ne bi da te razocaram al te pare necete vidjet ocima morate platit za bracu dialibunime_tm87 je napisao/la: Opa, 130 milja nama u kasu![]()
Bice pojacanja, bicee

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ne bi da te razocaram al te pare necete vidjet ocima morate platit za bracu dialibunime_tm87 je napisao/la: Opa, 130 milja nama u kasu![]()
Bice pojacanja, bicee
zabiće ga Gerd Miller alias Lazar Popović u sred Hadisona.i to hatrikSeyo_TM je napisao/la:razocarao me je jer sam ocekivao gol protiv kiticapile87 je napisao/la:Rekoh ti ja neki dan da covjek zna, al da je jednostavno nespreman i sto je najgore jos uvijek nije skinuo dovoljno kilaSeyo_TM je napisao/la:ma jel nam ovo lazar donio jedne od najvaznijih bodova sezone![]()
sta si se usutio memliboy![]()
bice to kako treba u iducem dijelu sezone!
Ajde sto su nastimali na grbavici jos ce nastimati i na kosevu da Zeljo pobjedi 1 razlikeTheManiacs je napisao/la:Sumnja iz Bochuma: Željezničar i Sarajevo namjestili utakmicu?
Bochum:
sve utakmice su u nedjelju....AnnesTM87 je napisao/la:Ajde sto su nastimali na grbavici jos ce nastimati i na kosevu da Zeljo pobjedi 1 razlikeTheManiacs je napisao/la:Sumnja iz Bochuma: Željezničar i Sarajevo namjestili utakmicu?
Bochum:
to ti je ono 1 za 1![]()
A sta je ovo jbt nije valjda utakmica 28 za bajram
jel sarajkabistrikboy je napisao/la:Milan Culum je danas stao na ludi kamen![]()
Sretno Milane
Nije, vidio sam ga na sjeveru jednom sa trebom sada vec zenom plavka ko betonsarajlija89 je napisao/la:jel sarajkabistrikboy je napisao/la:Milan Culum je danas stao na ludi kamen![]()
Sretno Milane![]()
hhhhhhhhh.i ja sam pitar al nesto mi odgovara ta plava bojapile87 je napisao/la:Nije, vidio sam ga na sjeveru jednom sa trebom sada vec zenom plavka ko betonsarajlija89 je napisao/la:jel sarajkabistrikboy je napisao/la:Milan Culum je danas stao na ludi kamen![]()
Sretno Milane![]()
Nije, vidio sam ga na sjeveru jednom sa trebom sada vec zenom plavka ko betonsarajlija89 je napisao/la:
jel sarajka![]()
hhhhhhhhh.i ja sam pitar al nesto mi odgovara ta plava bojapile87 je napisao/la:Nije, vidio sam ga na sjeveru jednom sa trebom sada vec zenom plavka ko betonsarajlija89 je napisao/la:
jel sarajka![]()
Na sto aludiras..Seyo_TM je napisao/la:Svakakvih desavanje se odigralo na malti danas...
hahaha gdje ovo izvucebistrikboy je napisao/la:Zivio nam Osim dragi,gospodaru familije
Stvarno ste trebali ste pobit ****UltrasNaBaterije je napisao/la:bilo je bum bum tras tras na malti, al' nemojte nikom reć....![]()
![]()
pstttt![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.