@dule odlicna replika ::palacgore
pa da krenem redom, da nebude da sam samo nabaco imena
rausch
okej, nisam upratio da je vec u stutgartu, ako je tako steta
valjda susi izkopa kakvog zeca, jos jednu sezonu nez adekvatne zamjene smelceru bio bi zesci idiotizam
trazi se neko brz sa dobrim centarsutom
dragovic
dugo se vec povezuje sa nama i siguran sam da su klopponja i suzi vec bili u kontaktu sa njim, pola evrope ga trazi i bila bi steta da nasi propuste priliku stim da jos imamo i super conection sa bazelom
visok je, zilav, mlad, igra vise pozicija i uz to ima izkustvo u evropi (to nam bas fali)
eriksen
ubijedjen sam da posle geca illy ide na desetku, jer ima bas ono sto je potrebno (brz u startu, pokretan, vrtljiv, dribling, osjecaj za prostor i akciju, sut, kreativnost). eriksen je protiv nas igro of. sesticu i jako mi se svidio (pregled, smirenost, pas igra, jak u dvoboju)
aubamejang
tacno. igra krilo i to extra. brzina, tehnika, zaigranost
ali ako pratis sistem kloppa onda ces vidjet da neigraju igraci uvjek tu poziciju koju su igrali prije napr. piszcek je bio napadac pa krilo pa je sad bek. Klopp samo gleda potencijal igraca, slabosti i prednosti i po time odredjuje zadatke unutar zacrtanog sistema, tako da aubamejan dosta podsjeca na kagawu, vrcav je, okretljiv, brz i odlicno bi ispunio geceve zadatke
debruyne
ja koliko sam upratio u bremenu je par golova zabio bas preko desne strane, uz to i u repki vise sam ga vidjo desno. mada kod kloppa nema tog klasicnog desnog krila nego se to u toku tekme vrti sad desno sad lijevo, tako da i kuba nekad osvane lijevo
burak
nama je potreban drugi kvalitetan napadac, u rangu prvog. klopp sigurno nece dati vise istu minutazu kao sto je levat imo ove godine. bit ce prostora za dvojcu, kao i mandzukic gomez, stim da su oba napadaca novi i da se i jedan i drugi mogu izborit za vise. mislim da je to dobar izazov i za yilmaza. ali nemora bas on ni biti ako je toliko na cijeni, moze napr. i Cisse, Diouf ili Szalai.
schieber
nebih ga prodavo, vidi se da je malo jaci, fale mu samo minute
jest da je smotan, al isto tako bio je i levat iza pantera
nek bude taj treci spic ala pizarro, u medju vremenu izklesat ce doktor njega kroz treninge