BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

vopi
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la vopi » 01 maj 2013, 11:28

slika

madrid :D

slika

a kralja, dobro je ispao klopp :lol:

Veceras opusteno gledanje druge utakmice, pa u subotu bayo.

Jel iko zna sta je sa benderom i onim sto nas je izdo?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 maj 2013, 11:32

čestitke meni dragim rivalima iz Dortmunda od bayernovca...i sinoć ste super odigrali tekmu, imali ste 4 100% ali na vašu sreću, samo ste primili 2 gola, što je bilo nedovoljno realu za prolaz...nakon 16. godina ste ponovo u finalu, i siguran sam, da bez obzira k'o vam dođe na megdan, bilo bayern, ili nekim čudom barca, da se neće lijepo provesti pored vas, jer po meni IGRATE NAJLJEPŠI FUDBAL NA SVIJETU... ;) ovo otvoreno kažem... ;)

bilo je i vrijeme da švabo preuzme primat u evropi...siguran sam da nakon ovoga dortmund neće nikoga više prodavati... 8-)

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 01 maj 2013, 11:56

vidjet cemo u subotu gdje ste i sta ste koliko mozete protiv nas..
Zadnja izmjena: GAL, dana/u 01 maj 2013, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 maj 2013, 12:08

GAL je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:čestitke meni dragim rivalima iz Dortmunda od bayernovca...

izjavljute cestitke u svoje ime ,a ne u ime svih ,to nemas pravo ,nisu svi potajni simpatizeri domuza.
ja simpatišem sve njemačke klubove, bez obzira da li je to bayern, dortmunh, HSV ili bilo koji drugi...i drag mi je uspjeh svakog njemačkog kluba, jer sam dugo živio u njemačkoj i znam za rivalitet klubova koji je zdraviji, nego bilo gdje u evropi...čestitao sam u svoje ime...da je npr. HSV prošao u finale, isto bi izjavio...ne želim se nikome pravdati...

jesam mrtvi bayernovac, i pratim ih više od 20 godina, i nisam instant navijač...meni uopšte ne smetaju drugi klubovi...

shaqiri11
Kontakt:

Post Postao/la shaqiri11 » 01 maj 2013, 13:50

GAL je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:čestitke meni dragim rivalima iz Dortmunda od bayernovca...

izjavljute cestitke u svoje ime ,a ne u ime svih ,to nemas pravo ,nisu svi potajni simpatizeri domuza.

Znas li ti razliku izmedju jednine i mnozine uopce? :? :oops:

P.S. Poceo si uveliko ti i nekolicina drugih smarati sa tim velikim, umisljenim rivalitetom te pokusavate to nametnuti drugim navijacima bayerna koji navijaju za dortmund kada ovi igraju u euro takmicenjima.
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 maj 2013, 14:11

Mourinho: Hummels hätte Rot sehen müssen.
Klopp: Ramos hätte siebenmal Gelb sehen müssen.

:lol:

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 01 maj 2013, 14:20

shaqiri11 je napisao/la:
GAL je napisao/la:

Znas li ti razliku izmedju jednine i mnozine uopce? :? :oops:

P.S. Poceo si uveliko ti i nekolicina drugih smarati sa tim velikim, umisljenim rivalitetom te pokusavate to nametnuti drugim navijacima bayerna koji navijaju za dortmund kada ovi igraju u euro takmicenjima.

:oops: Lapsus calami vidio sam to ali ozbirom da sam ga citirao nisam mogao ispraviti post.

:? ko namjerava nametnuti ja mislim da je bas suprotono od toga sto ti tvrdis ,na nasoj temi izgleda da postoje dvije frakcije oni koji vole sve svabsko recimo navijaju za bayern ali i potajno za domuz ili neki dr.tim koji su juce dolsi iz svabije i fol se naucili nekom njihovom mentalitetu i oni koji su zakleti navijaci bayerna kojima je on ispred svih ostali u punom smislu rijeci.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 01 maj 2013, 15:04

jutro braćo :-)

jesam li ja to sanjao ili smo u finaluuuuuuu :-)

echte liebe

BVB

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 01 maj 2013, 15:05

Čestitke na prolazu, u dvije tekme, Real je bio bolji 30-40 minuta.
Bolja ekipa je prošla :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 01 maj 2013, 18:04

zivot je murva, nema sta. :)
jadni cautinho promijeni 3-4 kluba i postane predmetom sprdnje o kojem se napise nemali broj postova. :mrgreen:
za razliku od njega koji je simpatisao par evropski velikana, ovaj c85 simpatise 20+ klubova, pa opet njegove postove ne nalazimo na temi na kojoj se kace provale, niti ga ismijavaju.
osim toga, dovoljno je da procitamo jedan njegov post kako bismo shvatili da se radi o fudbalskoj analfabeti.
AlemC85 je napisao/la:IGRATE NAJLJEPŠI FUDBAL NA SVIJETU
ovo moze napisati samo osoba koja nema pojma o fudbalu.
dortmundov ziherasko-kontraski fudbal (svi u odbranu, jedan je subotic) najljepsi na svijetu?
ako je tacan podatak koji nam je prezentirao m. rajf (dortmund je krajem prvog pv. imao mizeran posjed lopte, nesto manje od 30%), slobodno mozemo reci da tu konstataciju okacis macki o rep.
da nije zalosno, bilo bi smijesno.
shaqiri11 je napisao/la:Poceo si uveliko ti i nekolicina drugih smarati...
sad bi se mi trebali zabrinuti zato sto ´smaramo´ ´velicinu´ kakav je tuljumba11? :?
ono, bas da se zabrinemo?
iskreno, libo me za tobom i ostalima kojima je bayern ustvari rezervni klub.
dakle, bili bismo ´pravi navijaci´ ako ´navratimo´ pred svaku utakmicu i uputimo parole podrske te pozelimo srecu? :? ono, da pozelim srecu autoru ove
Dragi moji Dortmundovci Zelim vam veceras dobar provod da se nalijete svi ko stoke , a i da guzite svi abd
recenice? :? :P
neka, hvala.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

shaqiri11
Kontakt:

Post Postao/la shaqiri11 » 01 maj 2013, 18:16

secer je napisao/la:
sad bi se mi trebali zabrinuti zato sto ´smaramo´ ´velicinu´ kakav je tuljumba11? :?
dakle, bili bismo ´pravi navijaci´ ako ´navratimo´ pred svaku utakmicu i uputimo parole podrske te pozelimo srecu?
Drago mi je sto si se prepoznao medju tom "nekolicinom".
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 01 maj 2013, 18:38

de mi rec onako iskreno, sviras li neki instrument?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 01 maj 2013, 18:57

secer je napisao/la:zivot je murva, nema sta. :)
jadni cautinho promijeni 3-4 kluba i postane predmetom sprdnje o kojem se napise nemali broj postova. :mrgreen:
za razliku od njega koji je simpatisao par evropski velikana, ovaj c85 simpatise 20+ klubova, pa opet njegove postove ne nalazimo na temi na kojoj se kace provale, niti ga ismijavaju.
osim toga, dovoljno je da procitamo jedan njegov post kako bismo shvatili da se radi o fudbalskoj analfabeti.
AlemC85 je napisao/la:IGRATE NAJLJEPŠI FUDBAL NA SVIJETU
ovo moze napisati samo osoba koja nema pojma o fudbalu.
dortmundov ziherasko-kontraski fudbal (svi u odbranu, jedan je subotic) najljepsi na svijetu?
ako je tacan podatak koji nam je prezentirao m. rajf (dortmund je krajem prvog pv. imao mizeran posjed lopte, nesto manje od 30%), slobodno mozemo reci da tu konstataciju okacis macki o rep.
da nije zalosno, bilo bi smijesno.
dakle, bili bismo ´pravi navijaci´ ako ´navratimo´ pred svaku utakmicu i uputimo parole podrske te pozelimo srecu? :? ono, da pozelim srecu autoru ove
Dragi moji Dortmundovci Zelim vam veceras dobar provod da se nalijete svi ko stoke , a i da guzite svi abd
recenice? :? :P
neka, hvala.

amidza sve si rekao .potpis 8-)

vopi
Kontakt:

Post Postao/la vopi » 01 maj 2013, 19:29

Bafarci smarate sa vasim postovima, pisete o bayernu na temi od bvb-a, imate svoju temu pa se tamo izzivljavajte...pozz

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 01 maj 2013, 23:28

vopi je napisao/la:slika
Kakva invazija na Madrid! 8-)

U Londonu će biti ludnica. 100 000 zahtjeva za ulaznice je već stiglo na adresu kluba. 8-)

slika
Zadnja izmjena: Semir bvb, dana/u 01 maj 2013, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 maj 2013, 23:35

Znam da je Gotze plakao kada je morao izaći protiv Reala no šta mislite hoće li igrati protiv Bayerna ?

Ova povreda zahtjeva oporvak od 10-20 dana. Za 24 dana je ako Bog da finale. Mislim i da se oporavi ipak neće biti 100% spreman po nekoj logici.

Reus je najopasniji igrač BvB-a. Koja intelegencija u igri, uništio je Bayern dok je još igrao u Gladbachu no vrijeme je da se to promjeni :mrgreen:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 maj 2013, 23:36

Nikad lakše niste i nećete osvojiti LP, kao ove sezone. ;)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 01 maj 2013, 23:43

Neutral je napisao/la:Znam da je Gotze plakao kada je morao izaći protiv Reala no šta mislite hoće li igrati protiv Bayerna ?
Neće. Nemoguće da se oporavi za 2-3 dana. :mrgreen:

Biće spreman za finale. 25 dana je i više nego dovoljno da se oporavi. ;)

Gubimo Gotzeusa zbog odlaska Gotzea. :evil: Zato smo dobili Leweusa! :mrgreen:
slika

Al' haman hoće dušmani i njega svim silama da raz*ebu! :mrgreen: :evil:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 01 maj 2013, 23:46

nek razjebu, napravit ćemo onda džeus. :mrgreen:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 maj 2013, 23:49

Henderson je napisao/la:Nikad lakše niste i nećete osvojiti LP, kao ove sezone. ;)
Hodza, kako znas? :o :shock:

Na stranu ove ´ocekivane` upadice, nego befaubeovci kako stoje stvari? :?
Vom Jäger zum Gejagten

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.