zna li neko neke efikasne vjezbe, kao fizikalna terapija, za jacanje ligamenata ramena, i samog ramena.. Pocetne vjezbe znaci, bez tezina, ili samo vrlo malim tezinama.. Kasnije kad budem mogao nesto vise raditi, onda cu se i vratiti rutini.. Mozda je reko neko imao iskustva s tim, i zna nesto vise .. Unaprijed hvala

Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
-
- Kontakt:
Ja bi ti preporucio iz iskustva sa ramenom i sa ovim forumom da negdje drugo potrazizs savjet. Jer rame je ozbiljna stvar posebno ako je rotator cuff (ne znam na nasem kako se zove) Ne igraj se sa ramenom jer moze biti ozbiljna stvar.jbmilan je napisao/la:Je li iko imao iskustva sa nategnucem ligamenata ramena ( AC ligamenti )
Sreca pa je u pitanju grade 1, pa sam se eto skoro pa vec oporavio, ali ruka, rame i sisa su mi nestali malte ne, tj u odnosu na desnu stranu, strasnoJbg 20 dana nikakvog pomjeranja ruke i te lijeve strane je ucinilo svoje
![]()
Ovdje ces dobit samo savjet tipa "meni se ovo desilo tako da mora da bude ovo" Potrazi neko profesionalno misljenje.
mambabalkan je napisao/la:Ja bi ti preporucio iz iskustva sa ramenom i sa ovim forumom da negdje drugo potrazizs savjet. Jer rame je ozbiljna stvar posebno ako je rotator cuff (ne znam na nasem kako se zove) Ne igraj se sa ramenom jer moze biti ozbiljna stvar.jbmilan je napisao/la:Je li iko imao iskustva sa nategnucem ligamenata ramena ( AC ligamenti )
Sreca pa je u pitanju grade 1, pa sam se eto skoro pa vec oporavio, ali ruka, rame i sisa su mi nestali malte ne, tj u odnosu na desnu stranu, strasnoJbg 20 dana nikakvog pomjeranja ruke i te lijeve strane je ucinilo svoje
![]()
Ovdje ces dobit samo savjet tipa "meni se ovo desilo tako da mora da bude ovo" Potrazi neko profesionalno misljenje.

Mene rame ubija godinu i po, sad ne znam jel mi meso zapelo pod kost, ne znam kako se stručno zove
il to gore što si linko

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Hvala svima svakako, i mislio sam da popricam sa doktorom, ali je citav taj **** proces komplikovan, i prvi put kad sam i isao da slikam ovo sam toliko popizdio kad nisam sestru prebio neku ..
@Dex, ja sam ovu povredu zadobio na utakmici, od udarca, i tek mi je drugi doktor uspio postaviti dijagnozu (prvi mi je rekao samo da leda stavljam i da ce proci za 2-3 dana
) .. Nisu nasi bas vicni ovim sportskim povredama, ili su samo mrzovoljni
Ali bih ti preporucio da odes na pregled, zavisi sve u kom predjelu ramena osjecas bol
@Dex, ja sam ovu povredu zadobio na utakmici, od udarca, i tek mi je drugi doktor uspio postaviti dijagnozu (prvi mi je rekao samo da leda stavljam i da ce proci za 2-3 dana

Amicci Di Nessuno
Ako ko može da kaže koji je najbolji grčki jogurt, kad već nema teme o ishrani
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- samoposteno
- Kontakt:
dali je neko uzimao oxydrolone ako jest mozel da malo pojasni koliko vremenski je dobro uzimat
- Consigliere
- Kontakt:
U blizini nemam kvalitetne teretane, a ne isplati mi se vozati i trositi gorivo pa se sam snalazim.
Kao prvo nemam ambiciju da imam sad neko nabildano tijelo ili sl. malo ruke, prsa, da nemam stomaka i dosta.... Ono, sto kazu, za plaze
E sad. Naizmjenicno trcim i radim sklekove. Dakle, danas trcanje, sutra sklekovi, prekosutra trcanje itd.
To praktikujem vec 2 mjeseca i zadovoljan sam rezultatima osim jednog problema: znaci, primjetio sam da mi se ramena i ruke oblikuju, a prsa zaostaju iako sklekove radim prema uputama iskusnih trenera sa neta. Pa me interesuje ima li ko savjet: kako raditi sklekove da se akcenat stavi na prsa??! HVALA!
Kao prvo nemam ambiciju da imam sad neko nabildano tijelo ili sl. malo ruke, prsa, da nemam stomaka i dosta.... Ono, sto kazu, za plaze

E sad. Naizmjenicno trcim i radim sklekove. Dakle, danas trcanje, sutra sklekovi, prekosutra trcanje itd.
To praktikujem vec 2 mjeseca i zadovoljan sam rezultatima osim jednog problema: znaci, primjetio sam da mi se ramena i ruke oblikuju, a prsa zaostaju iako sklekove radim prema uputama iskusnih trenera sa neta. Pa me interesuje ima li ko savjet: kako raditi sklekove da se akcenat stavi na prsa??! HVALA!

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.