Ma nije problem , tipovat cu ako treba.anonimni je napisao/la:ipak je možda bolje da ti tako tipuješ, 'em me je krenulo 'em imam gol kola već (pogledaj potpis)
Krenulo te , ali do kada ?
Pusti gol kola , to se jednom desilo i nikada vise.
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Ma nije problem , tipovat cu ako treba.anonimni je napisao/la:ipak je možda bolje da ti tako tipuješ, 'em me je krenulo 'em imam gol kola već (pogledaj potpis)
problem riješenMaestro^^ je napisao/la:Ma nije problem , tipovat cu ako treba.anonimni je napisao/la:ipak je možda bolje da ti tako tipuješ, 'em me je krenulo 'em imam gol kola već (pogledaj potpis)
Krenulo te , ali do kada ?
Pusti gol kola , to se jednom desilo i nikada vise.
Maestro^^ je napisao/la:@anonimni , sada kada pocnem sa "ludim" tipovanjem , nemoj se iznenaditi ako u oba preostala kola , golovi kola budu moji.
anonimni je napisao/la:e jbg, čim ja gol zabijem, odmah ne valjaMaestro^^ je napisao/la:I tako Kockari jos jednu sezonu ostaju u 3. ligi.
Valjda cemo imati vise srece iduce godine.zato treba napustiti ovaj brod koji nigdje ne mrda jer je usukan u ledu !
Vidi njega. On otisao iz ovog zacaranog kluba i nastavio da zabija u Cvajti , a mi ovamo propadamo.Viper je napisao/la:anonimni je napisao/la:e jbg, čim ja gol zabijem, odmah ne valjaMaestro^^ je napisao/la:I tako Kockari jos jednu sezonu ostaju u 3. ligi.
Valjda cemo imati vise srece iduce godine.zato treba napustiti ovaj brod koji nigdje ne mrda jer je usukan u ledu !
![]()
![]()
Nova 2 gola moje malenkosti, lagana i ocekivana pobjeda, idemo u Bundesku
Ma suti brate , postao sam gori od anonimnog.Viper je napisao/la:^
Sta je s tobom bu'az. zapeklo nesto![]()
![]()
Au kriticno jeMaestro^^ je napisao/la:Ma suti brate , postao sam gori od anonimnog.Viper je napisao/la:^
![]()
![]()
Znas i sam sta to znaci.
Sve su sanse da ce tako biti.Viper je napisao/la:Au kriticno jeMaestro^^ je napisao/la:Ma suti brate , postao sam gori od anonimnog.Viper je napisao/la:^
![]()
![]()
Znas i sam sta to znaci.![]()
Pemzija
a što možeš sr.ati u pmMaestro^^ je napisao/la:Ma suti brate , postao sam gori od anonimnog.![]()
Znas i sam sta to znaci.
e pravo si se namučioMaestro^^ je napisao/la: @anonimni , nista od ludog tipovanja. Moramo sada dobiti obje utakmice.
I avatar sam promijenio , samo da dobijemo.
Kuci pada Spamm i onda odlucujuca tekma , padaju i Gromovi. Idealan scenario.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.