BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Lokos19
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Lokos19 » 27 apr 2013, 21:52

kirch dobar
tele ko uvjek, nesiguran do bola :twisted:
sa humelsom se nestondesava :roll: hebala ga barca
mitch izvuko dva boda
sahin majstor 8-)
sibonja izgubljen u vremenu i prostoru
leo, lajtna i hifman slabo... imaju talenat ali fali utakmica
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 27 apr 2013, 23:59

Semir bvb je napisao/la:De Bruyneovi golovi i asistencije u dresu Werdera u ovoj sezoni:
[youtube][/youtube]
Nisam prije gledao ovog deckica, ali po ovom klipu ima pravo fin i mekan dodir, te izuzetno dobar osjecaj davanja golova na prvu. Ovo sto sam vidio na ovom klipu, meni se svidja ovaj djecak ;)

Nego sta bi sa onim Owomoyelom, jesu li mu napokon uvezali staz, moze li vise ici u tu penziju :mrgreen:
Naravno pod uslovom da je ziv, obzirom da od njega nema ni traga ni glasa. Malo me podsjeca na Jeremiju iz Alan Forda, onaj sto je sve moguce bolesti prebolovao i jos uvijek je bolestan :mrgreen:

Danasnja utakmica dosadna, jedino sto je valjalo su zadnje 3 minute 8-)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 28 apr 2013, 00:00

Owomoyela ti je danas igrao za mladi tim...zijanili kuci 1-2.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 28 apr 2013, 00:02

adnan24 je napisao/la:Owomoyela ti je danas igrao za mladi tim...zijanili kuci 1-2.
Vidio sam da su zijanili, a trebala im je danas pobjeda da se povecaju sanse za opstanak.
Cuj Owomojela igra za mlade, znaci lik prozivljava novu mladost :mrgreen: 8-)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 28 apr 2013, 00:21

kraljttbvb je napisao/la: Malo me podsjeca na Jeremiju iz Alan Forda, onaj sto je sve moguce bolesti prebolovao i jos uvijek je bolestan :mrgreen:
:lol:
Tu je to. :mrgreen:

Slaba klupa danas! 8-)
slikaslika
slika
Pravo Lewatu u zagrljaj! Daj Nuri navedi ga na pravi put! :mrgreen:
slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 apr 2013, 00:34

Borussia navodno zainteresovana za Deulofeua.
Otkupna klauzula samo 10 miliona eura. :roll:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 apr 2013, 01:08

M4kaveli je napisao/la:Borussia navodno zainteresovana za Deulofeua.
Otkupna klauzula samo 10 miliona eura. :roll:
pise se i da je barca vec dogovorila uvjete sa humelsom, a da bi odsteta dortmundu bila 25 miliona, mada meni se to ne svidja jer humels je jos uvijek nepouzdan igrac, istina da ima odlicne neke karakterisitke, al nikako ne djeluje jos uvijek top klasa u odbrani i taman da kosta i 10 miliona, barca mora pokusati prije njega dovesti neka 3-4 bolja stopera

a i humels mi je drag igrac, za nejgovo dobro je najbolje da ostane u dortmundu i da tu u svojoj okolini jos uvijek sazrijeva,nije nekako zreo za pritisak kakav bi imao u barci.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 apr 2013, 01:34

Ukoliko BVB ostvari ova pomenuta tri transfera kojima je najvise paznje posveceno na TM-u, onda ce u potpunosti nadoknaditi odlazak Götze-a i dobiti na sirini...

15 miliona € za de Bruyne-a
12-15 miliona € za Eriksen-a
10 miliona € za Deulofeu-a

BVB ce takodjer ove godine zaraditi ogromne novce od LP i nek polovinu tog novca ulozi u dva-tri kvalitetna igraca sa klupe i opet ce imati na raspolaganju paklenu i veoma mladu ekipu predvodjenu Klopp-om.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 apr 2013, 01:38

Tako jeftino Eriksena :o

Evo pročitah da će Cakir suditi uzvrat u Madridu. Odličan sudija, dobro ste prošli. Možda i jeste poriješio za crveni Naniju ali ljudski je pogriješiti.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 apr 2013, 01:54

Neutral je napisao/la:Tako jeftino Eriksena :o
Mozda sam malo pretjerao sa ovom mojoj odstetom, no eto dodaj jos 5 miliona € i opet je to blizu sumi koju su dobili za Götze-a. Sto se Eriksena tice ja sam ubjedjen da sam negdje procitao da ima ima klauzulu u ugovoru prema kojem Ajax moze napustiti za 15 miliona €, ali na TM-u po tom pitanju nista ne pise.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 apr 2013, 01:56

Pljuvao sam dosta po tom igraču, no predomislio sam se kada sam ogledao malo više utakmica gdje je on igrao. Odličan igrač, kreativan, ima šut i mislim da bi se odlično uklopio.

Kad se sjetim samo Vaart, Sneider, prije toga Ibrahimović, pa Suarez itd. Eriksen je next one, samo je pitanje gdje će doći.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 28 apr 2013, 01:58

Ja sam rekao već da s De Bruyneom i Džekom bi imali sjajnu ekipu, pa taman uz Goetzea i Lewa otišao. Još Ericsen da stigne i to je onda baš top. De Bruyne je momak s potencijalom, a ne bi trebao biti preskup, jedino da Chelsea ne počne s nekim posebnim zahtjevima odjednom. A bit će zanimljivo vidjet šta će sve od pojačanja stići u Bvb.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

VahaCFC
Kontakt:

Post Postao/la VahaCFC » 28 apr 2013, 08:40

effe_sa je napisao/la:Ja sam rekao već da s De Bruyneom i Džekom bi imali sjajnu ekipu, pa taman uz Goetzea i Lewa otišao. Još Ericsen da stigne i to je onda baš top. De Bruyne je momak s potencijalom, a ne bi trebao biti preskup, jedino da Chelsea ne počne s nekim posebnim zahtjevima odjednom. A bit će zanimljivo vidjet šta će sve od pojačanja stići u Bvb.
Sigurno da ga se Chelsea nece odreci tako lahko.
I sam kazes da je momak sa potencijalom a Chelsea ocajno trazi zamjenu za Lamparda pa mozda bas on bude taj igrac. :D
Keep the Blue Flag Flying High !

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 28 apr 2013, 08:49

Ističe mu ugovor dogodine, pa je logično da je cijena manja. A mislim da je i zadužio Ajaxa i igrama i ponašanjem da mu ne prave velike probleme kad izrazi želju za transferom.

P.S. Onih 10m od Turkisha je ukupni iznos za 3g, a ne godišnji.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 28 apr 2013, 12:35

Mislim da se de Bruyne vraca u Chelsea. Mali je zesci talenat ,a ekipa je ionako tanka sto je bio i osnovni problem ove sezone. De Bruyne sigurno nije losji od Benayuona, Marina(koji su igrali) i slicnih... a s brojem utakmica koje chelsea odigra u sezoni sigurno bi imao 30-tak startova...

A i ako ga dovedete, drago mi je sto je BvB u pitanju, Kloppo ce od njega napraviti samo boljeg igraca.
pi.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 28 apr 2013, 12:42

Romariooo je napisao/la:pise se i da je barca vec dogovorila uvjete sa humelsom, a da bi odsteta dortmundu bila 25 miliona
Nema od toga ništa druže . Malo je to para za nama tako važnog igrača. Pare nam uopšte nisu potrebne, posebno tako "mala cifra" za našeg glavnog igrača u odbrani. Interno je već dogovoreno da Hummels i Gundo ostaju. ;)

S druge strane Watzke za Lewata kaže ako do 15. maja dođe ponuda koja bi zadovoljila BVB onda ćemo vidjet' šta se da uraditi povodom transfera. Dakle, kako smo i pretpostavljali sad se samo diže cijena igraču. ;)

Ovo za De Bruynea je demantovao njegov menadžer. Rekao je da ništa nije potpisano. Mi nismo ni govorili da je potpisao ugovor, nego da je vrlo blizu da to uradi. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Semir bvb, dana/u 28 apr 2013, 13:07, ukupno mijenjano 1 put.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 28 apr 2013, 12:56

Neutral je napisao/la: Evo pročitah da će Cakir suditi uzvrat u Madridu. Odličan sudija, dobro ste prošli. Možda i jeste poriješio za crveni Naniju ali ljudski je pogriješiti.
Nope, sudi

slika

Bayer se okreće dovođenju Krusea iz Duzela, što bi trebalo značiti da im je propao KDB. 8-)
Zadnja izmjena: KSIVLE, dana/u 28 apr 2013, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 28 apr 2013, 12:58

Evo pročitah da će Cakir suditi uzvrat u Madridu. Odličan sudija, dobro ste prošli. Možda i jeste poriješio za crveni Naniju ali ljudski je pogriješiti.
Nista od toga, sudi im celo:
slika
:roll:
Nek' vam je Bog na pomoci.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 28 apr 2013, 15:56

slika
Klop kapa do poda.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 apr 2013, 16:32

Dobar, Real izbacio United, zapamtio je on to :lol: :lol: :lol:

Nekako bi bolio da on sudi Barca-Bayern, Englez je, pušta malo čvršću igru.

Imate 2 gola prednosti, ako zabijete i 3 za produžetke. Prvih 20 minuta je ključ, primiti se može čak 1 ali ni slučajno 2. Sjetite se kako su samo navalili na početak protiv Bayerna prošle sezoni. Brzinski 2:0 ali onda su pali.

Strpljivom igrom do povoljnog rezultata 8-)

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.