RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 03 maj 2013, 14:59

očigledno je da ovi paćenici jednostavno se živi raspadaju na pomen veleža...nek se raspadnu, da ih moje oči više ne gledaju...ne mogu ih organski podnijeti... :evil: :evil: :evil:

CRKNITE DUŠMANI ZAUVIJEK...... 8-) 8-)

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 03 maj 2013, 15:01

imal sanse da sutra proradi Okic ili da ga Vladavic napokon dadne? svi u napad jedan je Vaha; hajmo BMV, hajmo Ostrakovicu ugledaj se na Maru, hajmo rodjeni :)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 maj 2013, 15:02

@samocelik, ja sam se sa @agresivnim dogovorio pred vaše gostovanje da vas mi pobjedimo, a da vi idete u Europu, et' mi smo svoj dio dogovora ispunili, sada je na vama da svoj dio odradite :P

Hvala na lijepim željama koje su naravno usko vezane i za vaše bolje sutra, al opet se zahvaljujem, i sretno vam protiv Radnika na BP. Ovaj Čelik je dobio stabilnost sa Vladom, i mislim da je zreo za Europe.

Što se tiče utakmice, kao što reče Kazazić, red je da se jedna pobjeda ostvari, mislim da je Borac zreo za takvo što.

Forzza Velež !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 03 maj 2013, 15:04

nista novo niti iznenadjujuce od "dragi" komsija! da igrac u velezu tako nesto skandalozno uradi kao pehar dobio bi nogu od kluba a ne kapitensku traku! nebi me cudilo da u sljedecoj njihovoj tekmi na grbavici sa zeljom milicevic bude kapiten! koja maloumnost, nemogu da vjerujem! ali eto stipu njihovo provociranje, valja borac prvo dobit sutra i skocit za jos jedno mjesto na tabeli!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 maj 2013, 15:08

Mislim da nema razloga da se obaziremo šta se dešava u njihovom taboru. Svaki njihov potez takve vrste dovoljno kaziva o klubu i onome šta isti zastupa i propagira. Nama je naš Velež dosta, treba da gledamo u svoju avliju, za bolje sutra, da budemo samo jači, i zato :

SUBOTA, 14h, SVI U VRAPČIĆE !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 03 maj 2013, 15:15

zizu1991 je napisao/la:@samocelik, ja sam se sa @agresivnim dogovorio pred vaše gostovanje da vas mi pobjedimo, a da vi idete u Europu, et' mi smo svoj dio dogovora ispunili, sada je na vama da svoj dio odradite :P

Hvala na lijepim željama koje su naravno usko vezane i za vaše bolje sutra, al opet se zahvaljujem, i sretno vam protiv Radnika na BP. Ovaj Čelik je dobio stabilnost sa Vladom, i mislim da je zreo za Europe.

Što se tiče utakmice, kao što reče Kazazić, red je da se jedna pobjeda ostvari, mislim da je Borac zreo za takvo što.

Forzza Velež !
kako god okrenes, necemo primit gol ni izgubit! :twisted: normalno, bilo bi najbolje da konacno dobijemo jednu, previse je nerijeseni rezultata! sto se pomoci zenicanima tice bilo X ili pobjeda eto njih na 2 ili 1 bod od borca i olimpica! olimpic igra sa zeljom i sigurno ce izgubit! zenica bi uskoro mogla gledat kvalifikacije za evropa ligu! steta samo sto smo mi toliko nerijeseni imali, da smo kojim slucajem to dobijali sad bi se i mi petljali oko tog treceg mjesta! valja se nadat de cemo sljedece sezone ovu seriju bez poraza okrenut u seriju pobjeda i da konacno i mi docekamo da velez odigra koju utakmicu u evropa ligi!

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 03 maj 2013, 15:26

kako bi ja volio kad bi ovaj Velez bio prvak iako nisam navijac Veleza

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 03 maj 2013, 18:18

Samo to i znaju,da mrze.Nas jer smo Velež,druge zbog ovog ili onog i tako u krug.Provesti život u mržnji i nije baš normalno, al šta ćeš tako oni žele.Ma i ovaj termin u 14 sati je sranje,pokvariše mi plan da dođem na tekmu,al' nema veze samo da mi pobjedimo i da završimo tu priču oko opstanka u PL.Mislim da je vrijeme da komisija u nsbih pođe raditi kako treba,a ne kako odgovara pojedincima.Nisi ispunio obaveze prema igračima, nema licence i ćao đaci druga liga.To je najlakši način da se liga skrati i da bude koliko toliko kvalitetnija,ali i bolje posjećena.Ovako ćemo samo čekati dok uefa ne kaže stop,i onda će biti povuci potegni da se dobije licenca za nastup u PL,a kamoli u evropi.
Ako naša uprava nastavi ovako raditi,a nema razloga da ne nastave mislim da ćemo vrlo brzo imati i reflektore,i tribine završiti i travnjak srediti.Neki dobar vjetar puše kotlinom Neretve,zato svi koji mogu sutra na stadion da se podrže ROĐENI.VELEŽ DO GROBA RED ARMY JABLANICA
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 03 maj 2013, 20:50

Nedaj te se protiv Borca, pokazite sta je Velez :D

slika

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 03 maj 2013, 23:42

vm22 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:što se mene tiče nek se podave u svojoj mrži prema veležu, kako karačić, tako i pehar koji je obična kukavica...s onim činom, od prije 2 godine, više ne postoji kao sportista...bujrum, neka dođu...hoće iz inata da pobijede, ili da izazovu incident, jedino to i znaju.... :evil: :evil: :evil:
Ko da ce im Pehar pomoci nesto i on i kapitenska traka :lol: Svakako ce izgubiti ;)
To je onaj papak što je htio da obori obori onog vašeg igrača?

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 03 maj 2013, 23:49

imekorisnicko je napisao/la:
vm22 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:što se mene tiče nek se podave u svojoj mrži prema veležu, kako karačić, tako i pehar koji je obična kukavica...s onim činom, od prije 2 godine, više ne postoji kao sportista...bujrum, neka dođu...hoće iz inata da pobijede, ili da izazovu incident, jedino to i znaju.... :evil: :evil: :evil:
Ko da ce im Pehar pomoci nesto i on i kapitenska traka :lol: Svakako ce izgubiti ;)
To je onaj papak što je htio da obori obori onog vašeg igrača?
Da, seljacina...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 03 maj 2013, 23:51

ljudi ovo je jos jedan dokaz nase velicine i njihove nemoci.....djabe im da im i ronaldo doje kad ce izgubit.
zamislite kluba gdje je njihova noc noc plemica i oni razmisljaju o VELEŽU!!!!
stvarno vrh
FORZA VELEZ

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 03 maj 2013, 23:51

RodjeniiBrato je napisao/la: Da, seljacina...
jel dobio on kakvu suspenziju tad?

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 03 maj 2013, 23:53

jest nesto, i bio je standardan u mladoj repki oda tada mu vise nema poziva niti ce biti...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 03 maj 2013, 23:59

dobio nekoliko utakmica i izbacen bio iz mlade reprezentacije ali su ga vratili bili.

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 04 maj 2013, 00:48

Pazi da ne prodate sutra tekmu. 8-)
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 04 maj 2013, 03:13

AgresivnoDjubre je napisao/la:Pazi da ne prodate sutra tekmu. 8-)
Pa nek se Čelik isprsi više od Borca i rahat ste. :P
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 04 maj 2013, 08:22

DRHAUSE je napisao/la:I ne znate koliko vas mrze
http://herce.govina.info/vijesti/sport/ ... vrapcicima" onclick="window.open(this.href);return false;
napomena:sklonite tačku između herce i govina
Ovo mu nije trebalo!Zna se šta je sa tim htjeo reći, podržao je nasilje i papanluk.Nemogu vjerovati da jedan sportista može biti kao Pehar a sad ga ovaj podržaje, gori je od njega.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 04 maj 2013, 11:24

Goodison je napisao/la: Pa nek se Čelik isprsi više od Borca i rahat ste. :P
Zato ce Vladavic poduzeti radikalnije mjere. :P :P
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 maj 2013, 13:04

rođeni, puno sreće danas,i brate da se upiše 8 pobjeda u ovoj sezoni... 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []