evo nastavi se kroz 5 minuta
al frajera jbt
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nije Bajic nego Valjic.Raul_64 je napisao/la:Ognjen Bajic opet povukao ekipu zbog "nacionalnih vrijedjanja" , rece komentator s Arene ?!
al frajera jbt
i ja vjerujem da je delegat - ako je zbog nacionalnog vrijedjanja - i neka jeDevil je napisao/la:Nije Bajic nego Valjic.Raul_64 je napisao/la:Ognjen Bajic opet povukao ekipu zbog "nacionalnih vrijedjanja" , rece komentator s Arene ?!
al frajera jbt
Ali ne verujem da je on nego delegat, jer je sredinom sedmice dosla ona odluka da sudije ne mogu prekidati utakmicu osim ako to ne odobri delefat.
p.s. Bolje pitanje je otkud Valjic da bude drugi put glavni sudija u jednom ciklusu ?
ne treba ostajati nijem, svagdje treba da se prekida i poslati policiju na svakog ko skandira ili bilo kako propagira nacionalnu/vjersku ili bilo kakvu slicnu mrznjuNeutral je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ostaju nijemi pod Bijlim brijegom, ostaju nijemi na gradskom stadionu u Banjaluci, ostaju nijemi na Pecari, ostaju nijemi kada ptice aka Sokolovi pevaju...a na Koševu i Mostaru prekida se meč. I mi ćemo i dalje o ugroženosti
Da je svima jednako okej ali nije tako da je sudija fail.
A zar nije bolje reci da se jedino Valjic i Bjelica pridrzavaju pravila ?Neutral je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ostaju nijemi pod Bijlim brijegom, ostaju nijemi na gradskom stadionu u Banjaluci, ostaju nijemi na Pecari, ostaju nijemi kada ptice aka Sokolovi pevaju...a na Koševu i Mostaru prekida se meč. I mi ćemo i dalje o ugroženosti
Da je svima jednako okej ali nije tako da je sudija fail.
e bas to, ja nebih kaznjavao klubove, jadni klubovi ni krivi ni duzni placaju hiljade maraka, ja bih pocinioce kaznjavaoNeutral je napisao/la:Da, svaka im čast. No ja sam za potpuno ravnopravnost svih. Ako se tu prekida onda se moraju prekidati utakmice i na ostalim terenima. Nogometni savez nosi veliku krivicu za sve. Pod hitno povećati kazne za nacuionalističke povike, negiranje države BiH i slično. Svaka domaća ekipa neka nabavi kameru i snima svoje navijače i incijatorima neka zabrane ulazak na stadion. Što da radi 3-4 mazluma nastrada čitav klub.
Sve dok se savez ne uozbilji nema napretka u BiH.
Ne volim komentirati naše navijače i slično, no ako i jeste bilo dogovoreno "marisanje" što nosaju kamenje i palice
ja navijača i govana,ovde ima djece od 15 godina!
Pitaj one koji sude te meceve.tepsija je napisao/la:Opet ponavljam,alergičan sam na nacionalizam,naročito ako ga manifestuju golobradi bubuljičari.
Ali,zar nije za prekid i za sankcije skandiranje-Yebem te Bosno,Yebem te ja i zviždanje nacionalnoj himni?
To može proći?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.