FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
A meni i dalje misterij što Messi nije bio u igri na početku drugog poluvremena.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Vedo, don't izazivatiFOURTHOFFICIAL je napisao/la:![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- JohnLennon
- Kontakt:
Svaka cast Titi sto je ostavio Midzeta na klupi. Uvidio je jasnu cinjenicu da nema od njega fajde u velikim utakmicama i ostavio ga tamo gdje i zasluzuje da bude.
Ali zato ce u nedjelju igrati u utakmici protiv Betisa, u utakmici koja njemu savrseno odgovara a ona poprima epitet tzv. male utakmice.
De ne napadajte. Moram malo. Da je Madrid proso, ne bi ste opstali
Ali zato ce u nedjelju igrati u utakmici protiv Betisa, u utakmici koja njemu savrseno odgovara a ona poprima epitet tzv. male utakmice.
De ne napadajte. Moram malo. Da je Madrid proso, ne bi ste opstali
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Ne promijene li ovo s Titom za narednu sezonu, slijedi nastavak patnje...
- youngredcomps
- Kontakt:

Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Ja ne krivim Tita uopšte ni za šta, pa ni za ovu blamažu.M4kaveli je napisao/la:Odlicno receno.bluemania je napisao/la:Problem je što se ce ova bruka sa Bayernom (koja je zapravo dobro došla za otvaranje ociju) prikriti i sakriti osvojenom titulom Primere, polufinalem LP, svi ce se sakriti iza Tita i njegove bolesti, u narednu sezonu ce se uci sa istim trenerom i gotovo istim kadrom i opet ce (kada tad) naletiti na Bayern ili Borusiju (ili neki drugi tim) koja ce ih pregaziti i poniziti.
Pa zašto to cekati dogodinena kraju sezone OBAVEZNO krenuti u remont ekipe.
Titula Primere ne smije i ne može zamazati oci....ovo sa Bayernom je prava prica
Rosell je odlican za financije, ali sportski je izgleda slab.
Treba vidjeti sa Crujjfom sta i kako.
Ne svidja mi se to sto ce Tito i naredne sezone biti trener ..
Imao je muda kad je preuzao narušenog zdravlja ki to preuzeo ti u padu i opet osvojio titulu
Polufinale sa Bayernom je pokazao da je još prezelen da nadmudri jednog Juppa, koji ga je ponizio taktikom i pripremom ekipe.
Dobar je trener sigurno, ali za ove sadašanje posrnule Barce treba neko ko ima muda da napravi radikalnije rezove i zahvali mnogim igracima (nešto kao Pep 2008)....Tito to definitivno nije, nije taj tip...tako da se mora naci novi trener.
Rosell se isto mora posvetiti timu konacno...yebale ga finansije i lova, samo o tome razmišlja.
Zadnja izmjena: bluemania, dana/u 01 maj 2013, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
- Neutralan88
- Kontakt:
Ma kakav Tito ba nije on tu ništa kriv
Jednostavno izcrpljena je ekipa, tokom svih ovih godina i konstatno igranja gotov do kraja svih takmicenja odigralo se utakmica i utakmica
Ide smjena generacije, to se znalo da ce se desiti kad tad..
Prošle sezone se vec malo palo, ove sezone još više i to je to raspad sistema
Jednostavno izcrpljena je ekipa, tokom svih ovih godina i konstatno igranja gotov do kraja svih takmicenja odigralo se utakmica i utakmica
Ide smjena generacije, to se znalo da ce se desiti kad tad..
Prošle sezone se vec malo palo, ove sezone još više i to je to raspad sistema
od 22 igraca prvog tima 14-15 su iz la masije,dostaanonymousHD je napisao/la:Da vas pitam nešto. Šta ima u La Masiji? Najboljoj fudbalskoj školi? Gde su ti svi talenti? Što hoćete da kupujete, pa imate tu školu. Vama ne trebaju pojačanja. Stvorite nekoga.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- Cautinho
- Kontakt:
Nisam ljut na Bayern.Stovise,drago mi je,na vise pozicija.Prvo,radi mene samoga,(samo da se zna da bih volio da smo prosli)volim Barcu sve vise i vise.Sad najvise.
Drugi segment je sama Barcelona,transferni rok,velike promjene,i povratak na vrh.Bayern je pokazao dosta truloga u drzavi Danskoj,nadam se da ce nadlezni to uvidjeti i popraviti.
-------
O utakmici se nema puno rec.Nista posebno.To je dovoljno.
Sada smo(sam) u cudnoj situaciji.U finalu igraju dvije momcadi koje izuzetno cijenim,iz lige strasno respectiram,i iz drzave i naroda kojeg jako volim.Dortmund,koji igra najljepsi fudbal,koji su najljepsa prica u fudbalu zadnje vrijeme,protiv dominantnog,record-breaking,mocne masinerije,Bayerna iz Bavarske.Sretno oboje timova,neka bolji uzme Klempu.
Drugi segment je sama Barcelona,transferni rok,velike promjene,i povratak na vrh.Bayern je pokazao dosta truloga u drzavi Danskoj,nadam se da ce nadlezni to uvidjeti i popraviti.
-------
O utakmici se nema puno rec.Nista posebno.To je dovoljno.
Sada smo(sam) u cudnoj situaciji.U finalu igraju dvije momcadi koje izuzetno cijenim,iz lige strasno respectiram,i iz drzave i naroda kojeg jako volim.Dortmund,koji igra najljepsi fudbal,koji su najljepsa prica u fudbalu zadnje vrijeme,protiv dominantnog,record-breaking,mocne masinerije,Bayerna iz Bavarske.Sretno oboje timova,neka bolji uzme Klempu.
Keep walking.
Vidjet cemo to s Titovim zdravljem...Ja mu zeli msve najbolje u zivotu, ali i nekog drugog na klupi Barcelone. Jednostavno ne moze on u ovim uvjetima vodit Barcelonu, a i mlad je, ima vremena. Rosell se mora potrudit da ucini sve sto moze kako bi Barcelona bila konkurentnija od ovoga veceras.Jedva cekam ljeto nista drugo 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pametnom dosta. I djeci se odavno prestalo crtati.ceze je napisao/la:Nekoga naučiš da piše i onda izvali ovakvu glupost.Harrison je napisao/la:MrShadow je napisao/la:Bartra je izmislio odbranu za Varanea![]()
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
bluemania je napisao/la:Ja ne krivim Tita uopšte ni za šta, pa ni za ovu blamažu.M4kaveli je napisao/la:Odlicno receno.bluemania je napisao/la:Problem je što se ce ova bruka sa Bayernom (koja je zapravo dobro došla za otvaranje ociju) prikriti i sakriti osvojenom titulom Primere, polufinalem LP, svi ce se sakriti iza Tita i njegove bolesti, u narednu sezonu ce se uci sa istim trenerom i gotovo istim kadrom i opet ce (kada tad) naletiti na Bayern ili Borusiju (ili neki drugi tim) koja ce ih pregaziti i poniziti.
Pa zašto to cekati dogodinena kraju sezone OBAVEZNO krenuti u remont ekipe.
Titula Primere ne smije i ne može zamazati oci....ovo sa Bayernom je prava prica
Rosell je odlican za financije, ali sportski je izgleda slab.
Treba vidjeti sa Crujjfom sta i kako.
Ne svidja mi se to sto ce Tito i naredne sezone biti trener ..
Imao je muda kad je preuzao narušenog zdravlja ki to preuzeo ti u padu i opet osvojio titulu, ali nije dorastao ovom poslu...bar ne još.
Polufinale sa Bayernom je pokazao da je još prezelen da nadmudri Juppa.
Dobar je trener sigurno, ali za ove sadašanje Barce treba neko ko ima muda da napravi radikalnije rezove i zahvali mnogim igracima (nešto kao Pep 2008).
Rosell se isto mora posvetiti timu konacno...yebale ga finansije i lova, samo o tome razmišlja.
Tita su svi treneri u LP takticki nadigrali koliko se ja sjecam.
On igra samo jedan sistem u Barceloni i nikako ne vjeruje mladim igracima koji itekako zasluzuju igrati.
Guardiola je znao u polufinalu ubaciti jednog Cuencu a ovaj je forsirao jedan sastav skoro citavu sezonu i eto mu rezultata.
Svaka cast njemu, ali nije to to.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:![]()
e moj vedo, arsenal barem zna taktički odigrat meč i naguzit 0:2 nijemce sa stilom.
@makaš, pa večeras svi ti mladi na kraju uđoše
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 01 maj 2013, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.
bayern iz prosle godine nije ni sjena ovog sada,ovaj je jedno 3-4 puta jaci,a tolika je sila real da je ispo od 2 puta slabije ekipe od bayerna ,dortmunda ,sta bi realu tek pocinio ovaj bayernemir18 je napisao/la:E 7 komada, Real ispao prosle godine na penale.Sad mi je jasno kakva je sila Real kada je uspio odigrati 3-3 sa ovakvim Bayernom.
sinoc pricas nesto sto dolaze na temu reala ,kompleksasi ovo ono,a sta je sa tebe sad???poletio odma na temu barce
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Arsenal ima Wengera a i ono je bilo maksimalno potcjenjivanje od strane Bayerna.nedim1993 je napisao/la:FOURTHOFFICIAL je napisao/la:![]()
![]()
e moj vedo, arsenal barem zna taktički odigrat meč i naguzit 0:2 nijemce sa stilom.![]()
Eh da je jednog Wengera Barceloni ..
Sta bi taj radio sa onakvim igracima.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Najkomičniji su ovi pojedini Realovci, po ovim slikama ispada da je Barca u 90 minuta fasovala sedam golova.
Pa nije to Real jbt, dobro, doduše oni su znali po 6 fasovat', pa 5....
Pa nije to Real jbt, dobro, doduše oni su znali po 6 fasovat', pa 5....
So true.barca_87 je napisao/la:bayern iz prosle godine nije ni sjena ovog sada,ovaj je jedno 3-4 puta jaci,a tolika je sila real da je ispo od 2 puta slabije ekipe od bayerna ,dortmunda ,sta bi realu tek pocinio ovaj bayernemir18 je napisao/la:E 7 komada, Real ispao prosle godine na penale.Sad mi je jasno kakva je sila Real kada je uspio odigrati 3-3 sa ovakvim Bayernom.
sinoc pricas nesto sto dolaze na temu reala ,kompleksasi ovo ono,a sta je sa tebe sad???poletio odma na temu barce
Prošle sezone nas je derao BvB, izgubili smo finale doma što je bilo nezamislivo, a u kupu deklasirani.
Bayern je puno bolji od prošle sezone. Sami sistem igre je totalno drugačiji, stalni presing je prisutan i mislim da igramo najljepši fudbal trenutno u Evropi.
Slažem se da je Tito prezelen....pa covjek je pocetnik, rookie.
Ali nije se sam on postavio za trenera, vec ga je uprava postavila i podržala...nisu imali muda da odmah krenu u novi projekat nakon Guardiole vec su išli inercijom i starog projekta Laporta/Guardiola...to je šljakalo donekle (iako se Barca patim ove godine u LP), uzela se titula Primere i došao Bayern koji nam je sve mane istresao i ponizio....pa trebali bi cijeniti bavarce nakon ovoga
to je zaista tako.
Ako ih ovo veceras (a i prije 7 dana u Minhenu) nije opametilo i natjeralo da progledaju - pa šta ce ih onda natjerati??
Hoce li cekati da to dožive i naredne sezone isto
Ne zaboravimo da je i Real našao protuigru Barci, cak i sa kombinovanim sastavom su je pobjedili.
Tito nije dorastao u iole jacim utakmicama, to su cinjenice (mogu nabrojati 10-tak takvih utakmica)....svaka mu cast što je imao muda preuzeti Barcu u jako nezgodnom trenutku kad je Pep otišao, svaka mu cast što je narušenog zdravlja pokazao lojalnost klubu
ali nebi trebali na tom graditi buducnost.
Ali nije se sam on postavio za trenera, vec ga je uprava postavila i podržala...nisu imali muda da odmah krenu u novi projekat nakon Guardiole vec su išli inercijom i starog projekta Laporta/Guardiola...to je šljakalo donekle (iako se Barca patim ove godine u LP), uzela se titula Primere i došao Bayern koji nam je sve mane istresao i ponizio....pa trebali bi cijeniti bavarce nakon ovoga
Ako ih ovo veceras (a i prije 7 dana u Minhenu) nije opametilo i natjeralo da progledaju - pa šta ce ih onda natjerati??
Hoce li cekati da to dožive i naredne sezone isto
Ne zaboravimo da je i Real našao protuigru Barci, cak i sa kombinovanim sastavom su je pobjedili.
Tito nije dorastao u iole jacim utakmicama, to su cinjenice (mogu nabrojati 10-tak takvih utakmica)....svaka mu cast što je imao muda preuzeti Barcu u jako nezgodnom trenutku kad je Pep otišao, svaka mu cast što je narušenog zdravlja pokazao lojalnost klubu
Ja sam nekada dano pisao , kada ekipa dosegne sami vrhuna u ovom slucaju barcelona dakle osvoji sve sto se dalo sovojiti ,ekipa koja je do 2011 ibila alfa i omega u evropi ,ekipa koja je u 6 godina odirgrala 3 finala i toliko puta digla klempu dalje nema ,ili ce nastojati da se odrzis na toj razini sto je jako tesko i def.padasocigleda lagani pad barcelone poceo se nadzirati prosle godine i ovo je sigurno mozda kraj jedne sere jedne od najboljih momcadi koja je ikada krocila zelenim nogomentim terenima , vec proslegodine su se poceli javljati simptomi da je ova ekipa jednim djelom potrosena ,bez motiva na nekoj velikoj razini koju su imali u zadnjih 6 godina ,pa i djelom procitan stila igre .Ova ekipa ce zasigurno sigurno uyz bayern biti glavni favoriti i u narednim sezonama za sami kraj LP ,naravno morat ce se neke ozbiljnije promjene desiti i ne sumnjam da ce barca i dalje biti strah i trepet mozda za nas ne
ali za ostale da .
Treba vratiti Laportu a Rosell nek i dalje radi sa finansijama.bluemania je napisao/la:Slažem se da je Tito prezelen....pa covjek je pocetnik, rookie.
Ali nije se sam on postavio za trenera, vec ga je uprava postavila i podržala...nisu imali muda da odmah krenu u novi projekat nakon Guardiole vec su išli inercijom i starog projekta Laporta/Guardiola...to je šljakalo donekle (iako se Barca patim ove godine u LP), uzela se titula Primere i došao Bayern koji nam je sve mane istresao i ponizio....pa trebali bi cijeniti bavarce nakon ovogato je zaista tako.
Hoce li cekati da to dožive i naredne sezone isto![]()
Tito nije dorastao u iole jacim utakmicama, to su cinjenice (mogu nabrojati 10-tak takvih utakmica)....svaka mu cast što je imao muda preuzeti Barcu u jako nezgodnom trenutku kad je Pep otišao, svaka mu cast što je narušenog zdravlja pokazao lojalnost klubuali nebi trebali na tom graditi buducnost.
Bit ce rezova naravno, samo je pitanje kako ce se uklopiti sve to i koga ce dovesti za stopera i kojeg golmana.
Ali koliko je ekipa grohnula u formi ne mogu vjerovat.
I da jos jednom ponovim, od Barcelone u zadnjih mjesec dana Celik je fizicki spremnija ekipa i to za klasu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.