FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Kad već pišete o službenim utakmicama Vojvoda je u 1. ligi FBiH vodio Radnički 17 puta, i to 11 pobjeda, 5 remija i jedan poraz.
- MladostPuracic
- Kontakt:
Ne mogu se u Kupu čistit kartoni.
http://www.nkmladost.ba - Službena web stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić

Zvanično je.
[quote="Lukavac24"]svaka cast za Vojvodu za dosadasnje rezultate, covjek je imao samo jedan poraz, i na ovaj potez ga natjeralo sigurno nesto veliko. Darko Vojvodic ce uvijek biti jedan od nas[quote="Lukavac24"]
Otišao Vojvoda zato jer je počeo gubit. Sad kad bude tražio novi posao može reč da je samo jednu izgubio. Dobar fazon
Otišao Vojvoda zato jer je počeo gubit. Sad kad bude tražio novi posao može reč da je samo jednu izgubio. Dobar fazon

ako ga tako dobro poznaješ onda vjerojatno znaš zašto je između ostalih i nekim Vitežanima rekao da je problem Radničkog nerealne ambicije uprave, da se zbog toga dogodio i incident jer su napumpali atmosferu i stvorili utisak da samo oni mogu igrati PL..šta više kenjaš po Vitezu, a nemaš pojma..šteli se Vitezu a u Mostaru nas na nož dočekali jer im je netko ponudio keš..kad je prva utakmica odgođena ovi iz Branitelja tražili da se posavjetuju s predsjednikom Radničkog (koji je na staqdionu ostao bar još 15 minuta nakon odgode) oko novog termina..SaltCityAttack je napisao/la:ebiga ja ga stvarno poznajem i znam kako se recimo covjek osjecao kad je napustao Slobodu odlazio u Celik ..ja sam jedan od onih navijaca Slobode koji ga nije previse blatio zbog napustanja Slobode u onim losim trenutcima jer sam znao da je covjek bio natjeran na to od kojekakvih ljudi..ebiga njemu je mati Zumra u Foci, tamo su oni sa Sokoca prijetili im zbog Vojvode, jer su silom zeljeli ostaviti Slaviju u ligi ..kad je njemu bilo jasno da nemozemo doci do opstanka zbog tih radnji on je digo sidro..vjerujem da je sad ista situacija i u Lukavcu..vjerovatno je svjestan da u ligu treba da ide Vitez nakon svega sto se desavalo..prvo u mostaru pobjeda Viteza, pa ova ponovljena utkamica Slobode gdje je trebala dobiti bodove, pa onda utakmica u Lukavcu protiv Viteza i td.. amo treba da promjeni to ako zeli da uspije kao trener ebiga..kako tako mozes otici ebiga
Jbg, sretno mu bilo. Može mu se samo reći hvala za ovo što je uradio sa ekipom. Da je dočekao kraj prvenstva, ali...
A za Redžu je skroz u pravu, zasro je skroz na skroz. Detalj od koga je sve otišlo u "helać"!
A za Redžu je skroz u pravu, zasro je skroz na skroz. Detalj od koga je sve otišlo u "helać"!

-
- Kontakt:
Pričaš gluposti. Da je ostao i izgubio sve utakmice do kraja uradio je ODLIČAN posao i na tome mu hvala, mi ćemo se snaći.djulba je napisao/la:Otišao Vojvoda zato jer je počeo gubit. Sad kad bude tražio novi posao može reč da je samo jednu izgubio. Dobar fazon
1921
1989
1989
-
- Kontakt:
Tacno. On je svoje ispunio i sada tesko da se moze ista promijeniti pitanje je samo hocemo li biti 2. 3. ili 4. na kraju.VolimRadnicki je napisao/la:Pričaš gluposti. Da je ostao i izgubio sve utakmice do kraja uradio je ODLIČAN posao i na tome mu hvala, mi ćemo se snaći.djulba je napisao/la:Otišao Vojvoda zato jer je počeo gubit. Sad kad bude tražio novi posao može reč da je samo jednu izgubio. Dobar fazon
Pitanje za 1000km.
Ko je jedini covjek kojem je drago zbog ovog nevezano za tabelu i plasman i koji ce vjerovatno da vreba priliku za mjesto trenera????
Je l' za to daješ milju? Da i ja šta zaradim.lukavac_21 je napisao/la:Pitanje za 1000km.
Ko je jedini covjek kojem je drago zbog ovog nevezano za tabelu i plasman i koji ce vjerovatno da vreba priliku za mjesto trenera????
Mogao bi vam se ukazat abdulah Ibraković 

On ili Džindo**** je napisao/la:Mogao bi vam se ukazat abdulah Ibraković

nemoj Dzinde Allaha ti, i Rusko Serpica bi bio bolji izborstudeni je napisao/la:On ili Džindo**** je napisao/la:Mogao bi vam se ukazat abdulah Ibraković
Njega Siouxi ne gotive ni dva posto, tako da cisto sumnjam, al opet ko ce ti znat??**** je napisao/la:Mogao bi vam se ukazat abdulah Ibraković
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ovih šest utakmica do kraja vjerovatno ekipu će da vode treneri Softa i Maršalek koji su pomagali Vojvodiću, šta je bilo da ode to on zna i UO Radnički, ima tu svega mi možemo ovdje samo nagađati, treba završiti ovo do kraja pošteno pa dalje vidjećemo, hvala ipak Vojvodi za sve.......

Vojvoda je imao rezultate u Lukavcu ali ova zadnja izjava na kraju po meni je pokvarila sve ono što je napravio do sada.
Prvo kada izgubiš ne možeš optužiti nekog svog igrača da je on kriv za poraz, jer cijela je ekipa izgubila. Takođe direktni krivac (po meni) što je ovako se završilo protiv Viteza u Lukavcu, jeste Vojvodić, koji uopšte nije pripremio svoje igrače na neki sličan epilog, da bi moglo da bude provokacija i sl..
Prvo kada izgubiš ne možeš optužiti nekog svog igrača da je on kriv za poraz, jer cijela je ekipa izgubila. Takođe direktni krivac (po meni) što je ovako se završilo protiv Viteza u Lukavcu, jeste Vojvodić, koji uopšte nije pripremio svoje igrače na neki sličan epilog, da bi moglo da bude provokacija i sl..

Šta fali Džindi sa štopericomLukavac24 je napisao/la:nemoj Dzinde Allaha ti, i Rusko Serpica bi bio bolji izborstudeni je napisao/la:On ili Džindo**** je napisao/la:Mogao bi vam se ukazat abdulah Ibraković

Frrrr-a za trenera

1. Kakav poraz?Arness je napisao/la:Prvo kada izgubiš ne možeš optužiti nekog svog igrača da je on kriv za poraz, jer cijela je ekipa izgubila. Takođe direktni krivac (po meni) što je ovako se završilo protiv Viteza u Lukavcu, jeste Vojvodić, koji uopšte nije pripremio svoje igrače na neki sličan epilog, da bi moglo da bude provokacija i sl..
2. Malo jeste grubo prensena ova izjava, ali 9 od 10 ljudi da sad pitaš u gradu će ti isto reći za Redžu (i Macea)
3. Igrači su odlično psihički bili pripremljeni, iznjeli su sa ogromnim igračkim deficitom utakmicu i nisu poraženi
Prije nego kažete da Vam neka izjava može "pokvariti" ono što je Vojvoda do sada uradio, sjetite se samo da bi bez njega (sa istom ovom ekipom) bili rame uz rame sa komšijama iz Banovića i Goraždanima.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Stani ba ja sam napisao da veze nemM sad koji su razlozi mu jer ja nemam kontakte sa covjekom I ne interesuje me kakvi su, ali on sigurno odlazi jer mu nesto smrdi ebigavitez01 je napisao/la:ako ga tako dobro poznaješ onda vjerojatno znaš zašto je između ostalih i nekim Vitežanima rekao da je problem Radničkog nerealne ambicije uprave, da se zbog toga dogodio i incident jer su napumpali atmosferu i stvorili utisak da samo oni mogu igrati PL..šta više kenjaš po Vitezu, a nemaš pojma..šteli se Vitezu a u Mostaru nas na nož dočekali jer im je netko ponudio keš..kad je prva utakmica odgođena ovi iz Branitelja tražili da se posavjetuju s predsjednikom Radničkog (koji je na staqdionu ostao bar još 15 minuta nakon odgode) oko novog termina..SaltCityAttack je napisao/la:ebiga ja ga stvarno poznajem i znam kako se recimo covjek osjecao kad je napustao Slobodu odlazio u Celik ..ja sam jedan od onih navijaca Slobode koji ga nije previse blatio zbog napustanja Slobode u onim losim trenutcima jer sam znao da je covjek bio natjeran na to od kojekakvih ljudi..ebiga njemu je mati Zumra u Foci, tamo su oni sa Sokoca prijetili im zbog Vojvode, jer su silom zeljeli ostaviti Slaviju u ligi ..kad je njemu bilo jasno da nemozemo doci do opstanka zbog tih radnji on je digo sidro..vjerujem da je sad ista situacija i u Lukavcu..vjerovatno je svjestan da u ligu treba da ide Vitez nakon svega sto se desavalo..prvo u mostaru pobjeda Viteza, pa ova ponovljena utkamica Slobode gdje je trebala dobiti bodove, pa onda utakmica u Lukavcu protiv Viteza i td.. amo treba da promjeni to ako zeli da uspije kao trener ebiga..kako tako mozes otici ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Dado pusti kraju, malo ljudi uopšte poznaje dobro Vojvodu, ali ne možeš ti to objasniti pametnjakovićima.SaltCityAttack je napisao/la:Stani ba ja sam napisao da veze nemM sad koji su razlozi mu jer ja nemam kontakte sa covjekom I ne interesuje me kakvi su, ali on sigurno odlazi jer mu nesto smrdi ebiga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.