Zvjezdan Misimović

tropico
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la tropico » 21 nov 2009, 20:34

cole-ch je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Jaa svakvih miseva ima na ovome forumu Boze dragi. Sad je Miske drzavni neprijatelj br.1. Dajte ga na vjesala pod hitno. :lol: :lol:
Ti si jedan od vecih. Kada bi se ovakve spekulacije dokazale istinitim u normalnim drzavama akter istog bi na stub srama i citavog bi zivota bio MIS, kao sto si Ti!

P.S. Za administraciju,

Ovo je isto vredjanje, banujte me!
U normalnim državama bi se prvo ispitale sve okolnosti i pokušali pronači uzroci i odgovori za ovakvu situaciju...U nenormalnim državama (eto i u takvoj koja piše ispod tvoga nicka bi prvo odredili jedno 100 udaraca bićem i vjerovatno vješala bez suđenja pa bi se onda utvrđivala nelija nevinost)..
Izgleda da si ti našao novog "miša" pa da na njemu lječiš frustracije, jer onaj podforum sa tvojim "omiljenim mišem" je pod katancem pa ti nedostaje izgleda sraćke ali onako na daleko...

MUSA
Kontakt:

Post Postao/la MUSA » 21 nov 2009, 20:34

ja sam veliki navijac nase BIH bijo sam u Lisabonu
moram reci da je ovo velika sramota sta pojedinci pisu o
HEROJU MISKETU sipak bi nas Djekson zabijao bez njega !
MISKE zasluzuje RESPEKT a od toga nije vidio ni zrno .
SRCE bi mi puklo kada nebi vise igrao za repku ali ja bi ga razumio !
MISKE MAJSTORE !!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 nov 2009, 20:36

Postoji doktor repke koji ga je pregeldao i ustanovio mozel' igrati ili ne,nek' se covjek javi i gotova prica,a do tada cemo biti svjedoci mahalanja kao sto je bilo ono na dnevniku TVSA(Kolar glupan) i na rajvosa-x :roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 21 nov 2009, 20:39

Kontaktirali smo Misimovića prije nekih sat vremana kako bismo konačno stavili tačku na i takozvanog slučaja Misimović. Odmah je odgovorio na naš telefonski poziv i zamolio nas da nazovemo malo kasnije jer je bio na liječničkom tretmanu. Nakon sat vremena opet smo probali i Miske se javio.

"Evo upravo sam završio sa terapijama, čuo se glas sa druge strane žice. Dobro je, ide na bolje, danas sam čak i malo trenirao tako da sam zadovoljan razvojem situacije što se tiče moje povrede. Vidjet ću kako ću se sutra osjećati i onda ću tek znati da li ću biti spreman za utakmicu s Nurnbergom", rekao je Zvjezdan Misimović.

Zamolili smo Zvjezdana da obavimo jedan otvoren razgovor i da konačno bh. javnosti onako iskreno objasnimo pozadinu njegovog neigranja u Zenici.

"Samo otvoreno, zašto da ne", odgovorio je Miske na moje pitanje da li ćemo biti otvoreni i dodao:

"Jedini razlog zbog kojeg nisam igrao je taj što nisam bio sto posto spreman i što sam osjećao veliku bol u koljenu. Ne znam i stvarno mi nije jasno zašto je nekom u cilju da to drugačije predstavi. Pokušao sam dan prije utakmice trenirati i jednostavno nije išlo, bol je bila prevelika i siguran sam da ne bih bio od nikakve pomoći da sam istrčao na teren."

Kvalifikacije su gotove, bili smo blizu Svjetskog prvenstva, ali ipak nismo uspjeli. Veznjak Wolfsburga i našeg nacionalnog tima smatra da ne smijemo ove poraze od Portugala tragično shvatati, ali i da se mnogo toga mora popraviti u organizaciji oko reprezentacije kako bismo u narednom periodu uspjeli se plasirati na neko veliko takmičenje.

"Ja sam baš u razgovoru za vaš portal nekoliko puta rekao da mi imamo minimalne izglede protiv Portugala, što se na kraju ispostavilo tačnim. Moramo biti objektivni, kako mi igrači tako i naši navijači. Nismo mi neka super ekipa, a u prilog mojoj tvrdnji govori i podatak da smo u kvalifikacijama od osam malo jačih utakmica samo slavili protiv Belgije, dok smo u susretima sa Turskom, Španijom i Portugalom upisali pet poraza i jedan remi. Organizacija oko reprezentacije je posebna priča. Bolujemo od tih nekakvih dječijih bolesti. Uz dužno poštovanje prema svima, posebno prema našim navijačima, ne može se i ne smije se događati da dan, dva pred utakmicu mi nemamo mira u hotelu. Pazite, ne želim sada nekakav alibi, ali moramo to podići na jedan viši nivo jer ovako stvarno ne ide", rekao je Misimović.

Nakon ovakvih iskrena odgovora zamolili smo Zvjezdana da bh. javnosti odgovori da li je tačno da nije imao mjesta u loži Bilinog polja.

"Ma to nije toliko ni bitno", kao iz topa ispalio je Miske. Prekidoh ga i reće mu da je to jako bitno jer on nas je sve zadužio i odnos prema njemu mora biti na najvišem nivou, a nakon toga Zvjezdan je otvorio dušu:

"Istina je da nisam imao mjesta u loži, bilo je svakavih likova ali za mene i Supića mjesta nije bilo. Ponavljam, nije to ni bitno toliko jer može Zvjezdan i stajati 90 minuta, ali to je ono što govorim, to je taj organizacioni odnos u reprezentaciji i to se mora promijeniti ukoliko želimo da se plasiramo na neko veliko takmičenje i ukoliko želimo da imamo respekt u svijetu. Pa molim vas, u jednom trenutku sam vidio da i pojedini portugalski fudbaleri stoje i da nemaju gdje sjesti. To je sramota."

Na kraju razgovora upitali smo Misketa da li ćemo ga gledati još u dresu Bosne i Hercegovine.

"Ja nisam nikad rekao da neću igrati za Bosnu i Hercegovinu, ali neke stvari se moraju promijeniti. Naveo sam već na šta mislim i iskreno se nadam da smo svi svjesni toga. Ponavljam, nikada nisam rekao da neću igrati za Bosnu i Hercegovinu, kao što ni sada ne govorim, ali neke stvari radi nas sviju, igrača, navijača, moraju se podići na viši nivo", zaključio je Zvjezdan Misimović.

Uz srdačan pozdrav na kraju razgovora poželili smo sreću Misketu u nastavku sezone i onako pomalo dječački mu poručili: "Vidimo se majstore na narednom okupljanju."

Ovo sam kopirao samo radi papaka, i da ih upitam da li je mozda ovo razlog zasto misketa kolar i kompanija pljuju, upitajte se papci, zamisli televiziju koju gleda 100 ljudi dnevno i ona je relevantna, ja ne mogu da vjerujem, pa ljudi sta vam je, dajte malo mozak ukljucite

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 21 nov 2009, 20:41

Želim svima da se izvinem koji su me pogrešno shvatili (ovo oko prodane utakmice). šalio sam se naravno jer neznam kako da odgovorim ovim šizofrenicima, koji uvijek izvlače neke teorije zarote iz rukava...
MISKE je mozak ove naše repke i najbolji igrač. Tako da vas molim prestanite sa tim glupostima!!!!!!!!!!
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 21 nov 2009, 21:00

Boze dragi, s kim ova napacena Bosna sve ima posla... Za samo 2-3 sata su takozvani kvazinavijaci (mislim da je ovo najljepsa rijec koju sam uspio da pronadjen) kadar napisati 10tak stranica i pljunuti u usta najboljem igracu ove drzave, momku koji je imao toliko izbora ali objerucke (nebitno iz kojeg razloga) prihvatio jedan, a on se zove Bosna i Hercegovina. Interesantno mi je samo kad vidim kako se nekoliko njih maksuz registrovalo samo da bi i oni revolucionarno pljunuli u usta ovom skromnom, nenametljivom momku, koji se nikad nije u prvi plan gurao, a imao je vazdan ponajbolje karte za to... Kako vas nije sram i stid, kako ste toliko providni, pa Boze dragi, zar u ovoj drzavi jedan novinar ili kakav malo jaci galamdzija moze biti u stanju da ponisti u jednom trenutku sve ono sto je neko od sebe dao za ovu drzavu? pa zar jos uvijek ogromna vecina ima psihologiju ovce pa pa bleje i idu samo tamo gdje coban kaze? zar neki ljudi nisu u stanju pregrist jezik makar na momenat, pa se zapitati da li je nesto onakvim kakvim ga neko predstavlja... ma neee, nego kako koji coban sta rekne, hajmo i mi svi u glas za njim...

zasto se toliko sada forsira i najmanja sitnica i pravi od svega skandal u reprezentaciji? jesmo li to toliko neobjektivni da cemo od svega napraviti nesto sto nije samo zato da bi dokazali da eto nismo mi ispali radi toga sto smo objektivno bili losiji, nego zato sto se aman zaman nepravda srucila na nas. Pa hajmo jos 10 skandala napraviti, samo da ne gledamo istini u oci... jad, bijeda i cemer, eto to smo mi...

stice se dojam da je Misimovic simulirao nekakav lom noge ili sta gore pa se jednostavno cini nemogucim da je u ova 3-4 dana uspio cudom velikim da se oporavi... ocigledno nikoga ne interesuje uopste kakve je vrste povreda, sta kazu ciro, dzeko, spahic i ostali, svi su oni u zavjeri, svi su oni lazovi i kojekakvi paravani za ovaj gnusni i izdajnicki akt Misketa...

a covjek fino rece prije 4-5 dana da je Miske napustio travnjak sepajuci, da je napustio trening radi bolova, da je radio CT noge i da je pokazao da ima Hematom na koljenu i da otok nije ocigledno uz sav trud uspio spasti na vrijeme... Ali posto ovdje huskaci ne znaju ni sta je hematom, vec pretpostavljam smatraju to nekakvim lomom ili cime vec, evo malo i informacija o tome:

http://www.lepotaizdravlje.rs/leksikon/ ... ematom/181

a evo i slika za one koji zele malo bolje da shvate sta to znaci u praksi:

http://www.praxis-staub.ch/uploads/Knie.jpg

http://www.scml.at/Spieler/OelkueEmanue ... l_knie.JPG

posto smo ustanovili da kod misketa nije nikakav lom kostiju u pitanju vec jedan otok koji je se uz lijekove i masazu te hladnjenje i mirovanje lijecio, zasto je onda toliko tesko pretpostaviti da je otok u ova 3-4 dana spao i da je momak bio u stanju igrati utakmicu... meni to nije jasno, isto kao da se niko od nas nikada nije povrijedio, kao da nikada otok na nozi nije imao, pa je to toliko sada stvarno i neshvatljivo. najlakse je reci da je neko izdajica i prstom uperiti... misimovic nije lud covjek, a ocigledno ga neki ovdje ludim smatraju. ne znam koji bi to igrac nekakvu nesuglasicu sa trenerom stavio u prvi plan i zanemario mogucnost odlaska na svjetsko prvestnvo. taj bi stvarno morao biti lud, a njegovi saigraci jos ludji, ako bi ga u tome podrzavali i za njega lagali...

e pa dragi moji, kako neki tvrde, imamo haman reprezentaciju punu ludjaka...

blago nama sa NAMA i sa njima...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Dr.Hannibal
Kontakt:

Post Postao/la Dr.Hannibal » 21 nov 2009, 21:02

sad se nesto sjetih sinocnje cirine izjave "ako miske bude igrao u subotu ja onda ne znam nista"i tako i bi svih 90 min... :|
Only God Can Judge Me!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 nov 2009, 21:05

_dreamer_ je napisao/la:Boze dragi, s kim ova napacena Bosna sve ima posla... Za samo 2-3 sata su takozvani kvazinavijaci (mislim da je ovo najljepsa rijec koju sam uspio da pronadjen) kadar napisati 10tak stranica i pljunuti u usta najboljem igracu ove drzave, momku koji je imao toliko izbora ali objerucke (nebitno iz kojeg razloga) prihvatio jedan, a on se zove Bosna i Hercegovina. Interesantno mi je samo kad vidim kako se nekoliko njih maksuz registrovalo samo da bi i oni revolucionarno pljunuli u usta ovom skromnom, nenametljivom momku, koji se nikad nije u prvi plan gurao, a imao je vazdan ponajbolje karte za to... Kako vas nije sram i stid, kako ste toliko providni, pa Boze dragi, zar u ovoj drzavi jedan novinar ili kakav malo jaci galamdzija moze biti u stanju da ponisti u jednom trenutku sve ono sto je neko od sebe dao za ovu drzavu? pa zar jos uvijek ogromna vecina ima psihologiju ovce pa pa bleje i idu samo tamo gdje coban kaze? zar neki ljudi nisu u stanju pregrist jezik makar na momenat, pa se zapitati da li je nesto onakvim kakvim ga neko predstavlja... ma neee, nego kako koji coban sta rekne, hajmo i mi svi u glas za njim...

zasto se toliko sada forsira i najmanja sitnica i pravi od svega skandal u reprezentaciji? jesmo li to toliko neobjektivni da cemo od svega napraviti nesto sto nije samo zato da bi dokazali da eto nismo mi ispali radi toga sto smo objektivno bili losiji, nego zato sto se aman zaman nepravda srucila na nas. Pa hajmo jos 10 skandala napraviti, samo da ne gledamo istini u oci... jad, bijeda i cemer, eto to smo mi...

stice se dojam da je Misimovic simulirao nekakav lom noge ili sta gore pa se jednostavno cini nemogucim da je u ova 3-4 dana uspio cudom velikim da se oporavi... ocigledno nikoga ne interesuje uopste kakve je vrste povreda, sta kazu ciro, dzeko, spahic i ostali, svi su oni u zavjeri, svi su oni lazovi i kojekakvi paravani za ovaj gnusni i izdajnicki akt Misketa...

a covjek fino rece prije 4-5 dana da je Miske napustio travnjak sepajuci, da je napustio trening radi bolova, da je radio CT noge i da je pokazao da ima Hematom na koljenu i da otok nije ocigledno uz sav trud uspio spasti na vrijeme... Ali posto ovdje huskaci ne znaju ni sta je hematom, vec pretpostavljam smatraju to nekakvim lomom ili cime vec, evo malo i informacija o tome:

http://www.lepotaizdravlje.rs/leksikon/ ... ematom/181

a evo i slika za one koji zele malo bolje da shvate sta to znaci u praksi:

http://www.praxis-staub.ch/uploads/Knie.jpg

http://www.scml.at/Spieler/OelkueEmanue ... l_knie.JPG

posto smo ustanovili da kod misketa nije nikakav lom kostiju u pitanju vec jedan otok koji je se uz lijekove i masazu te hladnjenje i mirovanje lijecio, zasto je onda toliko tesko pretpostaviti da je otok u ova 3-4 dana spao i da je momak bio u stanju igrati utakmicu... meni to nije jasno, isto kao da se niko od nas nikada nije povrijedio, kao da nikada otok na nozi nije imao, pa je to toliko sada stvarno i neshvatljivo. najlakse je reci da je neko izdajica i prstom uperiti... misimovic nije lud covjek, a ocigledno ga neki ovdje ludim smatraju. ne znam koji bi to igrac nekakvu nesuglasicu sa trenerom stavio u prvi plan i zanemario mogucnost odlaska na svjetsko prvestnvo. taj bi stvarno morao biti lud, a njegovi saigraci jos ludji, ako bi ga u tome podrzavali i za njega lagali...

e pa dragi moji, kako neki tvrde, imamo haman reprezentaciju punu ludjaka...

blago nama sa NAMA i sa njima...
E moj care kome ti to hoces da objasnis?
Ljudima bez skole i sposobnosti da samostalno razmisljaju? Uzalud. Ali imas moj potpis. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

samricak
Kontakt:

Post Postao/la samricak » 21 nov 2009, 21:08

ljudi iskreno se nadam da cemo uskoro saznati nesto ovako nagadjamo jedni govore ovo jedni ono.....neko je upravu ali ko-----ja sam rekla da nesto smrdi....i bila sam upravu------daanas je miske igrao i to je zaista da covjek posumja u njega.....no ne znam sha da kazem-----skrivaju nasi u nogometnom savezu---ne cudi me nish od ove drzave vjerujete na sve su spremni.....ciru sam vidjela na tv-u i kako prica i kako mu je tesko ljudi nije ono gluma al Boze moj.....hocu da vidim misimovica kako prica ovo preko telefona nish ne vjerujem......nadam se da cemo saznati sha se desava.....jer neeceg ima.....

samricak
Kontakt:

Post Postao/la samricak » 21 nov 2009, 21:08

ljudi iskreno se nadam da cemo uskoro saznati nesto ovako nagadjamo jedni govore ovo jedni ono.....neko je upravu ali ko-----ja sam rekla da nesto smrdi....i bila sam upravu------daanas je miske igrao i to je zaista da covjek posumja u njega.....no ne znam sha da kazem-----skrivaju nasi u nogometnom savezu---ne cudi me nish od ove drzave vjerujete na sve su spremni.....ciru sam vidjela na tv-u i kako prica i kako mu je tesko ljudi nije ono gluma al Boze moj.....hocu da vidim misimovica kako prica ovo preko telefona nish ne vjerujem......nadam se da cemo saznati sha se desava.....jer neeceg ima.....

MUSA
Kontakt:

Post Postao/la MUSA » 21 nov 2009, 21:10

JOS JEDNOM OVIM PACIJENTIMA
BOLJE IDITE PALITI KUCE ONIM IDIOTIMA U SAVEZU
STO NERADOM VUKU FUDBAL KROZ BLATO NEGO DA KVARE UGLED
DOKAZANIH ISTINSKIH HEROJA BOSNE I HERCEGOVINE
SRETNO MISKE !!!!

mulan
Kontakt:

Post Postao/la mulan » 21 nov 2009, 21:16

šta sve oči neće pročitati , a ne oslijepiti :o :o :o :o :o

i Hičkok bi vam zavidio na zapletu :roll: :roll: :roll: :roll:

Pustite već jednom čovjeka na miru , jer ma šta da je bilo , Misketu je opet najgore , on je taj koji neće vidjeti SP , a ne vi raznorazni dušebriznici.

Ni Salihović nije igrao čini mi se protiv Belgije , pa je narednu utakmicu odigrao za svoj tim i nikom ništa , a od Misimovića napravište dramu u 100 činova.

Dr.Hannibal
Kontakt:

Post Postao/la Dr.Hannibal » 21 nov 2009, 21:16

ma za BiH se navija i kad dobija i kad gubi i tako treba da bude,bez obzira na sve svaka cast svim reprezentativcima kao i ciri koji je ipak uspjeo nesto da napravi ako nista ujedinio nas je makar na 7 dana i to se cijeni to se trazi.bitno je da imamo igrace koji su kvalitetni i koji zele da igraju za BiH,ako su rekli da je povreda onda nek tako i bude mada sam i sam dobio nekih nepouzdanih informacija da se radilo o sukobu, a sve ostalo je nasa nesreca i fifina "sreca".zato iduce kvalifikacije abd No1...
Only God Can Judge Me!!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 21 nov 2009, 21:31

Principatus je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la: E moj care kome ti to hoces da objasnis?
Ljudima bez skole i sposobnosti da samostalno razmisljaju? Uzalud. Ali imas moj potpis. ;)

E hvala Bogu da ima neko ko razmislja ovih dana...

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 21 nov 2009, 21:45

adnan24 je napisao/la:
Principatus je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la: E moj care kome ti to hoces da objasnis?

E hvala Bogu da ima neko ko razmislja ovih dana...
Bas se izrazio kako sam ja htio , mada se ti nemogu nazvati bez skole jer su trenutno u fazi skolovanja 7- 8 razred.
A ima i ovih sto on rece .dreamer svaka cast na postu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 21 nov 2009, 21:50

nego gledam utakmici Wolfsbrga danas i vidim da miske nije onaj pravi citavu utakmicu bio nervozan,pobijo se dva-tri puta sa suparnicima dobio zuti karton,svado se sa sudijom nije sa njim nesto psihicki uredu trenutno,mislim da oko ove sitvacije oko prodaje utakmice nije on kriv,nemoze on dvije lose utakmice za redom odigrat (a odigro je u lisabonu losu utakmicu)ja mislim da mu je prijetio neko (kao sto neko ranije rece na ovoj temi)pa zato nije igro u srijedu i ja sam 100% siguran da miske neje kriv

fico45
Kontakt:

Post Postao/la fico45 » 21 nov 2009, 21:53

Misimovic treba otici iz reprezentacije jer izgleda da pola navijaca je jos uvijek nafurano da on nema "BOSNU U SRCU"...covijek doveo Njemacku kompaniju da donira 1,000 dresova i loptih za srednje skole ali nema "BOSNU U SRCU"...stvarno su seljaci preuzeli ovu zemlju...fuj

Hasrett
Kontakt:

Post Postao/la Hasrett » 21 nov 2009, 21:56

Ko god kaze nesto protiv Misimovica je PAPAK.... Ovaj forum je pun GLUPIH ljudi koji neznaju sta se radi kada se kamere ugase.

Zato Molim vas Prestanite Pricati Gluposti..

SRAM VAS BILO.. VI ste neprijatelji BOSNE....
THIS IS WHERE WE FIGHT! THIS IS WHERE THEY DIE! BOSNIA PREPARE FOR GLORY!!!
Srbija pusi **** citavoj BIH, tako su i naucili...

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 21 nov 2009, 21:59

Miske je legenda, ne mogu da vjerujem kako možete (pojedinci) pisati nešto protiv njega i pričati kako nije igrao jer...pfff, svašta...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

MUSA
Kontakt:

Post Postao/la MUSA » 21 nov 2009, 22:01

SLAZEM SE SA TOBOM
predlazem da se zatvori ova tema !
MISKE MAJSTOR

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.