Procitao sam svih 9-10 stranica unazad...
Toliko jadno izgledate i toliko je bilo zao navijacima Bayerna da su se posle 6.-7. stranice poceli solidarisati s vama
Nece Gotze otic',ovo ono.Lijepo Uli rece : "I mnogi prije su govorili da nece preci u Bayern."
Ali radujte se ba

Ovo ce biti prvi igrac koji vam je otisao,a kojem ce da uspije
Prle je napisao/la:Nema ciganijeg kluba od Bayerna i to je sasvim jasno. Kao i ovo u tekstu koji je objavio klub da im se iz Bayerna nije nitko ni javio - to samo dokazuje njihovu kulturu ophođenja prema drugim klubovima.
Popisam se ja vama na kulturu.Gdje je vama kultura bila s podje'bavanjima vec prve sezone,a iz go'vana vas Uli izvlacio.
Greivis je napisao/la:Saurman je napisao/la:Greivis je napisao/la:Bayern je ljigavi klub sa ljigavom upravom. Tako da nista od njih ne treba da cudi.
A sto igraci u Njemackoj jedva docekaju da predju u Bayern? Jel samo lova ili ima jos nesto? Mislim neshvatljivo mi je ovo sto su uradili prvo Neuer a sada i Goetze.
Svi žele igrati za najveći njemački klub a Gotze je ionako rođeni Bavarac tako da se samo vratio kući.

Izgleda da je tako. A i ne znam sto se Bayern napada. Mislim, kad vec ne mogu dovesti zvijezde iz inostranstva okrecu se domacem trzistu.
Kako li se sada osjecaju Reus i Hummels? Mogao bi ovo biti raspad Dortmunda.
Pogledaj malo nacionalnosti igraca u Bayernu
Ja znam da je tebi krivo sto Gotze nije presao u Arsenal,ali cak i Gotze zna da od tog' Arsenala vise nema nista.
I manje-vise svi igraci Bayerna su zvijezde u svojim drzavama i svi ih prizeljkuju u reprezentaciji,posebno nakon ove sezone.Da ne nabrajam ja dzaba,naumpast ce tebi par imena,ili ces izguglat',kao sto si i naucio.
Je li iko od vas razmisljao da je uzrok Gotzeovim losim partijama u zadnje vrijeme bas ovo?
Ko zna kad je ovaj dogovor pao,kad je ugovor potpisan.Mozda bi se ovim i mogle objasniti one silne promasene prilike protiv Malage?
Ja mislim da je ovo prije iz BvBa izcurilo,nego iz Bayerna.
I Bayern takodje igra polufinale LP,mislite da je nekim igracima trebao pritisak dodatni u vidu :"Hocu li ja dobiti nogu u Bayernu?"
Lijepo ste nas zaj'ebavali za Hummelsa.
Karma is a bitch