CRKNITE DUŠMANI ZAUVIJEK......
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
očigledno je da ovi paćenici jednostavno se živi raspadaju na pomen veleža...nek se raspadnu, da ih moje oči više ne gledaju...ne mogu ih organski podnijeti...

imal sanse da sutra proradi Okic ili da ga Vladavic napokon dadne? svi u napad jedan je Vaha; hajmo BMV, hajmo Ostrakovicu ugledaj se na Maru, hajmo rodjeni 
@samocelik, ja sam se sa @agresivnim dogovorio pred vaše gostovanje da vas mi pobjedimo, a da vi idete u Europu, et' mi smo svoj dio dogovora ispunili, sada je na vama da svoj dio odradite
Hvala na lijepim željama koje su naravno usko vezane i za vaše bolje sutra, al opet se zahvaljujem, i sretno vam protiv Radnika na BP. Ovaj Čelik je dobio stabilnost sa Vladom, i mislim da je zreo za Europe.
Što se tiče utakmice, kao što reče Kazazić, red je da se jedna pobjeda ostvari, mislim da je Borac zreo za takvo što.
Forzza Velež !
Hvala na lijepim željama koje su naravno usko vezane i za vaše bolje sutra, al opet se zahvaljujem, i sretno vam protiv Radnika na BP. Ovaj Čelik je dobio stabilnost sa Vladom, i mislim da je zreo za Europe.
Što se tiče utakmice, kao što reče Kazazić, red je da se jedna pobjeda ostvari, mislim da je Borac zreo za takvo što.
Forzza Velež !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
nista novo niti iznenadjujuce od "dragi" komsija! da igrac u velezu tako nesto skandalozno uradi kao pehar dobio bi nogu od kluba a ne kapitensku traku! nebi me cudilo da u sljedecoj njihovoj tekmi na grbavici sa zeljom milicevic bude kapiten! koja maloumnost, nemogu da vjerujem! ali eto stipu njihovo provociranje, valja borac prvo dobit sutra i skocit za jos jedno mjesto na tabeli!
Mislim da nema razloga da se obaziremo šta se dešava u njihovom taboru. Svaki njihov potez takve vrste dovoljno kaziva o klubu i onome šta isti zastupa i propagira. Nama je naš Velež dosta, treba da gledamo u svoju avliju, za bolje sutra, da budemo samo jači, i zato :
SUBOTA, 14h, SVI U VRAPČIĆE !
SUBOTA, 14h, SVI U VRAPČIĆE !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
kako god okrenes, necemo primit gol ni izgubit!zizu1991 je napisao/la:@samocelik, ja sam se sa @agresivnim dogovorio pred vaše gostovanje da vas mi pobjedimo, a da vi idete u Europu, et' mi smo svoj dio dogovora ispunili, sada je na vama da svoj dio odradite![]()
Forzza Velež !
-
kinder_jaje
- Kontakt:
kako bi ja volio kad bi ovaj Velez bio prvak iako nisam navijac Veleza
Samo to i znaju,da mrze.Nas jer smo Velež,druge zbog ovog ili onog i tako u krug.Provesti život u mržnji i nije baš normalno, al šta ćeš tako oni žele.Ma i ovaj termin u 14 sati je sranje,pokvariše mi plan da dođem na tekmu,al' nema veze samo da mi pobjedimo i da završimo tu priču oko opstanka u PL.Mislim da je vrijeme da komisija u nsbih pođe raditi kako treba,a ne kako odgovara pojedincima.Nisi ispunio obaveze prema igračima, nema licence i ćao đaci druga liga.To je najlakši način da se liga skrati i da bude koliko toliko kvalitetnija,ali i bolje posjećena.Ovako ćemo samo čekati dok uefa ne kaže stop,i onda će biti povuci potegni da se dobije licenca za nastup u PL,a kamoli u evropi.
Ako naša uprava nastavi ovako raditi,a nema razloga da ne nastave mislim da ćemo vrlo brzo imati i reflektore,i tribine završiti i travnjak srediti.Neki dobar vjetar puše kotlinom Neretve,zato svi koji mogu sutra na stadion da se podrže ROĐENI.VELEŽ DO GROBA RED ARMY JABLANICA
Ako naša uprava nastavi ovako raditi,a nema razloga da ne nastave mislim da ćemo vrlo brzo imati i reflektore,i tribine završiti i travnjak srediti.Neki dobar vjetar puše kotlinom Neretve,zato svi koji mogu sutra na stadion da se podrže ROĐENI.VELEŽ DO GROBA RED ARMY JABLANICA
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Nedaj te se protiv Borca, pokazite sta je Velez 

- imekorisnicko
- Kontakt:
To je onaj papak što je htio da obori obori onog vašeg igrača?vm22 je napisao/la:Ko da ce im Pehar pomoci nesto i on i kapitenska trakaAlemC85 je napisao/la:što se mene tiče nek se podave u svojoj mrži prema veležu, kako karačić, tako i pehar koji je obična kukavica...s onim činom, od prije 2 godine, više ne postoji kao sportista...bujrum, neka dođu...hoće iz inata da pobijede, ili da izazovu incident, jedino to i znaju....![]()
![]()
Svakako ce izgubiti
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Da, seljacina...imekorisnicko je napisao/la:To je onaj papak što je htio da obori obori onog vašeg igrača?vm22 je napisao/la:Ko da ce im Pehar pomoci nesto i on i kapitenska trakaAlemC85 je napisao/la:što se mene tiče nek se podave u svojoj mrži prema veležu, kako karačić, tako i pehar koji je obična kukavica...s onim činom, od prije 2 godine, više ne postoji kao sportista...bujrum, neka dođu...hoće iz inata da pobijede, ili da izazovu incident, jedino to i znaju....![]()
![]()
Svakako ce izgubiti
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
ljudi ovo je jos jedan dokaz nase velicine i njihove nemoci.....djabe im da im i ronaldo doje kad ce izgubit.
zamislite kluba gdje je njihova noc noc plemica i oni razmisljaju o VELEŽU!!!!
stvarno vrh
FORZA VELEZ
zamislite kluba gdje je njihova noc noc plemica i oni razmisljaju o VELEŽU!!!!
stvarno vrh
FORZA VELEZ
- imekorisnicko
- Kontakt:
jel dobio on kakvu suspenziju tad?RodjeniiBrato je napisao/la: Da, seljacina...
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
jest nesto, i bio je standardan u mladoj repki oda tada mu vise nema poziva niti ce biti...imekorisnicko je napisao/la:jel dobio on kakvu suspenziju tad?RodjeniiBrato je napisao/la: Da, seljacina...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
dobio nekoliko utakmica i izbacen bio iz mlade reprezentacije ali su ga vratili bili.imekorisnicko je napisao/la:jel dobio on kakvu suspenziju tad?RodjeniiBrato je napisao/la: Da, seljacina...
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Pazi da ne prodate sutra tekmu. 
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Pa nek se Čelik isprsi više od Borca i rahat ste.AgresivnoDjubre je napisao/la:Pazi da ne prodate sutra tekmu.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Ovo mu nije trebalo!Zna se šta je sa tim htjeo reći, podržao je nasilje i papanluk.Nemogu vjerovati da jedan sportista može biti kao Pehar a sad ga ovaj podržaje, gori je od njega.DRHAUSE je napisao/la:I ne znate koliko vas mrze
http://herce.govina.info/vijesti/sport/ ... vrapcicima" onclick="window.open(this.href);return false;
napomena:sklonite tačku između herce i govina
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Zato ce Vladavic poduzeti radikalnije mjere.Goodison je napisao/la: Pa nek se Čelik isprsi više od Borca i rahat ste.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
rođeni, puno sreće danas,i brate da se upiše 8 pobjeda u ovoj sezoni... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.