madrid

a kralja, dobro je ispao klopp
Veceras opusteno gledanje druge utakmice, pa u subotu bayo.
Jel iko zna sta je sa benderom i onim sto nas je izdo?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

ja simpatišem sve njemačke klubove, bez obzira da li je to bayern, dortmunh, HSV ili bilo koji drugi...i drag mi je uspjeh svakog njemačkog kluba, jer sam dugo živio u njemačkoj i znam za rivalitet klubova koji je zdraviji, nego bilo gdje u evropi...čestitao sam u svoje ime...da je npr. HSV prošao u finale, isto bi izjavio...ne želim se nikome pravdati...GAL je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:čestitke meni dragim rivalima iz Dortmunda od bayernovca...
izjavljute cestitke u svoje ime ,a ne u ime svih ,to nemas pravo ,nisu svi potajni simpatizeri domuza.
GAL je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:čestitke meni dragim rivalima iz Dortmunda od bayernovca...
izjavljute cestitke u svoje ime ,a ne u ime svih ,to nemas pravo ,nisu svi potajni simpatizeri domuza.
shaqiri11 je napisao/la:GAL je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:čestitke meni dragim rivalima iz Dortmunda od bayernovca...
Znas li ti razliku izmedju jednine i mnozine uopce?![]()
![]()
P.S. Poceo si uveliko ti i nekolicina drugih smarati sa tim velikim, umisljenim rivalitetom te pokusavate to nametnuti drugim navijacima bayerna koji navijaju za dortmund kada ovi igraju u euro takmicenjima.
ovo moze napisati samo osoba koja nema pojma o fudbalu.AlemC85 je napisao/la:IGRATE NAJLJEPŠI FUDBAL NA SVIJETU
sad bi se mi trebali zabrinuti zato sto ´smaramo´ ´velicinu´ kakav je tuljumba11?shaqiri11 je napisao/la:Poceo si uveliko ti i nekolicina drugih smarati...
recenice?Dragi moji Dortmundovci Zelim vam veceras dobar provod da se nalijete svi ko stoke , a i da guzite svi abd
Drago mi je sto si se prepoznao medju tom "nekolicinom".secer je napisao/la:
sad bi se mi trebali zabrinuti zato sto ´smaramo´ ´velicinu´ kakav je tuljumba11?shaqiri11 je napisao/la:Poceo si uveliko ti i nekolicina drugih smarati...![]()
ono, bas da se zabrinemo?
iskreno, libo me za tobom i ostalima kojima je bayern ustvari rezervni klub.
dakle, bili bismo ´pravi navijaci´ ako ´navratimo´ pred svaku utakmicu i uputimo parole podrske te pozelimo srecu?
secer je napisao/la:zivot je murva, nema sta.![]()
jadni cautinho promijeni 3-4 kluba i postane predmetom sprdnje o kojem se napise nemali broj postova.![]()
za razliku od njega koji je simpatisao par evropski velikana, ovaj c85 simpatise 20+ klubova, pa opet njegove postove ne nalazimo na temi na kojoj se kace provale, niti ga ismijavaju.
osim toga, dovoljno je da procitamo jedan njegov post kako bismo shvatili da se radi o fudbalskoj analfabeti.ovo moze napisati samo osoba koja nema pojma o fudbalu.AlemC85 je napisao/la:IGRATE NAJLJEPŠI FUDBAL NA SVIJETU
dortmundov ziherasko-kontraski fudbal (svi u odbranu, jedan je subotic) najljepsi na svijetu?
ako je tacan podatak koji nam je prezentirao m. rajf (dortmund je krajem prvog pv. imao mizeran posjed lopte, nesto manje od 30%), slobodno mozemo reci da tu konstataciju okacis macki o rep.
da nije zalosno, bilo bi smijesno.
sad bi se mi trebali zabrinuti zato sto ´smaramo´ ´velicinu´ kakav je tuljumba11?shaqiri11 je napisao/la:Poceo si uveliko ti i nekolicina drugih smarati...![]()
ono, bas da se zabrinemo?
iskreno, libo me za tobom i ostalima kojima je bayern ustvari rezervni klub.
dakle, bili bismo ´pravi navijaci´ ako ´navratimo´ pred svaku utakmicu i uputimo parole podrske te pozelimo srecu?ono, da pozelim srecu autoru ove
recenice?Dragi moji Dortmundovci Zelim vam veceras dobar provod da se nalijete svi ko stoke , a i da guzite svi abd![]()
![]()
neka, hvala.
Kakva invazija na Madrid!vopi je napisao/la:

Neće. Nemoguće da se oporavi za 2-3 dana.Neutral je napisao/la:Znam da je Gotze plakao kada je morao izaći protiv Reala no šta mislite hoće li igrati protiv Bayerna ?

Hodza, kako znas?Henderson je napisao/la:Nikad lakše niste i nećete osvojiti LP, kao ove sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.