NK Žepče

Signore
Kontakt:

Re: NK Žepče

Post Postao/la Signore » 05 maj 2013, 11:24

A znas li ono s Kaknjom? :lol: :lol: Nije bilo placa, igraci prodali, trener saznao i igrao s rezervama, 1-1 zavrsilo :mrgreen:

Bili su to sve ludi dani, al sta je Maric uradio nije nitko. Mogu svi pljuvat Zovku, al on je uradio onu tribinu do pruge i uveo klub u PL. Mogu pljuvat i Zineta jos vise, al on je bio taj koji je izvukao pare za glavnu tribinu, a od sebe ju pokrio. To su ljudi koji su ostavili nesto klubu, i ne samo klubu vec i gradu, jer je to gradski stadion. Njih nitko ne voli, krali su, radili malverzacije, klub im bio paravan, al je klub za vrijeme njih bio u PL, a mi sretni. Onda je dosao vec nekoliko puta spomenuti gospodin i sve unistio.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 maj 2013, 13:48

Signore je napisao/la:A znas li ono s Kaknjom? :lol: :lol: Nije bilo placa, igraci prodali, trener saznao i igrao s rezervama, 1-1 zavrsilo :mrgreen:

Bili su to sve ludi dani, al sta je Maric uradio nije nitko. Mogu svi pljuvat Zovku, al on je uradio onu tribinu do pruge i uveo klub u PL. Mogu pljuvat i Zineta jos vise, al on je bio taj koji je izvukao pare za glavnu tribinu, a od sebe ju pokrio. To su ljudi koji su ostavili nesto klubu, i ne samo klubu vec i gradu, jer je to gradski stadion. Njih nitko ne voli, krali su, radili malverzacije, klub im bio paravan, al je klub za vrijeme njih bio u PL, a mi sretni. Onda je dosao vec nekoliko puta spomenuti gospodin i sve unistio.
:lol: :lol:
Znam.Ja se bas pitao taj dan zasto nema pola tima,nije bilo ni onog Sivca,kad kasnije jedan od igraca mi rekao sta je bilo :mrgreen: .To je vec bio znak koliko je nisko klub pao :lol:
Slazem se za Zineta i Zovku.Zine je sad poprilicno tanak,ali Zovko bi opet mogao pomoci,mada sumnjam da hoce zbog problema koje je imao s opcinom oko kluba.Nije mi jasno kako se njih 3-4 ne udruze pa nesto ne pokrenu po tom pitanju.Mogao bi i ratni "logisticar",a danas poduzetnik koji gradi shoping centre malo pomoci,ali kao sto rekoh dosta njih je skrto :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 maj 2013, 14:12

Taj poduzetnik ima svoju managersku agenciju i mislim da bi to bio sukob interesa, tako da on ne smje imat nikakvu funkciju ni u jednom klubu, ali da da koju tisucu kao sponzor nebi bilo lose. U Zepcu stvarno ima poduzetnika na svakom koraku, al su svi u nekim dugovima, a ako nisu u dugovima onda imaju druge probleme. Zine danas i da oce pomoc ne moze, jer ga je Libertas pokopao ili tocnije stari hotel cije je rusenje bilo skuplje od predvidjenog, pa se morao uvaliti u kredite koje tesko otplacuje. Zovko moze pomoci, on drzi i omladisku skolu, tocnije pionire, predpionire i onu mladju djecu. Samo su juniori i kadeti pod NK Zepce. On toj djeci financira putovanja i sve potrebno, mada ne znam koliko je to i potrebno, jer djece ima zaista i previse, a svi placaju treninge i od tih para sigurno da i ostane nesto i za Zovkinog dzepa sto ne sudim, jer je on otvorio skolu i logicno da u tome gleda korist.

U svakom slucaju, svi koji ulazu u sport imaju koristi iz vrlo jednostavnog razloga. Zakon ljude koji ulazu u sport oslobadja poreza ili dijela poreza, nisam siguran, tako da njima to ide u korist, pa su danas i Zovko, a i Limorad sponzori RK Zepce, kluba koji ima uvelike manje troskove nego li bi imao NK Zepce.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 maj 2013, 15:08

Zaboravio sam totalno da je on i menadzer.Sjecam se kad je Smajlu gurao u Rijeku,a od toga nista ne bi :mrgreen: .Za Zineta znam da je u kreditima,zeznulo je njega i sto na vrijeme nije otvorio Libertas pa ga je Konzum pritiskao.Zbog toga je morao uloziti dodatne novce sto ga je logicno bacilo u jos vece dugove.Zovko je jedini spas,a sad koliko je on spreman pomoci :roll: Da je spreman vjerovatno bi to do sada ucinio,ali nekako sumnjam da ce on ikad vise imati ikakve veze oko kluba (barem seniora).Steta je sto se 4-5 sponzora ne moze sastaviti jer bi onda klub fkt mogao se izvuci iz krize i stati na normalne noge.Kriza jest u svim tim preduzecima,ali ima i oni koji fino posluju.
P.S Kad smo kod tih sponzora.Svi "trce" da budu sponzori RK Zepcu,a oni nemaju dovoljno da udu U PL :roll: .Eto o kakvim je onda sponzorima rijec :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 maj 2013, 16:08

Proslo ljeto se njih sasvim dovoljno skupilo, formirala se uprava, osigurale pare za financiranje te sezone i onda se javio Maric. U tome je problem, on ima potrazivanja, a nitko mu ih neda. Kad se njega isplati onda ce vrlo lako moci da se oformi seniorski tim i da sve bude OK.

Sto se RK tice, prije nije bilo uslova za treniranje, a sad dvije sezone za redom u ligi budu s nekim klubom koji ostvari sve pobjede i udje u PL, tako da je to i nesreca. Problem je sto klub ne zeli ni da ulozi nesto novaca u dovodjenje igraca koji bi mogli da se setaju do PL. Takodjer je i marketing los, mogu svaku utakmicu imat po 600-700 ljudi da oce reklamirat, al nece i nema ni ljudi, kao ni para od ulaznica. Evo danas u 4 utakmica, a ja tek prije 20 minuta na fejsu saznao, inace bi otisao da sam prije znao.

Steta je da ovaj grad nema barem jedan klub u PL od kosarkasa, nogometasa i rukometasa, pogotovo tih rukometasa kod koji postoji samo ta PL i Prva Federacije, odnosno dva ranga takmicenja, ali dobro, da ne smaramo temu s nevezanim stvarima.

Inace, neki dan pogledah juniore i kadete protiv Radnika iz Hadzica. Ima tu dosta kvaliteta i uz par iskusnih igraca ova kantonalna liga bi bila sprdnja i uigravanje za Drugu Federacije iz koje bi se za 2-3 sezone moglo doci i do Prve Federalne, a onda se pomolit za neke druge ciljeve. Jedan momak koji je prosao sve te moguce lige mi je rekao da je nevjerojatna razlika izmedju svake lige, da PL i Prve lige nisu ni blizu, a jos veca razlika je izmedju Prvih i Drugih liga. Kanton svake godine varira, ovisno tko se prijavi za ligu i koliko klubova ima zelju da udje, a koliko ih igra da im ne bude dosadno vikendom.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 maj 2013, 23:55

Stvarno sramotno od strane Marica :evil: :twisted: .Nadam se da ce se nesto po tom pitanju rjesiti i da cemo opet gledati nogomet u Zepcu.
Svakako da ima kvaliteta u omladinskim selekcijama.Uz par pojacanja sigurno bi se i za par godina moglo vratiti u 1.FBiH,a onda polako jurisati i na PL :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 maj 2013, 17:44

Ma, budmo realni, u 5 sezona se moze nagurat 1.FBiH i nakon toga se par sezona boriti za opstanak, pa tek onda napravit stabilnog ligasa i nakon svega po PL. To je dug proces, samo pare mogu napraviti da se prosetamo kao Olimpic recimo.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 maj 2013, 18:14

Signore je napisao/la:Ma, budmo realni, u 5 sezona se moze nagurat 1.FBiH i nakon toga se par sezona boriti za opstanak, pa tek onda napravit stabilnog ligasa i nakon svega po PL. To je dug proces, samo pare mogu napraviti da se prosetamo kao Olimpic recimo.
Da Zovko preuzme klub i da se recimo maksimalno za njega zalaze,po meni za 3-4 godine Zepce bi opet imalo tim u PL.Lik nije skrt,sjeti se samo da je pobjedu u Ugljeviku nad Rudarom (3:1) platio 15.000 eura :lol:

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 maj 2013, 18:21

Ima se, moze se :lol: . On kad nesto preuzme on to izvede do kraja, jer je lik takav, ne zeli da mu se netko iza ledja smije kako mu npr. klub tovari na dnu lige, a on ima milijune. Ljudi ce posumnjat da nema tih milijuna, a njega vise bole price da nema para nego da ih stvarno nema. Tako je sa svima bogatasima, samo sto je on jedan od rijetkih koji stvarno i moze da ulozi, al sumnjam da bi se on toga hvatao. Jedino ako bi ga Baco zamolio, jer ovaj vjerojatno zeli da mu sin i dalje igra.

Inace, Velez je onih 2-2 ovdje platio 50 000 KM :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 maj 2013, 00:51

Ma tesko bi i kad bi ga Baco zamolio.Ja sam cuo pricu da je on pokusao da otkupi klub.Znaci da bude 100% vlasnik kluba,ali nije dobio dozvolu od Opcine :roll:
E,dobro se sjecam te tekme protiv Veleza.Kod nas razvaljivao onaj Sabanovic.Lik mi je bio extra napadac :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 maj 2013, 01:19

Adi_Zepce je napisao/la:Ma tesko bi i kad bi ga Baco zamolio.Ja sam cuo pricu da je on pokusao da otkupi klub.Znaci da bude 100% vlasnik kluba,ali nije dobio dozvolu od Opcine :roll:
E,dobro se sjecam te tekme protiv Veleza.Kod nas razvaljivao onaj Sabanovic.Lik mi je bio extra napadac :mrgreen:
Bio sam i ja na toj tekmi, samo naravno na tribini za gostujuce navijace :) Joj kako oni iz RA motaju travu na poluvremenu, k'o da je nesto eksplodiralo pa onaj dim se "izmotava". :D

Na kraju 2-2 zavrsilo, tad je Velez imao priliku za pobjedu, al frajer pogodi stativu. I danas imam uspomenu sa te tekme, jer mi je jedan navijac Veleza poklonio sal.

A bilo bi super da klub opet dobije seniore, bilo bi minimalno 100 gledalaca i u kantonalnoj ligi :)
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 maj 2013, 01:24

el-fighter je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Ma tesko bi i kad bi ga Baco zamolio.Ja sam cuo pricu da je on pokusao da otkupi klub.Znaci da bude 100% vlasnik kluba,ali nije dobio dozvolu od Opcine :roll:
Bio sam i ja na toj tekmi, samo naravno na tribini za gostujuce navijace :) Joj kako oni iz RA motaju travu na poluvremenu, k'o da je nesto eksplodiralo pa onaj dim se "izmotava". :D

Na kraju 2-2 zavrsilo, tad je Velez imao priliku za pobjedu, al frajer pogodi stativu. I danas imam uspomenu sa te tekme, jer mi je jedan navijac Veleza poklonio sal.

A bilo bi super da klub opet dobije seniore, bilo bi minimalno 100 gledalaca i u kantonalnoj ligi :)
Izdajico :mrgreen:Ja bas danas nesto pricao s jednim frendom o tim "sretnim" danima,pa se dotako i nase tribine.Bas mi nedostaje onako izludovati se i od lim lupati kad Zepce povede hahahah :mrgreen:
Koji su to dani bili,kad zapjevamo "Canibal kroz Zepce se sece" :lol: :lol:

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 maj 2013, 11:15

Predsjednik NS ZDK Begagić kod načelnika Zovke

Predsjednik Nogometnog saveza Zeničko-dobojskog kantona gosp. Muhamed Begagić posjetio je Općinskog načelnika Matu Zovko. Predsjednik Begagić se zanimao za stanje u Žepču kada je ovaj sport u pitanju, s posebnim interesiranjem za stanje u Nogometnom klubu Žepče.
Načelnik Zovko je informirao Begagića da je još prošle godine izabrano novo rukovodstvo NK Žepče i da očekuje ponovno formiranje prve ekipe.

Znaci od naredne sezone 99% krece ponovno seniorski tim :D

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 maj 2013, 19:37

E to se trazi, nadam se da ce nesto bit :mrgreen: . Sto se tice otkupa, to je kompliciran postupak, a opcina je vlasnik kluba i bilo bi im na trosak, a i puno posla, a zna se da ne vole radit.

A stadion i lupanje od lim :lol: . Danas taj stadion vidim samo na utakmicama mladjih kategorija i tu i tamo po mraku u posebnim prilikama :lol: . Jos uvijek je ona tribina sva nova, samo stolice malo ofucane, jedino dio gdje su bili navijaci je rasturen, pokidane stolice (to je pokidano od strane idiota iz SMS-a, dok je bio klub falile su 2-3), te je udubljen onaj lim od koji se lupalo. Naravno, ima i nekih natpisa sprejom, ali je to sve normalno. O ulazu s te strane nebi zelio da pricam :?

Meni je samo zao sto nisam nikako na gostovanje dospio, jer sam nedavno s ovim nekim starijim ljudima pricao i oni govorili kako su bili na par gostovanja i da je znala ludnica bit u putu i na utakmici.

Evo sad sam nasao post na stranici kantonalne, forumas je 31.srpnja objavio raspored natjecanja, sto znaci da cemo do kraja srpnja ili pocetka kolovoza sve znati. 26.kolovoza je pocelo natjecanje, taman tako izadje oko 3-4 tjedna priprema sto je i dovoljno za ovu ligu. Cekajmo kolovoz i molimo se da bude nesto.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 maj 2013, 23:03

Sad ce sigurno biti nesto.Nisu dzaba ovi iz NSZDK dolazili u Zepce ;).Joj ja na stadionu nisam bio ima i 3 godine.a sve me lijepo veze za onu natkrivenu tribinu.Prvo navijanje,a onda kasnije i sastanak na toj tribini s jednom curom :lol:
Znam da su klupe ostecene,posebno one gdje smo mi bili jer smo par i mi nogama izvalili,ali jbg nama je oprosteno.I meni je zao zbog gostovanja,znam ovi kad su u Orasje isli na polufinale Kupa kazu bilo extra dobro,iako je njima bus u putu pokvario se pa dosli u 2.poluvremenu.
Imali smo mi velike ideje,Paraga je htio da napravimo trans preko cijelog stadiona,pa da idemo i na gostovanja itd,ali kako ode klub ode i iluzija o tome :D

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 maj 2013, 21:39

Da, to za Orasje najvise i govorim, jer je bilo vrijeme pticje gripe, a oni usli na stadion s onim medicinskim maskama na licu jasno aludirajuci da se cuvaju zaraze u Orasju, jer su oni bili popularni Labudovi :mrgreen: . Ta grupa je trebala vise ic na gostovanja, jer bi tako imali stalnu ekipu, a i netko novi kad ode lako bi se navukao i sve bi se sirilo, al danas kad bi bio klub mislim da od tog nebi bilo nista. Cak su i svi transparenti izgorili, a bilo ih je kao da je neka velika navijacka grupa.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 maj 2013, 22:54

Pa bi sigurno.Ja sam planirao isto ici na gostovanja,ali jbg tako je kako je.Bilo je ono fino dok je trajalo,a taman smo se ono poceli fino i organizovati.Bilo nas je ono sve vise i vise,ja cak neke iz skole poceo regrutovati :mrgreen:
Za transe nisam znao :oops: .Znam da je onaj Torcida-Zepce zapalio Baco kad nas je napustio,a onaj gdje je pisalo Zepce ukrali su Manijaci.Sad ne znam gdje je onaj sto je pisalo na njemu "Canniballs".Znam ciji je trans,ali vise nisam dobro s njim :lol:

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 12 jun 2013, 23:18

Kad vec stare mudonje ne igraju da napisem koju o omladincima :mrgreen:

Kadeti zavrsili sezonu ne tako dobro. Zauzeli su 11. mjesto od 14 ekipa u ligi. Ostvarili su 7 pobjeda, 6 remija i 13 poraza. Ukupno 27 bodova, bod manje od desetoplasiranog Famosa i tri vise od Radnika iz Donjeg Vakufa.

Juniori odigrali jako dobru sezonu zauzevsi sesto mjesto s jednakim brojem bodova kao i petoplasirana Iskra. Ostvareno je 13 pobjeda, 4 remija i 9 poraza sto daje 43 boda. Ostvarili su dva boda vise od Radnika iz Hadzica koji je ne tako davno slovio kao jedna od najboljih omladinskih skola. Dzeko ih je nekada financirao, mozda cak i sada. Za treceplasiranim Sarajevom su zaostali sest bodova, te sad sigurno zale za nekim propustenim prilikama koje su im mogle donijeti zavidnu poziciju na tabeli.

Svi rezultati:

1.kolo
KADETI: Zepce - Vitez 1-0
JUNIORI: Zepce - Vitez 0-2

2.kolo
KADETI: Sutjeska - Zepce 2-0
JUNIORI: Sutjeska - Zepce 1-3

3.kolo
KADETI: Zepce - Bosna Sarajevo 3-0
JUNIORI: Zepce - Bosna Sarajevo 1-2

4.kolo
KADETI: Zeljeznicar - Zepce 0-0
JUNIORI: Zeljeznicar - Zepce 3-3

5.kolo
KADETI: Zepce - Famos 1-1
JUNIORI: Zepce - Famos 1-2

6.kolo
KADETI: Zepce - Gorazde 3-0
JUNIORI: Zepce - Gorazde 3-0

7.kolo
KADETI: Radnik Hadzici - Zepce 2-1
JUNIORI: Radnik Hadzici - Zepce 4-0

8.kolo
KADETI: Zepce - Radnik Donji Vakuf 1-1
JUNIORI: Zepce - Radnik Donji Vakuf 5-3

9.kolo
KADETI: Iskra - Zepce 1-3
JUNIORI: Iskra - Zepce 2-2

10.kolo
KADETI: Zepce - Rudar Kakanj 1-2
JUNIORI: Zepce - Rudar Kakanj 1-4

11.kolo
KADETI: Sarajevo - Zepce 4-1
JUNIORI: Sarajevo - Zepce 6-1

12.kolo
KADETI: Zepce - Kiseljak 1-1
JUNIORI: Zepce - Kiseljak 4-0

13.kolo
KADETI: Bosna Visoko - Zepce 0-3
JUNIORI: Bosna Visoko - Zepce 0-3

14.kolo
KADETI: Vitez - Zepce 1-0
JUNIORI: Vitez - Zepce 1-1

15.kolo
KADETI: Zepce - Sutjeska 0-4
JUNIORI: Zepce - Sutjeska 2-1

16.kolo
KADETI: Bosna Sarajevo - Zepce 4-0
JUNIORI: Bosna Sarajevo - Zepce 0-1

17.kolo
KADETI: Zepce - Zeljeznicar 2-7
JUNIORI: Zepce - Zeljeznicar 0-3

18.kolo
KADETI: Famos - Zepce 3-2
JUNIORI: Famos - Zepce 3-0

19.kolo
KADETI: Gorazde - Zepce 3-1
JUNIORI: Gorazde - Zepce 1-3

20.kolo
KADETI: Zepce - Radnik Hadzici 2-2
JUNIORI: Zepce - Radnik Hadzici 0-0

21.kolo
KADETI: Radnik Donji Vakuf - Zepce 0-2
JUNIORI: Radnik Donji Vakuf - Zepce 2-5

22.kolo
KADETI: Zepce - Iskra 1-3
JUNIORI: Zepce - Iskra 2-1

23.kolo
KADETI: Rudar Kakanj - Zepce 2-0
JUNIORI: Rudar Kakanj - Zepce 2-0

24.kolo
KADETI: Zepce - Sarajevo 0-0
JUNIORI: Zepce - Sarajevo 2-0

25.kolo
KADETI: Kiseljak - Zepce 4-2
JUNIORI: Kiseljak - Zepce 2-4

26.kolo
KADETI: Zepce - Bosna Visoko 3-0
JUNIORI: Zepce - Bosna Visoko 3-0

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 14 jun 2013, 19:19

Upravo mi kolega ciji mladji brat igra za pionire javi vijest. Trener pionira je danas na treningu saopcio da od ovog ljeta 100% krece i seniorski pogon. To mi se cinilo i logicnim buduci da je sin trenera juniora, Sajinovica ove sezone izlazno godiste juniore, te bi bio red da ima negdje igrat, a taj doticni trener prakticki upravlja klubom.

Do kraja sedmog mjeseca ili pocetka osmog bi valjda trebali pocet s pripremama, pa cemo tad znati koliko je ova informacija istinita.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 14 jun 2013, 23:39

Signore je napisao/la:Upravo mi kolega ciji mladji brat igra za pionire javi vijest. Trener pionira je danas na treningu saopcio da od ovog ljeta 100% krece i seniorski pogon. To mi se cinilo i logicnim buduci da je sin trenera juniora, Sajinovica ove sezone izlazno godiste juniore, te bi bio red da ima negdje igrat, a taj doticni trener prakticki upravlja klubom.

Do kraja sedmog mjeseca ili pocetka osmog bi valjda trebali pocet s pripremama, pa cemo tad znati koliko je ova informacija istinita.
Ma nije dzaba predsjednik NS ZDK bio kod Zovke.U svakom slucaju dobro je,zazelio sam se pogledati tekmu na Gradskom stadionu u Žepču :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.