Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ma sve ovisi kako Dortmund odluci o Lewandowskom. Ili on ide ove sezone, za fine pare, ili ce ga sljedece sezone pustiti dzabe. U ovom prvom slucaju, otvoren je put da dovedu Dzeku ili Negreda, u ovom drugom slucaju, ako zadrze Lewu, mislim tesko da ce dovoditi Edina. Mada, sve su ovo spekulacije, niko se nije nadao da ce Götze u Bayern, tako da me i ne bi ovo iznenadilo 

- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ja mislim da rukovodstvo Dortmunda jedva cekaju da ga se otarase poslje ova cetri gola protiv malog kluba Real Madrida. A da su dobili erekciju kada su vidili Dzekinih nekoliko zadnjih utakmica, pogotovo ovu zadnju protiv Tottenhama. Dakle nema diskusije = Dzeko u Dortmundu 100% sljedece sezone.Goalgetter je napisao/la:Ma sve ovisi kako Dortmund odluci o Lewandowskom.
gdje su oni što pljuvaše Lewandowskog kako nije neki napadač? rekao sam da su Edin i on u 10 deka 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
jedina stvar u kojoj je Edin jaci od Roberta je skok igra i igra glavom ... u svemu ostalomJTS je napisao/la:gdje su oni što pljuvaše Lewandowskog kako nije neki napadač? rekao sam da su Edin i on u 10 deka
su ili isti ili Levat bolji

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Dzeko, pothitno u BVB. Pa da vidimo ko je babo u Ruhr derbi, ti ili Rusilac.
Davno sam ja rekao sta je BvB i Robert,,ali su mnogi govorili da je to mali klub i da Robert ne moze u istu recenicu sa Edinom,ali ostavimo to sad po strani. Citam po njemackim forumima, da je opet problem Edinova plata,BvB ga zeli, a on izgleda ponovo pravi probleme radi kesha. TUGA
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ha ha, pa ovaj Edin je provala.. Pa sta on misli kolko je vrijedan sa ovakvim igrama realno?sanji je napisao/la:Citam po njemackim forumima, da je opet problem Edinova plata,BvB ga zeli, a on izgleda ponovo pravi probleme radi kesha. TUGA

Kakvim???ZgemboAdislic je napisao/la:Ha ha, pa ovaj Edin je provala.. Pa sta on misli kolko je vrijedan sa ovakvim igrama realno?sanji je napisao/la:Citam po njemackim forumima, da je opet problem Edinova plata,BvB ga zeli, a on izgleda ponovo pravi probleme radi kesha. TUGA
Najbolji strelac u timu i najbolji strelac u kvalifikacijama uopste...realno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
legenda reala je napisao/la:Još jedan dokaz zašto Edin ne treba ići u Dortmund

Opet da ponovim. Jedan igrač ne čini tim. Ode Gotze, ode Lewandowski, eto Džeke i recimo Eriksena, Kroosa itd.
- skyisthelimit
da nije sve u parama pokazuje uspjeh Dortmunda, a City nek potrosi jos pola milijarde funti na pojacanja mozda ublehe konacno prodju fuckin grupnu fazu lige prvaka
15.10 - 15.06 ...
Stavis Lewandowskog u Wolfsburg i neka odradi ono sto je Dzeko, i vjeruj bice mi i bolji od Dzeke, ako zabije za onakav sicusan klub 66 golova u 3,5 sezone, a pri tome da mu i titulu donesesanji je napisao/la:Davno sam ja rekao sta je BvB i Robert,,ali su mnogi govorili da je to mali klub i da Robert ne moze u istu recenicu sa Edinom,ali ostavimo to sad po strani. Citam po njemackim forumima, da je opet problem Edinova plata,BvB ga zeli, a on izgleda ponovo pravi probleme radi kesha. TUGA

Dao Lewandowski 4 gola i ti se odma pojavio, smjesno.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ti nisi dobar lik. Gdje sam sada Edina pljuno? U facu opet,,kako me nije stid,, hahahhahaha.emir79 je napisao/la:Stavis Lewandowskog u Wolfsburg i neka odradi ono sto je Dzeko, i vjeruj bice mi i bolji od Dzeke, ako zabije za onakav sicusan klub 66 golova u 3,5 sezone, a pri tome da mu i titulu donesesanji je napisao/la:Davno sam ja rekao sta je BvB i Robert,,ali su mnogi govorili da je to mali klub i da Robert ne moze u istu recenicu sa Edinom,ali ostavimo to sad po strani. Citam po njemackim forumima, da je opet problem Edinova plata,BvB ga zeli, a on izgleda ponovo pravi probleme radi kesha. TUGA![]()
Ne pratis forum ,, davno sam ja govorio za Roberta da je tu negdje ako ne i bolji od Edina,,ali su se mnogi smijali tada, sjecam se harisa

Lewandowski me nekad posjeti na Dzeku iz Wolfsburga. Ovaj danasnji Dzeko sto igra u Cityu nije ni blizu tog nivoa. Sad bi li se vratio da se vrati u Njemacku, niko ne zna, ali protiv Grcke je bio onaj dobri stari. Mislim da je do motivacije i do potrebe da bude glavni igrac.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dzeko je sada puno jaci, fizicki. Samo mu ne odgovara ta engleska igra. Ako se vrati u Bundesligu, bice jos jaci.
- Goalgetter
- Kontakt:
U Dzekinu klasu uopste ne treba sumnjati, on je dokazao da je ima. A to kao sto kazes, sve je do motivacije njegove, i golgeterske forme. Jednostavno u Cityu nema to samopouzdanje kao sto je imao u Wolfsburgu, te i podrsku trenera, i mora promjeniti klub. Idealna prilika, Dortmund.Cartman je napisao/la:Lewandowski me nekad posjeti na Dzeku iz Wolfsburga. Ovaj danasnji Dzeko sto igra u Cityu nije ni blizu tog nivoa. Sad bi li se vratio da se vrati u Njemacku, niko ne zna, ali protiv Grcke je bio onaj dobri stari. Mislim da je do motivacije i do potrebe da bude glavni igrac.
Btw. Levat je vec u Bayernu, to se zna vec mjesecima, evo danas je i Heynkesov agent potvrdio da je Lewa u Bayernu.
Sto u City-u nikada nece biti. Citam da mu BvB nudi 6 mil,,a on trenutno u City-u zaradjuje oko 8,5mil,, tako da se jos nisu nasli. Samo mogu reci ako propadne i ovaj transfer i on ostane jos jednu godinu kod gradjana,moze se slobodno pozdraviti sa karijerom. P.S. agent od hajnkes-a tvrdi da je zavrsen i transev Roberta u Bayern.Cartman je napisao/la:Lewandowski me nekad posjeti na Dzeku iz Wolfsburga. Ovaj danasnji Dzeko sto igra u Cityu nije ni blizu tog nivoa. Sad bi li se vratio da se vrati u Njemacku, niko ne zna, ali protiv Grcke je bio onaj dobri stari. Mislim da je do motivacije i do potrebe da bude glavni igrac.
Zadnja izmjena: sanji, dana/u 24 apr 2013, 23:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Nije engleska liga nego Manchester Shitty (iako statistika kaze da je jedan od najboljih napadaca lige). Za United bi rusio.Bilal je napisao/la:Dzeko je sada puno jaci, fizicki. Samo mu ne odgovara ta engleska igra. Ako se vrati u Bundesligu, bice jos jaci.
Vjerovatno mu opet menadzer pravi probleme. Propao transfer u Bajern zbog njega.
A neko ti je rekao da si pljuvao Dzeku?sanji je napisao/la:Ti nisi dobar lik. Gdje sam sada Edina pljuno? U facu opet,,kako me nije stid,, hahahhahaha.emir79 je napisao/la:Stavis Lewandowskog u Wolfsburg i neka odradi ono sto je Dzeko, i vjeruj bice mi i bolji od Dzeke, ako zabije za onakav sicusan klub 66 golova u 3,5 sezone, a pri tome da mu i titulu donesesanji je napisao/la:Davno sam ja rekao sta je BvB i Robert,,ali su mnogi govorili da je to mali klub i da Robert ne moze u istu recenicu sa Edinom,ali ostavimo to sad po strani. Citam po njemackim forumima, da je opet problem Edinova plata,BvB ga zeli, a on izgleda ponovo pravi probleme radi kesha. TUGA![]()
Ne pratis forum ,, davno sam ja govorio za Roberta da je tu negdje ako ne i bolji od Edina,,ali su se mnogi smijali tada, sjecam se harisaKako imas obraza Roberta spominjati, lik dao u polufinalu lige prvaka 4 gola Real Madridu? Sta si htio da kazes, sa svojim postom?
Dao 4 gola i sta sad?
Yebe mi se za Lewandowskog, znas koliko.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Ti nisi dobar lik. Gdje sam sada Edina pljuno? U facu opet,,kako me nije stid,, hahahhahaha.
Ne pratis forum ,, davno sam ja govorio za Roberta da je tu negdje ako ne i bolji od Edina,,ali su se mnogi smijali tada, sjecam se harisa
Kako imas obraza Roberta spominjati, lik dao u polufinalu lige prvaka 4 gola Real Madridu? Sta si htio da kazes, sa svojim postom?[/quote]A neko ti je rekao da si pljuvao Dzeku?
Dao 4 gola i sta sad?
Yebe mi se za Lewandowskog, znas koliko.[/quote]
I meni isto( yebe mi se za Lewandowskog). Ali ga mogu pohvaliti,kada igra dobro zadnjih 2 god.

Dao 4 gola i sta sad?
Yebe mi se za Lewandowskog, znas koliko.[/quote]
I meni isto( yebe mi se za Lewandowskog). Ali ga mogu pohvaliti,kada igra dobro zadnjih 2 god.
Kako im ne moze hebati sve po spisku vise,,ako je fkt do menedzera.KOLASINAC je napisao/la:Nije engleska liga nego Manchester Shitty (iako statistika kaze da je jedan od najboljih napadaca lige). Za United bi rusio.Bilal je napisao/la:Dzeko je sada puno jaci, fizicki. Samo mu ne odgovara ta engleska igra. Ako se vrati u Bundesligu, bice jos jaci.
Vjerovatno mu opet menadzer pravi probleme. Propao transfer u Bajern zbog njega.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano i 42 gosta.