BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Lokos19
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Lokos19 » 23 apr 2013, 11:59

Hare_BvB je napisao/la:
KSIVLE je napisao/la:Juda će navodno zarađivati 12 milja. ?
Izvor Elvise?
http://www.ruhrnachrichten.de/sport/bvb ... 35,1979531" onclick="window.open(this.href);return false;
Aus gut unterrichteter Quelle hat diese Redaktion erfahren, dass Götze in München rund zwölf Millionen Euro pro Jahr verdienen soll.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 23 apr 2013, 12:01

mma_hz je napisao/la:Ma kod potpisa novog ugovora mu je stavljena klauzula od 37 milijona..znaci ko god ponudi te pare automatski se ponuda prihvata i moze se razgovarat sa igracem oko plate.. :evil:
Samo koliko je svijet otisao u PM!
Ovdje se spominje da je malo 37 miliona eura!
A komotno i normalno da bude maksimalno 3,7 miliona eura fakat koliko ljudi na svijetu gladuje a ovamo se toliko ljudi dive nogometu i kesiraju i podrzavaju sve to zalosno bgm!

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 23 apr 2013, 12:01

mma_hz je napisao/la:Levati dali za tele Martineza 40 a jednog Gecea dobili za 37.. :roll:
cuj levati hahaha...to samo pokazuje kako je Bilbao napravio bolji posao od Dortmunda...ko im je kriv sto su stavili klauzulu 37mil eura?? po tebi sigurno Bayern...dok je za razliku od njih Bilbao pametno odradio..stavili ljudi klauzulu 40mil iako je realno cijena Martineza oko 20-25 mil...

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 23 apr 2013, 12:02

Lokos19 je napisao/la:Aus gut unterrichteter Quelle hat diese Redaktion erfahren, dass Götze in München rund zwölf Millionen Euro pro Jahr verdienen soll.
:shock: :shock: :lol:

Dakle, 2 i po puta vise nego u Borussiji. Koji bezobrazluk mati mila.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 23 apr 2013, 12:03

http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... e377380a76" onclick="window.open(this.href);return false;
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 23 apr 2013, 12:03

Ne mogu da vjerujem...Iskreno nisam mislio da ce se ovo desiti al eto...

Ljudi ne krivite Bayern ljudi mlate sta stignu,a to sto je Gotze jedna velika pi.ketina pa je izdao klub koji ga je napravio to je druga stvar!Nadam se da ni minute nece na terenu vise dobiti..
I pustite pricu krenuo za ovim ili onim...malo mu pa hoce para i to je sve!
Pitam se ko je sljedeci,blatimo Lewu,hebemo mu sve sto cojk odugovlaci s potpisivanjem a mala pica nam zabi noz u ledja,cccccccc....
Samo cu reci da niti on niti bilo koji igrac nije veci od kluba,nek ide ko hoce mamu im hebem.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 23 apr 2013, 12:03

Saurman je napisao/la:
KSIVLE je napisao/la:Juda će navodno zarađivati 12 milja.

Kakve nebuloze ti pišeš.Plata će iznositi 7 mil.
Dosta navijača BVB-a na njemačkim forumima u komentarima spominje tih 12 milja. Ako je tih 12 bruto, onda je valjda tvojih 7 neto. Ugl, velika para.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 apr 2013, 12:04

edo07 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Levati dali za tele Martineza 40 a jednog Gecea dobili za 37.. :roll:
cuj levati hahaha...to samo pokazuje kako je Bilbao napravio bolji posao od Dortmunda...ko im je kriv sto su stavili klauzulu 37mil eura?? po tebi sigurno Bayern...dok je za razliku od njih Bilbao pametno odradio..stavili ljudi klauzulu 40mil iako je realno cijena Martineza oko 20-25 mil...
ma 37 je dobra cifra ,al je problem bio samo u tome sto ode u Bayern...u ovakvim situacijama mi vala ni ove pare nista ne znace...samo da Kloponji ne prekipi i zajedno s Rojsom i Humijem negdje odu ljudi.. :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 23 apr 2013, 12:05

Jel to za 12 miliona sluzbeno ili?

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 23 apr 2013, 12:05

Evo Watzke izjavio da su svi razocarani u klubu :lol: Mami vam ga nabijem

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 23 apr 2013, 12:06

Donnie Darko je napisao/la:Jel to za 12 miliona sluzbeno ili?
Ma 7 miliona godisnje...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 apr 2013, 12:07

Neutralan88 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Ma kod potpisa novog ugovora mu je stavljena klauzula od 37 milijona..znaci ko god ponudi te pare automatski se ponuda prihvata i moze se razgovarat sa igracem oko plate.. :evil:
Samo koliko je svijet otisao u PM!
Ovdje se spominje da je malo 37 miliona eura!
A komotno i normalno da bude maksimalno 3,7 miliona eura fakat koliko ljudi na svijetu gladuje a ovamo se toliko ljudi dive nogometu i kesiraju i podrzavaju sve to zalosno bgm!

Napadaj Engleze i Španjolce, oni su prvo krenuli sa tim. Sedmična plata od 220.000 funti :roll:

Očekuj za par godina transfere od 100 miliona eura. Sve će to tako biti dok Uefa ne promjeni nešto.

7 miliona neto i opet nije ni top 3 u Bayernu po zaradi.

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 23 apr 2013, 12:08

smopiBVB je napisao/la:Evo Watzke izjavio da su svi razocarani u klubu :lol: Mami vam ga nabijem
posle njanjanja nema kajanja...
sta sere koji *urac...

posle sahina, kagawe, barriosa i levata, sad on odjednom ko iznenadjen i uvredjen
goffno jedno skrto
:twisted:
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

Prle
Kontakt:

Post Postao/la Prle » 23 apr 2013, 12:08

Je. Potvrđeno je već od više izvora. Pa ne bi išao za 7m u Bayern, šta vam je. Morala je bit neka nemoralna ponuda. Sad druga je stvar kako se Götze pokazao kao velika **** prema klubu, navijačima te svojim suigračima.

Još samo prije 3 mjeseca je ovo izjavio:

http://www.bild.de/sport/fussball/mario ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

I šta reći sada o tom plaćeniku. Nosi to smeće odmah sada iz kluba.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 23 apr 2013, 12:09

Neutralan88 je napisao/la:
Ma 7 miliona godisnje...
Ne bacaj ublehe i lazi bavarski ublehasu ovo je transfer za pare, plata je sigurno astronomska. Pazi ti njega on bi jos ovde otisao toliko da nas ubjedi da mu je plata i manja nego u Borusiji.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 apr 2013, 12:14

Hvala vam na stvaranju najboljeg mladog igraca.

Ovo se moralo kad tad desiti. 8-)

Gotze je Bavarac od rodjenja i ponuda od Bayerna se nikad ne odbija. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 apr 2013, 12:15

Naći će Klopp zamjenu za izdajnika, nije to problem, problem je što je kukavički otišao u redove najljućeg rivala.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 23 apr 2013, 12:15

Procitao sam svih 9-10 stranica unazad...
:lol: :lol: :lol: :lol:

Toliko jadno izgledate i toliko je bilo zao navijacima Bayerna da su se posle 6.-7. stranice poceli solidarisati s vama :lol:

Nece Gotze otic',ovo ono.Lijepo Uli rece : "I mnogi prije su govorili da nece preci u Bayern." ;)

Ali radujte se ba :D
Ovo ce biti prvi igrac koji vam je otisao,a kojem ce da uspije :lol:

Prle je napisao/la:Nema ciganijeg kluba od Bayerna i to je sasvim jasno. Kao i ovo u tekstu koji je objavio klub da im se iz Bayerna nije nitko ni javio - to samo dokazuje njihovu kulturu ophođenja prema drugim klubovima.
Popisam se ja vama na kulturu.Gdje je vama kultura bila s podje'bavanjima vec prve sezone,a iz go'vana vas Uli izvlacio.

Greivis je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Bayern je ljigavi klub sa ljigavom upravom. Tako da nista od njih ne treba da cudi.

A sto igraci u Njemackoj jedva docekaju da predju u Bayern? Jel samo lova ili ima jos nesto? Mislim neshvatljivo mi je ovo sto su uradili prvo Neuer a sada i Goetze.
Svi žele igrati za najveći njemački klub a Gotze je ionako rođeni Bavarac tako da se samo vratio kući. 8-)
Izgleda da je tako. A i ne znam sto se Bayern napada. Mislim, kad vec ne mogu dovesti zvijezde iz inostranstva okrecu se domacem trzistu.
Kako li se sada osjecaju Reus i Hummels? Mogao bi ovo biti raspad Dortmunda.
Pogledaj malo nacionalnosti igraca u Bayernu ;)
Ja znam da je tebi krivo sto Gotze nije presao u Arsenal,ali cak i Gotze zna da od tog' Arsenala vise nema nista.
I manje-vise svi igraci Bayerna su zvijezde u svojim drzavama i svi ih prizeljkuju u reprezentaciji,posebno nakon ove sezone.Da ne nabrajam ja dzaba,naumpast ce tebi par imena,ili ces izguglat',kao sto si i naucio.

Je li iko od vas razmisljao da je uzrok Gotzeovim losim partijama u zadnje vrijeme bas ovo?
Ko zna kad je ovaj dogovor pao,kad je ugovor potpisan.Mozda bi se ovim i mogle objasniti one silne promasene prilike protiv Malage?
Ja mislim da je ovo prije iz BvBa izcurilo,nego iz Bayerna.
I Bayern takodje igra polufinale LP,mislite da je nekim igracima trebao pritisak dodatni u vidu :"Hocu li ja dobiti nogu u Bayernu?"

Lijepo ste nas zaj'ebavali za Hummelsa.
Karma is a bitch ;)
#miasanmia

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 apr 2013, 12:18

A protiv Firta odigra utakmicu sezone za poluvrijeme.. :roll: sve ti konstatacije padaju u vodu..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 23 apr 2013, 12:19

nema smisla na malog crva više trošiti riječi. otišao je i gotovo. za dortmund je jutros umro i široko mu polje.

watzkea nije fer napadati tako oštro, ali zaslužio je kritiku. nadam se da će mu ovo biti dobra škola. važni igrači nam jednostavno ne smiju odlaziti za ovako smiješnu lovu i na ovakav način u rivala.

sad treba pametno uložiti, ali i jasno raskrstiti sa svima sa kojima bi se ovo mogli ponoviti.

ulaganje...

ako lewat ide pod mus je dovesti adekvatnu zamjenu. moj apsolutno prvi pick je džeko. dosta je sličan lewatu po igračkim karakteristikama, a još ima i ugodna iskustva igranja bl. ako ne može džeko, onda od ovih koji se spominju najbolji je negredo, ali za njega ne bih osobno davao neku preveliku paru. treći pick mi je aubameyang iako kod njega postoji rezerva. szalai i diouf mogu isključivo biti back up napadači, a damiao mi ne ulijeva povjerenje pošto dolazi iz brazila.

kao zamjenu za goetzea bih doveo eriksena i de bruynea, pa makar trebalo dati ukupno nekih 40-ak milja. pjanić nikako jer on nije igrač za naš sistem. isca bih isto tako otpisao jer je jednostavno preskup za nas.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.