Pa tesko da znamo, bez obzira na sve te izjave i tv snimke, jer to je sve svakodnevni dio posla za njih, isto kao sto je nas posao za nas, gdje vjerujem vecina nas mora postovati neke zahtjeve i norme koje nam u privatnom zivotu ne predstavljaju to sto i u poslovnomTitova-Juga je napisao/la:
Pa čuj, po toj logici onda veze nemamo ništa o nikome kakav je, bez obzira na slušanje/gledanje istih svaki dan na tv-u. Ja sam ipak mišljenja da se jedan djelić karaktera može procijeniti i ovako, (bez da znamo tu osobu), let's be real, ko će od nas ikada imati takvu privilegiju i upoznati nekog superstara ikada za života ?![]()
Onaj "decision", pa izjave prije i tokom neke utakmice, obični intervjui i sl., sve to otkriva ponešto o nekome...

Dakle ona slika nas na poslu kao i slika LeBrona (ili bilo koje druge javne licnosti), nije slika nas i nase osobnosti, vec jednostavno postovanje nekih standarda i normi koje su trazene od nas

Rijetko imamo priliku saznati pojedinosti iz zivota i upoznati stvarni odnos neke javne licnosti prema njegovim poznanicima, prijateljima, ljudima koji ga okruzuju, a da na tu sliku nisu utjecali mediji, i zato ja ne bih govorio o necijim osobinama kao covjeka ako ga nisam upoznao licno jer sve drugo bi bilo na osnovu necijeg drugog dojma o toj osobi, u ovom slucaju njene medijske slike koja se danas lako kreira sa mnogobrojnim PR strucnjacima, spin doktorima itd