Prica sa tri rijeci
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Prica sa tri rijeci
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer
naprijed rejal
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago odjecu u ormar
Inače momak je legenda mislim na Sea
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago odjecu u ormar, peglo umjesto žene
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago odjecu u ormar, peglo umjesto žene malog Muju Omerovog
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago odjecu u ormar, peglo umjesto žene malog Muju Omerovog inače unuka Salihovog
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago odjecu u ormar, peglo umjesto žene malog Muju Omerovog inače unuka Salihovog sira može svako
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago odjecu u ormar, peglo umjesto žene malog Muju Omerovog inače unuka Salihovog sira može svako na kašiku jest
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago odjecu u ormar, peglo umjesto žene malog Muju Omerovog inače unuka Salihovog sira može svako na kašiku jest, osim Fadila koji
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago odjecu u ormar, peglo umjesto žene malog Muju Omerovog inače unuka Salihovog sira može svako na kašiku jest, osim Fadila koji jede na viljušku
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago odjecu u ormar, peglo umjesto žene malog Muju Omerovog inače unuka Salihovog sira može svako na kašiku jest, osim Fadila koji jede na viljušku ledeni grah od
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago odjecu u ormar, peglo umjesto žene malog Muju Omerovog inače unuka Salihovog sira može svako na kašiku jest, osim Fadila koji jede na viljušku ledeni grah od prirodnih zelenih vlakana
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 5 gostiju.