FK Radnički Lukavac

Casp3r
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Casp3r » 02 maj 2013, 20:40

Kad već pišete o službenim utakmicama Vojvoda je u 1. ligi FBiH vodio Radnički 17 puta, i to 11 pobjeda, 5 remija i jedan poraz.

MladostPuracic
Kontakt:

Post Postao/la MladostPuracic » 02 maj 2013, 20:49

Ne mogu se u Kupu čistit kartoni.
http://www.nkmladost.ba - Službena web stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 02 maj 2013, 20:49

slika

Zvanično je.

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 02 maj 2013, 20:52

[quote="Lukavac24"]svaka cast za Vojvodu za dosadasnje rezultate, covjek je imao samo jedan poraz, i na ovaj potez ga natjeralo sigurno nesto veliko. Darko Vojvodic ce uvijek biti jedan od nas[quote="Lukavac24"]

Otišao Vojvoda zato jer je počeo gubit. Sad kad bude tražio novi posao može reč da je samo jednu izgubio. Dobar fazon ;)

vitez01
Kontakt:

Post Postao/la vitez01 » 02 maj 2013, 21:04

SaltCityAttack je napisao/la:ebiga ja ga stvarno poznajem i znam kako se recimo covjek osjecao kad je napustao Slobodu odlazio u Celik ..ja sam jedan od onih navijaca Slobode koji ga nije previse blatio zbog napustanja Slobode u onim losim trenutcima jer sam znao da je covjek bio natjeran na to od kojekakvih ljudi..ebiga njemu je mati Zumra u Foci, tamo su oni sa Sokoca prijetili im zbog Vojvode, jer su silom zeljeli ostaviti Slaviju u ligi ..kad je njemu bilo jasno da nemozemo doci do opstanka zbog tih radnji on je digo sidro..vjerujem da je sad ista situacija i u Lukavcu..vjerovatno je svjestan da u ligu treba da ide Vitez nakon svega sto se desavalo..prvo u mostaru pobjeda Viteza, pa ova ponovljena utkamica Slobode gdje je trebala dobiti bodove, pa onda utakmica u Lukavcu protiv Viteza i td.. amo treba da promjeni to ako zeli da uspije kao trener ebiga..kako tako mozes otici ebiga
ako ga tako dobro poznaješ onda vjerojatno znaš zašto je između ostalih i nekim Vitežanima rekao da je problem Radničkog nerealne ambicije uprave, da se zbog toga dogodio i incident jer su napumpali atmosferu i stvorili utisak da samo oni mogu igrati PL..šta više kenjaš po Vitezu, a nemaš pojma..šteli se Vitezu a u Mostaru nas na nož dočekali jer im je netko ponudio keš..kad je prva utakmica odgođena ovi iz Branitelja tražili da se posavjetuju s predsjednikom Radničkog (koji je na staqdionu ostao bar još 15 minuta nakon odgode) oko novog termina..

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 02 maj 2013, 21:07

Jbg, sretno mu bilo. Može mu se samo reći hvala za ovo što je uradio sa ekipom. Da je dočekao kraj prvenstva, ali...
A za Redžu je skroz u pravu, zasro je skroz na skroz. Detalj od koga je sve otišlo u "helać"! :oops:

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 02 maj 2013, 21:08

djulba je napisao/la:Otišao Vojvoda zato jer je počeo gubit. Sad kad bude tražio novi posao može reč da je samo jednu izgubio. Dobar fazon ;)
Pričaš gluposti. Da je ostao i izgubio sve utakmice do kraja uradio je ODLIČAN posao i na tome mu hvala, mi ćemo se snaći.
1921
1989

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 02 maj 2013, 21:32

VolimRadnicki je napisao/la:
djulba je napisao/la:Otišao Vojvoda zato jer je počeo gubit. Sad kad bude tražio novi posao može reč da je samo jednu izgubio. Dobar fazon ;)
Pričaš gluposti. Da je ostao i izgubio sve utakmice do kraja uradio je ODLIČAN posao i na tome mu hvala, mi ćemo se snaći.
Tacno. On je svoje ispunio i sada tesko da se moze ista promijeniti pitanje je samo hocemo li biti 2. 3. ili 4. na kraju.
Pitanje za 1000km.
Ko je jedini covjek kojem je drago zbog ovog nevezano za tabelu i plasman i koji ce vjerovatno da vreba priliku za mjesto trenera????

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 02 maj 2013, 21:35

lukavac_21 je napisao/la:Pitanje za 1000km.
Ko je jedini covjek kojem je drago zbog ovog nevezano za tabelu i plasman i koji ce vjerovatno da vreba priliku za mjesto trenera????
Je l' za to daješ milju? Da i ja šta zaradim.

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 02 maj 2013, 21:36

Mogao bi vam se ukazat abdulah Ibraković ;)

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 02 maj 2013, 21:46

**** je napisao/la:Mogao bi vam se ukazat abdulah Ibraković ;)
On ili Džindo :roll:

Lukavac24
Kontakt:

Post Postao/la Lukavac24 » 02 maj 2013, 21:48

studeni je napisao/la:
nemoj Dzinde Allaha ti, i Rusko Serpica bi bio bolji izbor

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 02 maj 2013, 21:49

Njega Siouxi ne gotive ni dva posto, tako da cisto sumnjam, al opet ko ce ti znat??
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 02 maj 2013, 21:49

Džindo nikako ni u šali ne smije biti jedan od kandidata :lol:
1921
1989

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 02 maj 2013, 21:57

Ovih šest utakmica do kraja vjerovatno ekipu će da vode treneri Softa i Maršalek koji su pomagali Vojvodiću, šta je bilo da ode to on zna i UO Radnički, ima tu svega mi možemo ovdje samo nagađati, treba završiti ovo do kraja pošteno pa dalje vidjećemo, hvala ipak Vojvodi za sve.......:)

Arness
Kontakt:

Post Postao/la Arness » 02 maj 2013, 22:01

Vojvoda je imao rezultate u Lukavcu ali ova zadnja izjava na kraju po meni je pokvarila sve ono što je napravio do sada.

Prvo kada izgubiš ne možeš optužiti nekog svog igrača da je on kriv za poraz, jer cijela je ekipa izgubila. Takođe direktni krivac (po meni) što je ovako se završilo protiv Viteza u Lukavcu, jeste Vojvodić, koji uopšte nije pripremio svoje igrače na neki sličan epilog, da bi moglo da bude provokacija i sl.. :)

Arness
Kontakt:

Post Postao/la Arness » 02 maj 2013, 22:03

Lukavac24 je napisao/la:
studeni je napisao/la:
nemoj Dzinde Allaha ti, i Rusko Serpica bi bio bolji izbor
Šta fali Džindi sa štopericom :D hahhaha tek bi onda to bilo dno :D

Frrrr-a za trenera ;)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 02 maj 2013, 22:07

Arness je napisao/la:Prvo kada izgubiš ne možeš optužiti nekog svog igrača da je on kriv za poraz, jer cijela je ekipa izgubila. Takođe direktni krivac (po meni) što je ovako se završilo protiv Viteza u Lukavcu, jeste Vojvodić, koji uopšte nije pripremio svoje igrače na neki sličan epilog, da bi moglo da bude provokacija i sl.. :)
1. Kakav poraz?
2. Malo jeste grubo prensena ova izjava, ali 9 od 10 ljudi da sad pitaš u gradu će ti isto reći za Redžu (i Macea)
3. Igrači su odlično psihički bili pripremljeni, iznjeli su sa ogromnim igračkim deficitom utakmicu i nisu poraženi

Prije nego kažete da Vam neka izjava može "pokvariti" ono što je Vojvoda do sada uradio, sjetite se samo da bi bez njega (sa istom ovom ekipom) bili rame uz rame sa komšijama iz Banovića i Goraždanima.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 maj 2013, 22:10

vitez01 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:ebiga ja ga stvarno poznajem i znam kako se recimo covjek osjecao kad je napustao Slobodu odlazio u Celik ..ja sam jedan od onih navijaca Slobode koji ga nije previse blatio zbog napustanja Slobode u onim losim trenutcima jer sam znao da je covjek bio natjeran na to od kojekakvih ljudi..ebiga njemu je mati Zumra u Foci, tamo su oni sa Sokoca prijetili im zbog Vojvode, jer su silom zeljeli ostaviti Slaviju u ligi ..kad je njemu bilo jasno da nemozemo doci do opstanka zbog tih radnji on je digo sidro..vjerujem da je sad ista situacija i u Lukavcu..vjerovatno je svjestan da u ligu treba da ide Vitez nakon svega sto se desavalo..prvo u mostaru pobjeda Viteza, pa ova ponovljena utkamica Slobode gdje je trebala dobiti bodove, pa onda utakmica u Lukavcu protiv Viteza i td.. amo treba da promjeni to ako zeli da uspije kao trener ebiga..kako tako mozes otici ebiga
ako ga tako dobro poznaješ onda vjerojatno znaš zašto je između ostalih i nekim Vitežanima rekao da je problem Radničkog nerealne ambicije uprave, da se zbog toga dogodio i incident jer su napumpali atmosferu i stvorili utisak da samo oni mogu igrati PL..šta više kenjaš po Vitezu, a nemaš pojma..šteli se Vitezu a u Mostaru nas na nož dočekali jer im je netko ponudio keš..kad je prva utakmica odgođena ovi iz Branitelja tražili da se posavjetuju s predsjednikom Radničkog (koji je na staqdionu ostao bar još 15 minuta nakon odgode) oko novog termina..
Stani ba ja sam napisao da veze nemM sad koji su razlozi mu jer ja nemam kontakte sa covjekom I ne interesuje me kakvi su, ali on sigurno odlazi jer mu nesto smrdi ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 02 maj 2013, 22:14

SaltCityAttack je napisao/la:Stani ba ja sam napisao da veze nemM sad koji su razlozi mu jer ja nemam kontakte sa covjekom I ne interesuje me kakvi su, ali on sigurno odlazi jer mu nesto smrdi ebiga
Dado pusti kraju, malo ljudi uopšte poznaje dobro Vojvodu, ali ne možeš ti to objasniti pametnjakovićima.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.