Bosniacum Lilium je napisao/la:Ne gine mi da dodjem tamo i da sam osvojim srce nekoj hanumi
jedino rjesenje. jos ak si upola sposoban ko sto pricas na temi lov i handrenje, onda ne samo da ces se ozenit, nego ces pokupit mirazusu koja ce te izdrzavat.
_dreamer_ je napisao/la:TZ Sarajevo bi sigurno moglo za nekih sat vremena da se odvozi, pogotovo sa tom masinom o kojoj secer prica. Ja sam sa svojim autom vozio nekih sat 1 30 od sarajeva do husina s tim da nije bila cista cesta (mislim na saobracaj) i da nisam nesto sad megaforsirao.
raja ba, kad je u pitanju tako kratka dionica, ogromna je razlika izmedju 60 i 90 min.
nemas ti 300, 400 km da mozes nadoknaditi.
osim toga, dovoljno je da naletis na 2, 3 kamiona i izgubio si dragocjeno vrijeme.
ja sam konto da na potezu husino - djurdjevik moram voziti 250+ kako bi se dobilo vrijeme koje ces izgubiti uz i niz karaulu + ono penjanje iznad olova.
Bosniacum Lilium je napisao/la:uzmes neki TDI od 105 KS, chipujes ga na 170 KS
previse. postoji opasnost da ti syebe masinu. ozbiljni servisi koji ugradjuju te cipove ne stavljaju vise od 30-ak ks.
Bosniacum Lilium je napisao/la:a ne cadvasa od 60 konja s prosirenom rorom i zamisljam da vozam V6 pa svaka druga bandera tvoja
sto jes´ jes´
gledam po tuzli maltene svaka druga bandera izvaljena.
zalete se sa nekim krsinicama, izbaci ih iz krivine i vopra u banderu.