Ne znam sta da ti kazem s obzirom na novac koji raspolazu ukoliko bi svi ovi igraci tipa drente i sta ja znam ostali u klubu sa ambicijom da se odma vrate u prvu ligu rekao bi ok . Al i to da izdominiraju totalno al cisto sumnjam da ce se to desiti... S obzirom na formu vranjesa jedino utakmica u reprezentaciji bi ga mogle negdje izbacit a svi znamo da je to jako teskozizu1991 je napisao/la:S obzirom na situaciju u klubu, ja se iskreno nadam da će Ogi što prije " paliti " odatle, naravno, ne glavom bez obzira, al da će gledati da ne završi u drugoligaškom društvu zajedno sa Alaniya - om.
Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Zabio ga Ogi za Alaniu protiv Krasnodara.... Al' kako smo navikli njegova ocajna ekipa opet gubi....
Trenutno je 1:2....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Kluba i komedije, sa dva igraca vise prime gol i izgube utakmicu nakon sto su izjednacili.MrMuscle je napisao/la:Zabio ga Ogi za Alaniu protiv Krasnodara.... Al' kako smo navikli njegova ocajna ekipa opet gubi....
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ekipa ne bez glave i repa, vec bez glave i mozga...Cartman je napisao/la:Kluba i komedije, sa dva igraca vise prime gol i izgube utakmicu nakon sto su izjednacili.MrMuscle je napisao/la:Zabio ga Ogi za Alaniu protiv Krasnodara.... Al' kako smo navikli njegova ocajna ekipa opet gubi....
Dugo igracki jacu ekipu nisam vidio a da igraju ovako lose i ocajno.... Ko se i malo razumije u euro fudbal vidio bi kakve kvalitetne igrace ima ova ekipa, a nisu u stanju ostati u ligi pored barem 7-8 slabijih ekipa ako ne i vise...
Definitivno rus. QPR samo sto ovi imaju dosta mladje igrace a ne stare ohrndine i to je razlog zasto se ja cudim tome sto su ispali... A za QPR mi nije cudno...
Ako im ostane ovaj sponzor i ovaj vlasnik onda vjerovatno iduce god. napadaju povratak (onda nek ostane), a ako ne onda bjez' Ogi glavom bez obzira bilo gdje samo nemoj s konja na magarca pa preci u neki slabiji ruski drugoligaski klub....
Kakva partija Ogija Vranjesa....
Za 13. min 2 zuta kartona skupi čoja....
Kad prije ih iskupi jadan ne bio....
Da BOG sacuva....
Da BOG sacuva....
Stvarno je u katastrofalnoj formi ovog proljeca.MrMuscle je napisao/la:Kakva partija Ogija Vranjesa....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da BOG sacuva....
Tuzno je sto su oba ispravno dosudjena i sto se sucu nema sta prigovoriti... To znam jer gledam utakmicu s obzirom da mi je ova Alania strasno draga ekipa, al' ne znam stoCartman je napisao/la:Stvarno je u katastrofalnoj formi ovog proljeca.MrMuscle je napisao/la:Kakva partija Ogija Vranjesa....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da BOG sacuva....
Evo dadem im Hulk gol iz penala...
Jel sto su cecenci? Anzhi, alania, terek su mi dragi
Ma jok ba ne furam ti ja te vjerske i nacionalne veze i razloge iako sam i ja Muslim kao i vecina njih, vec sto imaju par zanimljivih igraca koji su meni nako dragi kad gledam utakmice jer imas sta fino vidjeti od njih, tj. neke poteze i tako to.... Recimo onaj cupavi Holandjanin Drente zatim supertalentovani Chanturia ili Renan Bressan... i tako ti igraci...KOLASINAC je napisao/la:Jel sto su cecenci? Anzhi, alania, terek su mi dragi
U Vladikavkazu su vecinom Pravoslavci.KOLASINAC je napisao/la:Jel sto su cecenci? Anzhi, alania, terek su mi dragi
ma neznam braco vidim dosta muslimanska imena u ekipi a taj dio tamo blizu cecnije pa mislio mozda je to njihov klubCartman je napisao/la:U Vladikavkazu su vecinom Pravoslavci.KOLASINAC je napisao/la:Jel sto su cecenci? Anzhi, alania, terek su mi dragi
Ogi sjebo Ligamente, ide u Minhen na operaciju.
To znaci da je definitvno out da iducu Tekmu, a i vjerovatno za duele sa Slovackom.
To znaci da je definitvno out da iducu Tekmu, a i vjerovatno za duele sa Slovackom.
Eto da je Bicakcic dobio sad bi mogo igrat standardan u cvajti cijelu sezonu ovako vjerovatno ZUkan ili PAndža će doći an Ogijevo mjesto..Sretno Ogiju sa oporavkom!
Vrlo tesko ce se sada prodat, svakako bi nakon ove katastofalne polusezone, ali sada pogotovo.
Nece se ni prodati. Cetiri meseca znaci do skoro kraja prelaznog roka. Nespremnog ga niko nece kupiti,znaci do januara je osudjen na rusku drugu ligu i dakle odma' prestaje biti kvalitet za reprezentaciju jer kako nam forumasi objasnise ruska liga je dno iz koje igrac ne moze igrati za reprezentaciju BiH.Cartman je napisao/la:Vrlo tesko ce se sada prodat, svakako bi nakon ove katastofalne polusezone, ali sada pogotovo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Gledati gdje ko igra i kako po tim ocjenama ostali bi bez 70% reprezentativaca,kad bi ih tako lako otpisivali.
Vranjes ce itekako faliti pogotovo protiv Slovaka,to jedina istina.
Jedino preostaje mu pozeliti da se sto prije oporavi i vrati u zmajeve ili kako vec.
Za ostalo manje vise.
Vranjes ce itekako faliti pogotovo protiv Slovaka,to jedina istina.
Jedino preostaje mu pozeliti da se sto prije oporavi i vrati u zmajeve ili kako vec.
Za ostalo manje vise.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne znam,al druga Ruska
,koliko su jake utakmice i sl.Vidjet cemo,momak je bio super ...
Igračina je Vranješ.MrMuscle je napisao/la:Kakva partija Ogija Vranjesa....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da BOG sacuva....
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ovaj i dan danas mjesa Stojana i OgnjenaSaurman je napisao/la:Igračina je Vranješ.MrMuscle je napisao/la:Kakva partija Ogija Vranjesa....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da BOG sacuva....
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Teško ih zamjeniti flop i jedan i drugi.harishp je napisao/la:Ovaj i dan danas mjesa Stojana i OgnjenaSaurman je napisao/la:Igračina je Vranješ.MrMuscle je napisao/la:Kakva partija Ogija Vranjesa....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da BOG sacuva....
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.