Prica sa tri rijeci
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Prica sa tri rijeci
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago odjecu u ormar, peglo umjesto žene malog Muju Omerovog inače unuka Salihovog sira može svako na kašiku jest, osim Fadila koji jede na viljušku ledeni grah od prirodnih zelenih vlakana koji ima ukus
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago odjecu u ormar, peglo umjesto žene malog Muju Omerovog inače unuka Salihovog sira može svako na kašiku jest, osim Fadila koji jede na viljušku ledeni grah od prirodnih zelenih vlakana koji ima ukus Kabilove kifle sa
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago odjecu u ormar, peglo umjesto žene malog Muju Omerovog inače unuka Salihovog sira može svako na kašiku jest, osim Fadila koji jede na viljušku ledeni grah od prirodnih zelenih vlakana koji ima ukus Kabilove kifle sa g0vnima između krvi
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago odjecu u ormar, peglo umjesto žene malog Muju Omerovog inače unuka Salihovog sira može svako na kašiku jest, osim Fadila koji jede na viljušku ledeni grah od prirodnih zelenih vlakana koji ima ukus Kabilove kifle sa g0vnima između krvi dok se Seve
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago odjecu u ormar, peglo umjesto žene malog Muju Omerovog inače unuka Salihovog sira može svako na kašiku jest, osim Fadila koji jede na viljušku ledeni grah od prirodnih zelenih vlakana koji ima ukus Kabilove kifle sa g0vnima između krvi dok se Seve pari na brodu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Evolution87
- Kontakt:
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago odjecu u ormar, peglo umjesto žene malog Muju Omerovog inače unuka Salihovog sira može svako na kašiku jest, osim Fadila koji jede na viljušku ledeni grah od prirodnih zelenih vlakana koji ima ukus Kabilove kifle sa g0vnima između krvi dok se Seve pari na brodu sa crnecem koji
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago odjecu u ormar, peglo umjesto žene malog Muju Omerovog inače unuka Salihovog sira može svako na kašiku jest, osim Fadila koji jede na viljušku ledeni grah od prirodnih zelenih vlakana koji ima ukus Kabilove kifle sa g0vnima između krvi dok se Seve pari na brodu sa crnecem koji ubija brašno u
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago odjecu u ormar, peglo umjesto žene malog Muju Omerovog inače unuka Salihovog sira može svako na kašiku jest, osim Fadila koji jede na viljušku ledeni grah od prirodnih zelenih vlakana koji ima ukus Kabilove kifle sa g0vnima između krvi dok se Seve pari na brodu sa crnecem koji ubija brašno u Sulji, a on
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago odjecu u ormar, peglo umjesto žene malog Muju Omerovog inače unuka Salihovog sira može svako na kašiku jest, osim Fadila koji jede na viljušku ledeni grah od prirodnih zelenih vlakana koji ima ukus Kabilove kifle sa g0vnima između krvi dok se Seve pari na brodu sa crnecem koji ubija brašno u Sulji, a on traži zubalo izbijeno
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago odjecu u ormar, peglo umjesto žene malog Muju Omerovog inače unuka Salihovog sira može svako na kašiku jest, osim Fadila koji jede na viljušku ledeni grah od prirodnih zelenih vlakana koji ima ukus Kabilove kifle sa g0vnima između krvi dok se Seve pari na brodu sa crnecem koji ubija brašno u Sulji, a on traži zubalo izbijeno. Ide na Goricu
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago odjecu u ormar, peglo umjesto žene malog Muju Omerovog inače unuka Salihovog sira može svako na kašiku jest, osim Fadila koji jede na viljušku ledeni grah od prirodnih zelenih vlakana koji ima ukus Kabilove kifle sa g0vnima između krvi dok se Seve pari na brodu sa crnecem koji ubija brašno u Sulji, a on traži zubalo izbijeno. Ide na Goricu u centar za
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago odjecu u ormar, peglo umjesto žene malog Muju Omerovog inače unuka Salihovog sira može svako na kašiku jest, osim Fadila koji jede na viljušku ledeni grah od prirodnih zelenih vlakana koji ima ukus Kabilove kifle sa g0vnima između krvi dok se Seve pari na brodu sa crnecem koji ubija brašno u Sulji, a on traži zubalo izbijeno. Ide na Goricu u centar za pse da kupi
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago odjecu u ormar, peglo umjesto žene malog Muju Omerovog inače unuka Salihovog sira može svako na kašiku jest, osim Fadila koji jede na viljušku ledeni grah od prirodnih zelenih vlakana koji ima ukus Kabilove kifle sa g0vnima između krvi dok se Seve pari na brodu sa crnecem koji ubija brašno u Sulji, a on traži zubalo izbijeno. Ide na Goricu u centar za pse da kupi burek bez kostiju
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago odjecu u ormar, peglo umjesto žene malog Muju Omerovog inače unuka Salihovog sira može svako na kašiku jest, osim Fadila koji jede na viljušku ledeni grah od prirodnih zelenih vlakana koji ima ukus Kabilove kifle sa g0vnima između krvi dok se Seve pari na brodu sa crnecem koji ubija brašno u Sulji, a on traži zubalo izbijeno. Ide na Goricu u centar za pse da kupi burek bez kostiju i bez luka
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago odjecu u ormar, peglo umjesto žene malog Muju Omerovog inače unuka Salihovog sira može svako na kašiku jest, osim Fadila koji jede na viljušku ledeni grah od prirodnih zelenih vlakana koji ima ukus Kabilove kifle sa g0vnima između krvi dok se Seve pari na brodu sa crnecem koji ubija brašno u Sulji, a on traži zubalo izbijeno. Ide na Goricu u centar za pse da kupi burek bez kostiju i bez luka i strijele sa
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago odjecu u ormar, peglo umjesto žene malog Muju Omerovog inače unuka Salihovog sira može svako na kašiku jest, osim Fadila koji jede na viljušku ledeni grah od prirodnih zelenih vlakana koji ima ukus Kabilove kifle sa g0vnima između krvi dok se Seve pari na brodu sa crnecem koji ubija brašno u Sulji, a on traži zubalo izbijeno. Ide na Goricu u centar za pse da kupi burek bez kostiju i bez luka i strijele sa lukom od krompira
anjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago odjecu u ormar, peglo umjesto žene malog Muju Omerovog inače unuka Salihovog sira može svako na kašiku jest, osim Fadila koji jede na viljušku ledeni grah od prirodnih zelenih vlakana koji ima ukus Kabilove kifle sa g0vnima između krvi dok se Seve pari na brodu sa crnecem koji ubija brašno u Sulji, a on traži zubalo izbijeno. Ide na Goricu u centar za pse da kupi burek bez kostiju i bez luka i strijele sa lukom od krompira crvenog boje Makedonije
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago odjecu u ormar, peglo umjesto žene malog Muju Omerovog inače unuka Salihovog sira može svako na kašiku jest, osim Fadila koji jede na viljušku ledeni grah od prirodnih zelenih vlakana koji ima ukus Kabilove kifle sa g0vnima između krvi dok se Seve pari na brodu sa crnecem koji ubija brašno u Sulji, a on traži zubalo izbijeno. Ide na Goricu u centar za pse da kupi burek bez kostiju i bez luka i strijele sa lukom od krompira crvenog boje Makedonije ili šarkopirkaste boje.
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago odjecu u ormar, peglo umjesto žene malog Muju Omerovog inače unuka Salihovog sira može svako na kašiku jest, osim Fadila koji jede na viljušku ledeni grah od prirodnih zelenih vlakana koji ima ukus Kabilove kifle sa g0vnima između krvi dok se Seve pari na brodu sa crnecem koji ubija brašno u Sulji, a on traži zubalo izbijeno. Ide na Goricu u centar za pse da kupi burek bez kostiju i bez luka i strijele sa lukom od krompira crvenog boje Makedonije ili šarkopirkaste boje zvani Roki Mokroguz
Sanjao sam čudan san, ja i Fadil nindža, ko je Fadil lelemudan jedan pravi i tako sanjam heibet stvari, odjednom ispada iz kamiona katanac za temu evo ovdje cemo nastaviti svoju priču pored katanca ispade i Sarajevo iz kupa se mali Mujo razočar'o u život jer ispala mu je kašika zlatna koju je držo u zamrzivaču jer je Alija slago da je triput bolji od Bakira a Bakir slago odjecu u ormar, peglo umjesto žene malog Muju Omerovog inače unuka Salihovog sira može svako na kašiku jest, osim Fadila koji jede na viljušku ledeni grah od prirodnih zelenih vlakana koji ima ukus Kabilove kifle sa g0vnima između krvi dok se Seve pari na brodu sa crnecem koji ubija brašno u Sulji, a on traži zubalo izbijeno. Ide na Goricu u centar za pse da kupi burek bez kostiju i bez luka i strijele sa lukom od krompira crvenog boje Makedonije ili šarkopirkaste boje zvani Roki Mokroguz kojeg je žena
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 10 gostiju.