Ma nije glupo to pravilo od 3000, al bi se trebao uraditi neki kompromis. Npr. ja bi ovim sto ulaze u 1.HNL dao mogucnost da prvu sezonu igraju na stadionu od 2000, ali da vec sljedecu moraju imati 3000. To bi bila olaksica klubovima, pogotovo financijska, evo i Luckom nebi bilo tesko uraditi neku montaznu tribinu od 200 mjesta, taman za goste, a ako vide da ce opstat onda pocet graditi istok i tako preci 3000 sjedecih mjesta. Al sad kad se liga smanji na 10 vjerojatno ce bas to Lucko ispast i uci ce netko tko ce ispast ove sezone i uvijek ce u Drugoj ligi bit po nekoliko klubova kojim je cilj Prva liga i koji su gotovo uvijek prvoligasi. S tim ce se smanjiti mogucnost da udje neki manji klub. Kad bi se neki klubovi tipa Varteksa i Marsonije digli iz ponora mogli bi imati zanimljivu i Drugu ligu koja od iduce sezone broji 12 klubova, a sad ne znam ocel 2014./15. biti 10 kao i u Prvoj. To bi bio pun pogodak.
Sto se tice Parka mladezi, meni smijesno zvuci da onaj stadion zadovoljava uvjete za odigravanjem europskih utakmica, al mi je ujedno i drago, nek igraju kod kuce.
I ja se nadam da ce Radnik do godine biti 3HNL, to je Dinamo 3, ako sad ne ispadnu na godinu ulaze
EDIT: I tek sad gledam tablicu, pa Dugopolje ima samo bod manje od Luckog, ne znam zasto nitko njima ne daje sansu da mogu biti medju prva dva. Zaostaju za drugim pet bodova sest kola prije kraja. To nije nenadoknadivo i mislim da njima licenca nebi trebala biti problem, proslih sezona su valjda naucili kako ide to s ugovorima i ostalim pitanjima, nisu glupi da ponove greske.