Sve dok se savez ne uozbilji nema napretka u BiH.
Ne volim komentirati naše navijače i slično, no ako i jeste bilo dogovoreno "marisanje" što nosaju kamenje i palice
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
e bas to, ja nebih kaznjavao klubove, jadni klubovi ni krivi ni duzni placaju hiljade maraka, ja bih pocinioce kaznjavaoNeutral je napisao/la:Da, svaka im čast. No ja sam za potpuno ravnopravnost svih. Ako se tu prekida onda se moraju prekidati utakmice i na ostalim terenima. Nogometni savez nosi veliku krivicu za sve. Pod hitno povećati kazne za nacuionalističke povike, negiranje države BiH i slično. Svaka domaća ekipa neka nabavi kameru i snima svoje navijače i incijatorima neka zabrane ulazak na stadion. Što da radi 3-4 mazluma nastrada čitav klub.
Sve dok se savez ne uozbilji nema napretka u BiH.
Ne volim komentirati naše navijače i slično, no ako i jeste bilo dogovoreno "marisanje" što nosaju kamenje i palice
ja navijača i govana,ovde ima djece od 15 godina!
Pitaj one koji sude te meceve.tepsija je napisao/la:Opet ponavljam,alergičan sam na nacionalizam,naročito ako ga manifestuju golobradi bubuljičari.
Ali,zar nije za prekid i za sankcije skandiranje-Yebem te Bosno,Yebem te ja i zviždanje nacionalnoj himni?
To može proći?
Definitivno prekinuti prvenstvo.Danas gledam u Travniku iz pravca Vakufa prolaze kola Hitne pomoci sa upaljenim sirenama ,sve jedna za drugim,svi izisli i gledaju u panici pitaju ljudi sta je to bilo...Ko da je nesreca u rudniku ...Ma uzas..yebo te ovo sve...Head je napisao/la:http://www.klix.ba/vijesti/bih/dva-navi ... /130424154
Yeboga zivot,treba sve zabraniti.
Ona zabrana gostujućih navijača je izgleda bila jako dobra stvar, ovo je prevršilo svaku mjeru.Head je napisao/la:http://www.klix.ba/vijesti/bih/dva-navi ... /130424154
Yeboga zivot,treba sve zabraniti.

Brate savez tu nista ne moze,vako je bilo i u egnleskoj i svugdje drugo dok drzava nije uzela zakon u svoje ruke.U engleskoj je svako kola po jedna bar tekma prekidana.Medjutim kada je uveden zakon da se za psovanje ili pljuvanje igracu iz prvih redova stadiona placa PREMASNA KAZNA ili da se nogom na teren lezi do 2 godine u zatvoru da se za baklju lezi 6mj i placa 5000 funti,PA KADA JE NEKOLKO DEETINA ISTIH OPALJENO PO USIMA I POSLANO "DA SVIRA KLAVIR" ostalima vjeruj mi nije palo ni napamet da urade nesto slicnocrvenocrni je napisao/la:Jos jedan dokaz kako 'idemo naprijed' sa ovim savezom, komitetom ili cime ne... Sad mi jos samo neko rec da nije do saveza da organizuje ili bar nagovjesti policiji ili kome vec da se navijacke skupine ne sretnu tokom putovanja. Ovo je sve gore i gore i jedini lijek je ukidanje prvenstva ako se moze tako nazvat ova lakrdija koja se igra zbog svega drugog osim onog zbog cega bi trebalo...
crvenocrni je napisao/la:Jos jedan dokaz kako 'idemo naprijed' sa ovim savezom, komitetom ili cime ne... Sad mi jos samo neko rec da nije do saveza da organizuje ili bar nagovjesti policiji ili kome vec da se navijacke skupine ne sretnu tokom putovanja.Ovo je sve gore i gore i jedini lijek je ukidanje prvenstva ako se moze tako nazvat ova lakrdija koja se igra zbog svega drugog osim onog zbog cega bi trebalo...
Da se ovo desilo u Engleskoj, ovi pohapseni bi dobili od 1 godine do 20 godina robije, pa ne vjerujem da bi se tako cesto ponavljalo. Ovako kod nas ce se sutra svi vratiti kucama i dogovarati kako ce se revansirati, i gdje ce se iduci put napusiti i istresti.DukeOfWellington je napisao/la:crvenocrni je napisao/la:Jos jedan dokaz kako 'idemo naprijed' sa ovim savezom, komitetom ili cime ne... Sad mi jos samo neko rec da nije do saveza da organizuje ili bar nagovjesti policiji ili kome vec da se navijacke skupine ne sretnu tokom putovanja.Ovo je sve gore i gore i jedini lijek je ukidanje prvenstva ako se moze tako nazvat ova lakrdija koja se igra zbog svega drugog osim onog zbog cega bi trebalo...![]()
Pa naravno da nije, kakve glupe veze ima savez sa tim.
Jedini lijek je obračun sa "navijačima" i to institucionalni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.