SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
Upozorenje saigračima da ne iznose više prljavi veš u javnost.Mislim da ne trebaju svi znati za vašu vezu.
I normalno da nećemo drugog strijelca otpuštati,prodavati ili nešto slično.
I normalno da nećemo drugog strijelca otpuštati,prodavati ili nešto slično.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
a što možeš sr.ati u pmMaestro^^ je napisao/la:Ma suti brate , postao sam gori od anonimnog.![]()
Znas i sam sta to znaci.
e pravo si se namučioMaestro^^ je napisao/la: @anonimni , nista od ludog tipovanja. Moramo sada dobiti obje utakmice.
I avatar sam promijenio , samo da dobijemo.
Kuci pada Spamm i onda odlucujuca tekma , padaju i Gromovi. Idealan scenario.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Da Bog sacuva
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pjetlovi su još u životu. @Wisey kad je najteže postiže hat-trick i sada nam valja pod svaku cijenu srušiti Zadnju klupu. A onda, nadam se, spektakl. 
U kojem ce Topnici ako Bog da pobijediti.Claus je napisao/la:Pjetlovi su još u životu. @Wisey kad je najteže postiže hat-trick i sada nam valja pod svaku cijenu srušiti Zadnju klupu. A onda, nadam se, spektakl.
Trebao bi se napravit kakav Hall of Fame za ovakve :
Postao/la S-Y-L-A-R dana 22 apr 2013, 20:39
Parovi za domacine:
Everton-Fulham 1-0 GOOL
Stoke-Norwich 1-0 GOOL
Valenciennes-Nancy 0-0 GOOL
Hoffenheim-Nürnberg 2-1 GOOL
Cagliari-Udinese 0-1 GOOL
Levante-Celta 1-0
Bonus par:Atletico Madrid-Real Madrid 1-3
Parovi za domacine:
Everton-Fulham 1-0 GOOL
Stoke-Norwich 1-0 GOOL
Levante-Celta 1-0
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nikad se ne zna.arelinho je napisao/la:U kojem ce Topnici ako Bog da pobijediti.Claus je napisao/la:Pjetlovi su još u životu. @Wisey kad je najteže postiže hat-trick i sada nam valja pod svaku cijenu srušiti Zadnju klupu. A onda, nadam se, spektakl.![]()
Vidoviti S-Y-L-A-ROtelo je napisao/la:Trebao bi se napravit kakav Hall of Fame za ovakve :
Parovi za domacine:
Everton-Fulham 1-0 GOOL
Stoke-Norwich 1-0 GOOL
Levante-Celta 1-0
Da je bilo krenit prepisivat ove tacne rezultate i stat na ovoj zadnjoj i u kladionicu
Sljedeće kolo je ključno. Mi gostujemo Zadnjoj klupi, a Topnici igraju još jednu kući. Samo da je nekako ostati u igri do zadnjeg kola, a onda na našem Kokošinjcu kom' opanci, kom' obojci. 
koja je sad protiv nas igrala sa samo jednim igracemWisey je napisao/la:Sljedeće kolo je ključno. Mi gostujemo Zadnjoj klupi, a Topnici igraju još jednu kući. Samo da je nekako ostati u igri do zadnjeg kola, a onda na našem Kokošinjcu kom' opanci, kom' obojci.
nema potpisa
Svaka castOtelo je napisao/la:Trebao bi se napravit kakav Hall of Fame za ovakve :
Parovi za domacine:
Everton-Fulham 1-0 GOOL
Stoke-Norwich 1-0 GOOL
Levante-Celta 1-0
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
.. što ne mora ništa značiti, nažalost.Admir_Sa je napisao/la: koja je sad protiv nas igrala sa samo jednim igracem
I bravo za sylara.
Hvala svima
Idemo po baraž...opet!
Zna li neko od nadležnih koliko smo puta završavali na ovom mjestu i tako ostajali u ligi? 
Idemo po baraž...opet!
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Mozda se ugledao na mene ?Viper je napisao/la:Edine bolan nije ramazan sto postis s ovim golovima![]()
btw. Kockari jedini domacini koji nisu uzeli 3 boda u ovom kolu.
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 28 apr 2013, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
E nije tolko kriticnoMaestro^^ je napisao/la:Mozda se ugledao na mene ?Viper je napisao/la:Edine bolan nije ramazan sto postis s ovim golovima![]()
Nego maestro kakav vam je ovaj novi, jel me dosljedno naslijedio
SAMO ČELIK !
Pa za ovo nekoliko kola , koliko je odigrao , dobro se pokazao. Dao je 2 gola ja mislim. Zadovoljavajuce.Viper je napisao/la:E nije tolko kriticnoMaestro^^ je napisao/la:Mozda se ugledao na mene ?Viper je napisao/la:Edine bolan nije ramazan sto postis s ovim golovima![]()
2-3 kola nije dao gol, nije ko ti jbt
![]()
![]()
valjda mu ne odgovara moj stil igre
Nego maestro kakav vam je ovaj novi, jel me dosljedno naslijedio![]()
Vidim da si ti nastavio , ondje gdje si i stao. Terorises protivnicke golmane.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Pa eto hocu da budem prvi strijelac 2. lige, trenutno imam 12 golova a ispred mene je samo @omerbavarac sa 13 tako da cu probat
Al sto je najsmijesnije odigr'o sam ja mislim 5 utakmica za Backspace i postigao 5 golova ali sam postizao golove samo u 2 utakmice, u jednoj hattrick i sad ovo kolo 2 gola 
SAMO ČELIK !
Dobar si , dobar. Sretno ti i da uzmes tu nagradu.Viper je napisao/la:Pa eto hocu da budem prvi strijelac 2. lige, trenutno imam 12 golova a ispred mene je samo @omerbavarac sa 13 tako da cu probatAl sto je najsmijesnije odigr'o sam ja mislim 5 utakmica za Backspace i postigao 5 golova ali sam postizao golove samo u 2 utakmice, u jednoj hattrick i sad ovo kolo 2 gola
Ako nista , pa makar da se sretnemo u kupu , ako se ne sretnemo u ligi.
Dobro znas kako sam opasan u kupu. Tada dobijem neki poseban motiv.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
mi smo u kupu dobro igrali sto jes' jes'Maestro^^ je napisao/la:Dobar si , dobar. Sretno ti i da uzmes tu nagradu.Viper je napisao/la:Pa eto hocu da budem prvi strijelac 2. lige, trenutno imam 12 golova a ispred mene je samo @omerbavarac sa 13 tako da cu probatAl sto je najsmijesnije odigr'o sam ja mislim 5 utakmica za Backspace i postigao 5 golova ali sam postizao golove samo u 2 utakmice, u jednoj hattrick i sad ovo kolo 2 gola
![]()
Ako nista , pa makar da se sretnemo u kupu , ako se ne sretnemo u ligi.![]()
Dobro znas kako sam opasan u kupu. Tada dobijem neki poseban motiv.
SAMO ČELIK !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.