ne bi da te razocaram al te pare necete vidjet ocima morate platit za bracu dialibunime_tm87 je napisao/la: Opa, 130 milja nama u kasu![]()
Bice pojacanja, bicee
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Drago mi je što je Željo dobio, ali realno, bila bi sramota da su Laktaše napustili sa jednim bodom, o porazu da ne pričam. Što jest jest, ovi Laktaši su dno dna.
Čestitke Lazaru, ipak se radi o vrhunskom golgeteru.
Čestitke Lazaru, ipak se radi o vrhunskom golgeteru.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
zabiće ga Gerd Miller alias Lazar Popović u sred Hadisona.i to hatrikSeyo_TM je napisao/la:razocarao me je jer sam ocekivao gol protiv kiticapile87 je napisao/la:Rekoh ti ja neki dan da covjek zna, al da je jednostavno nespreman i sto je najgore jos uvijek nije skinuo dovoljno kilaSeyo_TM je napisao/la:ma jel nam ovo lazar donio jedne od najvaznijih bodova sezone![]()
sta si se usutio memliboy![]()
bice to kako treba u iducem dijelu sezone!
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- TheManiacs
- Kontakt:
Sumnja iz Bochuma: Željezničar i Sarajevo namjestili utakmicu?
Bochum, 21.11.2009., 21:27 | I.K./TS
Njemačko državno odvjetništvo iz Bochuma sumnja da je utakmica 13. kola sezone 2009/2010 Bosanske Premijer nogometne lige između Željezničara i Sarajeva bila namještena, javlja u subotu njemačka državna televizija ARD.
'Na popisu utakmica za koje državna odvjetništvo sumnja da su bile namještene stoji i susret između Željezničara i Sarajeva 28. oktobra ove godine', javlja ARD pozivajući se na odvjetnika jednog od osumnjičenika u najnovijem skandalu oko lažiranja rezultata nogometnih utakmica europskih nogometnih liga.
Prema istim informacijama, gostujuća momčad Sarajevo je trebala pobjediti '1 golom razlike'. Utakmica je okončana rezultatom 1-2 za gostujuću momčad Sarajeva.
>> Otkriveni prvi nogometaši u kladioničarskoj aferi

Bochum, 21.11.2009., 21:27 | I.K./TS
Njemačko državno odvjetništvo iz Bochuma sumnja da je utakmica 13. kola sezone 2009/2010 Bosanske Premijer nogometne lige između Željezničara i Sarajeva bila namještena, javlja u subotu njemačka državna televizija ARD.
'Na popisu utakmica za koje državna odvjetništvo sumnja da su bile namještene stoji i susret između Željezničara i Sarajeva 28. oktobra ove godine', javlja ARD pozivajući se na odvjetnika jednog od osumnjičenika u najnovijem skandalu oko lažiranja rezultata nogometnih utakmica europskih nogometnih liga.
Prema istim informacijama, gostujuća momčad Sarajevo je trebala pobjediti '1 golom razlike'. Utakmica je okončana rezultatom 1-2 za gostujuću momčad Sarajeva.
>> Otkriveni prvi nogometaši u kladioničarskoj aferi
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Ajde sto su nastimali na grbavici jos ce nastimati i na kosevu da Zeljo pobjedi 1 razlikeTheManiacs je napisao/la:Sumnja iz Bochuma: Željezničar i Sarajevo namjestili utakmicu?
Bochum:
to ti je ono 1 za 1
A sta je ovo jbt nije valjda utakmica 28 za bajram
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
evo i mene 
juce fin izlet bi u anamo onom selu
...navijanje solidno, zajebancija u putu i tako to a o nekim detaljima je dogovoreno da se neprica po ni jednom forumu, tako da cu vas tu ostaviti uskracenim
sto se tice zelje solidna igra daleko od idealne, po meni bolje smo odigrali za derbiy...no vazna su 3 boda stim vise sto ga je lazo zabio
juce fin izlet bi u anamo onom selu
sto se tice zelje solidna igra daleko od idealne, po meni bolje smo odigrali za derbiy...no vazna su 3 boda stim vise sto ga je lazo zabio
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
Samo_Zeljo
- Kontakt:
sve utakmice su u nedjelju....AnnesTM87 je napisao/la:Ajde sto su nastimali na grbavici jos ce nastimati i na kosevu da Zeljo pobjedi 1 razlikeTheManiacs je napisao/la:Sumnja iz Bochuma: Željezničar i Sarajevo namjestili utakmicu?
Bochum:
to ti je ono 1 za 1![]()
A sta je ovo jbt nije valjda utakmica 28 za bajram
Na tribini lafo ˝ubice˝ , na ulici ko bubice lesinari banja luka
zabiće ga Gerd Miller alias Lazar Popović u sred Hadisona.i to hatrik
[/quote]
ma nek zabije jedan na hadisonu priznacu mu da je dzeko
ma nek zabije jedan na hadisonu priznacu mu da je dzeko
VRATITE SE STARIM STAZAMA SLAVE, IGRAJTE SRCEM ZA SVETE BOJE PLAVE=TM87=
- bistrikboy
- Kontakt:
Milan Culum je danas stao na ludi kamen
Sretno Milane
Sretno Milane
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- sarajlija89
- Kontakt:
jel sarajkabistrikboy je napisao/la:Milan Culum je danas stao na ludi kamen![]()
Sretno Milane
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nije, vidio sam ga na sjeveru jednom sa trebom sada vec zenom plavka ko betonsarajlija89 je napisao/la:jel sarajkabistrikboy je napisao/la:Milan Culum je danas stao na ludi kamen![]()
Sretno Milane![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- sarajlija89
- Kontakt:
hhhhhhhhh.i ja sam pitar al nesto mi odgovara ta plava bojapile87 je napisao/la:Nije, vidio sam ga na sjeveru jednom sa trebom sada vec zenom plavka ko betonsarajlija89 je napisao/la:jel sarajkabistrikboy je napisao/la:Milan Culum je danas stao na ludi kamen![]()
Sretno Milane![]()
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Nije, vidio sam ga na sjeveru jednom sa trebom sada vec zenom plavka ko betonsarajlija89 je napisao/la:
jel sarajka![]()
hhhhhhhhh.i ja sam pitar al nesto mi odgovara ta plava boja
?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- sarajlija89
- Kontakt:
hhhhhhhhh.i ja sam pitar al nesto mi odgovara ta plava bojapile87 je napisao/la:Nije, vidio sam ga na sjeveru jednom sa trebom sada vec zenom plavka ko betonsarajlija89 je napisao/la:
jel sarajka![]()
?
ma ostalo mi to i nekako:D ...shvatio si uglavnom
Svakakvih desavanje se odigralo na malti danas...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- bistrikboy
- Kontakt:
Zivio nam Osim dragi,gospodaru familije 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Na sto aludiras..Seyo_TM je napisao/la:Svakakvih desavanje se odigralo na malti danas...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
UltrasNaBaterije
- Kontakt:
bilo je bum bum tras tras na malti, al' nemojte nikom reć....
pstttt

pstttt
AVANTI RAGAZZI BLU! TM87
- sarajlija89
- Kontakt:
hahaha gdje ovo izvucebistrikboy je napisao/la:Zivio nam Osim dragi,gospodaru familije
Stvarno ste trebali ste pobit ****UltrasNaBaterije je napisao/la:bilo je bum bum tras tras na malti, al' nemojte nikom reć....![]()
![]()
pstttt![]()
MANIJAK NE MOŽE BITI SVAK
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, MrkiMedo, zeljovolimte i 69 gostiju.