tele ko uvjek, nesiguran do bola
sa humelsom se nestondesava
mitch izvuko dva boda
sahin majstor
sibonja izgubljen u vremenu i prostoru
leo, lajtna i hifman slabo... imaju talenat ali fali utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Nisam prije gledao ovog deckica, ali po ovom klipu ima pravo fin i mekan dodir, te izuzetno dobar osjecaj davanja golova na prvu. Ovo sto sam vidio na ovom klipu, meni se svidja ovaj djecakSemir bvb je napisao/la:De Bruyneovi golovi i asistencije u dresu Werdera u ovoj sezoni:
[youtube][/youtube]
Vidio sam da su zijanili, a trebala im je danas pobjeda da se povecaju sanse za opstanak.adnan24 je napisao/la:Owomoyela ti je danas igrao za mladi tim...zijanili kuci 1-2.
kraljttbvb je napisao/la: Malo me podsjeca na Jeremiju iz Alan Forda, onaj sto je sve moguce bolesti prebolovao i jos uvijek je bolestan![]()

pise se i da je barca vec dogovorila uvjete sa humelsom, a da bi odsteta dortmundu bila 25 miliona, mada meni se to ne svidja jer humels je jos uvijek nepouzdan igrac, istina da ima odlicne neke karakterisitke, al nikako ne djeluje jos uvijek top klasa u odbrani i taman da kosta i 10 miliona, barca mora pokusati prije njega dovesti neka 3-4 bolja stoperaM4kaveli je napisao/la:Borussia navodno zainteresovana za Deulofeua.
Otkupna klauzula samo 10 miliona eura.
Mozda sam malo pretjerao sa ovom mojoj odstetom, no eto dodaj jos 5 miliona € i opet je to blizu sumi koju su dobili za Götze-a. Sto se Eriksena tice ja sam ubjedjen da sam negdje procitao da ima ima klauzulu u ugovoru prema kojem Ajax moze napustiti za 15 miliona €, ali na TM-u po tom pitanju nista ne pise.Neutral je napisao/la:Tako jeftino Eriksena![]()
Sigurno da ga se Chelsea nece odreci tako lahko.effe_sa je napisao/la:Ja sam rekao već da s De Bruyneom i Džekom bi imali sjajnu ekipu, pa taman uz Goetzea i Lewa otišao. Još Ericsen da stigne i to je onda baš top. De Bruyne je momak s potencijalom, a ne bi trebao biti preskup, jedino da Chelsea ne počne s nekim posebnim zahtjevima odjednom. A bit će zanimljivo vidjet šta će sve od pojačanja stići u Bvb.
Ističe mu ugovor dogodine, pa je logično da je cijena manja. A mislim da je i zadužio Ajaxa i igrama i ponašanjem da mu ne prave velike probleme kad izrazi želju za transferom.Neutral je napisao/la:Tako jeftino Eriksena![]()
Nema od toga ništa druže . Malo je to para za nama tako važnog igrača. Pare nam uopšte nisu potrebne, posebno tako "mala cifra" za našeg glavnog igrača u odbrani. Interno je već dogovoreno da Hummels i Gundo ostaju.Romariooo je napisao/la:pise se i da je barca vec dogovorila uvjete sa humelsom, a da bi odsteta dortmundu bila 25 miliona
Nope, sudiNeutral je napisao/la: Evo pročitah da će Cakir suditi uzvrat u Madridu. Odličan sudija, dobro ste prošli. Možda i jeste poriješio za crveni Naniju ali ljudski je pogriješiti.

Nista od toga, sudi im celo:Neutral je napisao/la:Tako jeftino Eriksena![]()
Evo pročitah da će Cakir suditi uzvrat u Madridu. Odličan sudija, dobro ste prošli. Možda i jeste poriješio za crveni Naniju ali ljudski je pogriješiti.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.