Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Goalgetter » 24 apr 2013, 14:22

Ma sve ovisi kako Dortmund odluci o Lewandowskom. Ili on ide ove sezone, za fine pare, ili ce ga sljedece sezone pustiti dzabe. U ovom prvom slucaju, otvoren je put da dovedu Dzeku ili Negreda, u ovom drugom slucaju, ako zadrze Lewu, mislim tesko da ce dovoditi Edina. Mada, sve su ovo spekulacije, niko se nije nadao da ce Götze u Bayern, tako da me i ne bi ovo iznenadilo ;)

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 24 apr 2013, 22:10

Goalgetter je napisao/la:Ma sve ovisi kako Dortmund odluci o Lewandowskom.
Ja mislim da rukovodstvo Dortmunda jedva cekaju da ga se otarase poslje ova cetri gola protiv malog kluba Real Madrida. A da su dobili erekciju kada su vidili Dzekinih nekoliko zadnjih utakmica, pogotovo ovu zadnju protiv Tottenhama. Dakle nema diskusije = Dzeko u Dortmundu 100% sljedece sezone.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 24 apr 2013, 22:12

gdje su oni što pljuvaše Lewandowskog kako nije neki napadač? rekao sam da su Edin i on u 10 deka ;)
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 24 apr 2013, 22:15

JTS je napisao/la:gdje su oni što pljuvaše Lewandowskog kako nije neki napadač? rekao sam da su Edin i on u 10 deka ;)
jedina stvar u kojoj je Edin jaci od Roberta je skok igra i igra glavom ... u svemu ostalom
su ili isti ili Levat bolji ;)
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 24 apr 2013, 22:37

Dzeko, pothitno u BVB. Pa da vidimo ko je babo u Ruhr derbi, ti ili Rusilac.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 24 apr 2013, 23:18

Davno sam ja rekao sta je BvB i Robert,,ali su mnogi govorili da je to mali klub i da Robert ne moze u istu recenicu sa Edinom,ali ostavimo to sad po strani. Citam po njemackim forumima, da je opet problem Edinova plata,BvB ga zeli, a on izgleda ponovo pravi probleme radi kesha. TUGA

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 24 apr 2013, 23:23

sanji je napisao/la:Citam po njemackim forumima, da je opet problem Edinova plata,BvB ga zeli, a on izgleda ponovo pravi probleme radi kesha. TUGA
Ha ha, pa ovaj Edin je provala.. Pa sta on misli kolko je vrijedan sa ovakvim igrama realno? :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 apr 2013, 23:25

ZgemboAdislic je napisao/la:
sanji je napisao/la:Citam po njemackim forumima, da je opet problem Edinova plata,BvB ga zeli, a on izgleda ponovo pravi probleme radi kesha. TUGA
Ha ha, pa ovaj Edin je provala.. Pa sta on misli kolko je vrijedan sa ovakvim igrama realno? :lol:
Kakvim???
Najbolji strelac u timu i najbolji strelac u kvalifikacijama uopste...realno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 apr 2013, 23:26

legenda reala je napisao/la:Još jedan dokaz zašto Edin ne treba ići u Dortmund ;)
8-)

Opet da ponovim. Jedan igrač ne čini tim. Ode Gotze, ode Lewandowski, eto Džeke i recimo Eriksena, Kroosa itd.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 24 apr 2013, 23:28

da nije sve u parama pokazuje uspjeh Dortmunda, a City nek potrosi jos pola milijarde funti na pojacanja mozda ublehe konacno prodju fuckin grupnu fazu lige prvaka
15.10 - 15.06 ...

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 24 apr 2013, 23:30

sanji je napisao/la:Davno sam ja rekao sta je BvB i Robert,,ali su mnogi govorili da je to mali klub i da Robert ne moze u istu recenicu sa Edinom,ali ostavimo to sad po strani. Citam po njemackim forumima, da je opet problem Edinova plata,BvB ga zeli, a on izgleda ponovo pravi probleme radi kesha. TUGA
Stavis Lewandowskog u Wolfsburg i neka odradi ono sto je Dzeko, i vjeruj bice mi i bolji od Dzeke, ako zabije za onakav sicusan klub 66 golova u 3,5 sezone, a pri tome da mu i titulu donese ;)

Dao Lewandowski 4 gola i ti se odma pojavio, smjesno.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 24 apr 2013, 23:35

emir79 je napisao/la:
sanji je napisao/la:Davno sam ja rekao sta je BvB i Robert,,ali su mnogi govorili da je to mali klub i da Robert ne moze u istu recenicu sa Edinom,ali ostavimo to sad po strani. Citam po njemackim forumima, da je opet problem Edinova plata,BvB ga zeli, a on izgleda ponovo pravi probleme radi kesha. TUGA
Stavis Lewandowskog u Wolfsburg i neka odradi ono sto je Dzeko, i vjeruj bice mi i bolji od Dzeke, ako zabije za onakav sicusan klub 66 golova u 3,5 sezone, a pri tome da mu i titulu donese ;)

Ti nisi dobar lik. Gdje sam sada Edina pljuno? U facu opet,,kako me nije stid,, hahahhahaha.

Ne pratis forum ,, davno sam ja govorio za Roberta da je tu negdje ako ne i bolji od Edina,,ali su se mnogi smijali tada, sjecam se harisa :) Kako imas obraza Roberta spominjati, lik dao u polufinalu lige prvaka 4 gola Real Madridu? Sta si htio da kazes, sa svojim postom?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 apr 2013, 23:44

Lewandowski me nekad posjeti na Dzeku iz Wolfsburga. Ovaj danasnji Dzeko sto igra u Cityu nije ni blizu tog nivoa. Sad bi li se vratio da se vrati u Njemacku, niko ne zna, ali protiv Grcke je bio onaj dobri stari. Mislim da je do motivacije i do potrebe da bude glavni igrac.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 24 apr 2013, 23:48

Dzeko je sada puno jaci, fizicki. Samo mu ne odgovara ta engleska igra. Ako se vrati u Bundesligu, bice jos jaci.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 apr 2013, 23:49

Cartman je napisao/la:Lewandowski me nekad posjeti na Dzeku iz Wolfsburga. Ovaj danasnji Dzeko sto igra u Cityu nije ni blizu tog nivoa. Sad bi li se vratio da se vrati u Njemacku, niko ne zna, ali protiv Grcke je bio onaj dobri stari. Mislim da je do motivacije i do potrebe da bude glavni igrac.
U Dzekinu klasu uopste ne treba sumnjati, on je dokazao da je ima. A to kao sto kazes, sve je do motivacije njegove, i golgeterske forme. Jednostavno u Cityu nema to samopouzdanje kao sto je imao u Wolfsburgu, te i podrsku trenera, i mora promjeniti klub. Idealna prilika, Dortmund.

Btw. Levat je vec u Bayernu, to se zna vec mjesecima, evo danas je i Heynkesov agent potvrdio da je Lewa u Bayernu.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 24 apr 2013, 23:52

Cartman je napisao/la:Lewandowski me nekad posjeti na Dzeku iz Wolfsburga. Ovaj danasnji Dzeko sto igra u Cityu nije ni blizu tog nivoa. Sad bi li se vratio da se vrati u Njemacku, niko ne zna, ali protiv Grcke je bio onaj dobri stari. Mislim da je do motivacije i do potrebe da bude glavni igrac.
Sto u City-u nikada nece biti. Citam da mu BvB nudi 6 mil,,a on trenutno u City-u zaradjuje oko 8,5mil,, tako da se jos nisu nasli. Samo mogu reci ako propadne i ovaj transfer i on ostane jos jednu godinu kod gradjana,moze se slobodno pozdraviti sa karijerom. P.S. agent od hajnkes-a tvrdi da je zavrsen i transev Roberta u Bayern.
Zadnja izmjena: sanji, dana/u 24 apr 2013, 23:56, ukupno mijenjano 2 puta.

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 24 apr 2013, 23:52

Bilal je napisao/la:Dzeko je sada puno jaci, fizicki. Samo mu ne odgovara ta engleska igra. Ako se vrati u Bundesligu, bice jos jaci.
Nije engleska liga nego Manchester Shitty (iako statistika kaze da je jedan od najboljih napadaca lige). Za United bi rusio.

Vjerovatno mu opet menadzer pravi probleme. Propao transfer u Bajern zbog njega.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 24 apr 2013, 23:53

sanji je napisao/la:
emir79 je napisao/la:

Ti nisi dobar lik. Gdje sam sada Edina pljuno? U facu opet,,kako me nije stid,, hahahhahaha.

Ne pratis forum ,, davno sam ja govorio za Roberta da je tu negdje ako ne i bolji od Edina,,ali su se mnogi smijali tada, sjecam se harisa :) Kako imas obraza Roberta spominjati, lik dao u polufinalu lige prvaka 4 gola Real Madridu? Sta si htio da kazes, sa svojim postom?
A neko ti je rekao da si pljuvao Dzeku?
Dao 4 gola i sta sad?
Yebe mi se za Lewandowskog, znas koliko.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 24 apr 2013, 23:56

Ne pratis forum ,, davno sam ja govorio za Roberta da je tu negdje ako ne i bolji od Edina,,ali su se mnogi smijali tada, sjecam se harisa :) Kako imas obraza Roberta spominjati, lik dao u polufinalu lige prvaka 4 gola Real Madridu? Sta si htio da kazes, sa svojim postom?[/quote]A neko ti je rekao da si pljuvao Dzeku?
Dao 4 gola i sta sad?
Yebe mi se za Lewandowskog, znas koliko.[/quote]

I meni isto( yebe mi se za Lewandowskog). Ali ga mogu pohvaliti,kada igra dobro zadnjih 2 god.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 24 apr 2013, 23:58

KOLASINAC je napisao/la:
Bilal je napisao/la:Dzeko je sada puno jaci, fizicki. Samo mu ne odgovara ta engleska igra. Ako se vrati u Bundesligu, bice jos jaci.
Nije engleska liga nego Manchester Shitty (iako statistika kaze da je jedan od najboljih napadaca lige). Za United bi rusio.

Vjerovatno mu opet menadzer pravi probleme. Propao transfer u Bajern zbog njega.
Kako im ne moze hebati sve po spisku vise,,ako je fkt do menedzera.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, General505, Hansestadt, Kajkutenjoyer i 36 gostiju.