E to se trazi, nadam se da ce nesto bit

. Sto se tice otkupa, to je kompliciran postupak, a opcina je vlasnik kluba i bilo bi im na trosak, a i puno posla, a zna se da ne vole radit.
A stadion i lupanje od lim

. Danas taj stadion vidim samo na utakmicama mladjih kategorija i tu i tamo po mraku u posebnim prilikama

. Jos uvijek je ona tribina sva nova, samo stolice malo ofucane, jedino dio gdje su bili navijaci je rasturen, pokidane stolice (to je pokidano od strane idiota iz SMS-a, dok je bio klub falile su 2-3), te je udubljen onaj lim od koji se lupalo. Naravno, ima i nekih natpisa sprejom, ali je to sve normalno. O ulazu s te strane nebi zelio da pricam
Meni je samo zao sto nisam nikako na gostovanje dospio, jer sam nedavno s ovim nekim starijim ljudima pricao i oni govorili kako su bili na par gostovanja i da je znala ludnica bit u putu i na utakmici.
Evo sad sam nasao post na stranici kantonalne, forumas je 31.srpnja objavio raspored natjecanja, sto znaci da cemo do kraja srpnja ili pocetka kolovoza sve znati. 26.kolovoza je pocelo natjecanje, taman tako izadje oko 3-4 tjedna priprema sto je i dovoljno za ovu ligu. Cekajmo kolovoz i molimo se da bude nesto.