al znam sigurno da ce velez izgubit sutra...
admir vladavic se nece naci u autobusu za gradacac jer je namjestena utakmica..
ovo je sve tanino maslo !
Velež ima dobre odnose sa Zvijezdom i mislim da je to u pitanju.Nevjerujem da su ikakve pare radile.Realno je da ne zapinjemo protiv prijateljskog kluba kad svi drugi štele.Da bi opstao u ovoj bari krokodila moraš se sa svime služiti, žalosno ali istinito.brato brato je napisao/la:Ljudi samo da znate ... utakmica je prodata sad ne znam kako ili 3 za 3 il u parama
al znam sigurno da ce velez izgubit sutra...![]()
![]()
ako nas sutra nepustite i necemo vas pobijedit to je sigurnomujoisuljo je napisao/la:Velež ima dobre odnose sa Zvijezdom i mislim da je to u pitanju.Nevjerujem da su ikakve pare radile.Realno je da ne zapinjemo protiv prijateljskog kluba kad svi drugi štele.Da bi opstao u ovoj bari krokodila moraš se sa svime služiti, žalosno ali istinito.brato brato je napisao/la:Ljudi samo da znate ... utakmica je prodata sad ne znam kako ili 3 za 3 il u parama
al znam sigurno da ce velez izgubit sutra...![]()
![]()
ma kanit se suplji prica, ja nevjerujem u nikakve stele dok mi se nedokaze. realno svak moze dobit svakog u fudbalu, takav je sport! 90% uvijek dobija favorit ali imas i onu gdje nekad izgubi, protivniku se posreci, neka kontra nesto i dobiju! a mi smo svakako favorit u ovoj tekmi, ocekuje se barem bod ili sva tri od veleza jer smo realno kvalitetnija ekipa! e ja cu tek vjerovat u neke stele ako zijanimo i jos uz to se na snimcima vidi sklanjanje od lopte i nezalaganje nasi igraca! ali ja vjerujem da se to nece desit i da cemo nastavit seriju danas!AlemC85 je napisao/la:velež ne smije rizikovati, jer hvala bogu još ne zavisi od drugih ekipa, zato moraju igrati prvo za sebe, inače će biti drame pred kraj sezone, a to nam ne treba...
utakmica je prodata sad ne znam kako
al znam sigurno da ce velez izgubit sutra...
Zalosno je samo to sto ce se neka raja stvarno nakacit na ovakve informacije. Nebi bio prvi put.TAZ je napisao/la:Opet su krenuli ovi petokolonasi sa "provjerenim informacijama"
također očekujem i ja x (1:1)...kaže @bratobrato da Vlada neće igrati danas, a na oficijelnoj ni riječi o tome...TAZ je napisao/la:Ja ocekujem x, i to rezultat 0-0
"nonda_83 SLAŽEM SE i POTPISUJEMnonda_83 je napisao/la:neko spomenu da Vladavic nece igrati jer KAO ZNA SE da je utakmica namjestena...
argument broj 1.
Vlada je kao olicenje postenja pa mu eto to neko, eventualno, namijestanje tesko pada...takav fudbaler ne postoji u nasoj ligi bez obzira o kom rangu se radilo, mozda doduse negdje u kadetskim uzrastima se i moze naci neki postenjacina hehe
argument broj 2. - bar prema ss.ba
ZVIJEZDA: Mirković, Moranjkić, Mus, Stančeski, Sušić, Diatta, Ponjević, Ordagić, Halilović, M. Džafić, Savić.
VELEŽ: Oštraković, Zvonić, Kazazić, Serdarević, Vladavić, Merzić, Okić, Pejić, Nuhić, Pliska, Vidić.
argument broj 3.
Sta uopste ima veze i da izgubimo od Zvijezde...niti smo mi toliko dobri, niti je Zvijezda toliko losa kao sto tabela pokazuje..pa sve i da se radi o "najcistijem" fudbalu, budimo realni, nebi tu nista bilo cudno i da danas zijanimo...uostalom Zvijezda je jedan od uredjenijih klubova u nasoj ligi, a i vec zadnjih par godina, ako ne i vise od par, postize bolje rezultate nego sto su to nasi...na moju zalost..ali to je ipak realnost...
a kad sam vec spomenuo te omladinske uzraste nasih fudbalskih/nogometnih klubova...
[youtube][/youtube]
kad vec nema kvalitetnih terena onda da bar djeca teoriju znaju
u svakom slucaju...
FORZA VELEZ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.