RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

brato brato
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la brato brato » 07 maj 2013, 08:26

Ljudi samo da znate ... utakmica je prodata sad ne znam kako ili 3 za 3 il u parama
al znam sigurno da ce velez izgubit sutra... :evil: :evil:
admir vladavic se nece naci u autobusu za gradacac jer je namjestena utakmica..
ovo je sve tanino maslo !

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 07 maj 2013, 09:15

brato brato je napisao/la:Ljudi samo da znate ... utakmica je prodata sad ne znam kako ili 3 za 3 il u parama
Velež ima dobre odnose sa Zvijezdom i mislim da je to u pitanju.Nevjerujem da su ikakve pare radile.Realno je da ne zapinjemo protiv prijateljskog kluba kad svi drugi štele.Da bi opstao u ovoj bari krokodila moraš se sa svime služiti, žalosno ali istinito.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 07 maj 2013, 09:42

mujoisuljo je napisao/la:
brato brato je napisao/la:Ljudi samo da znate ... utakmica je prodata sad ne znam kako ili 3 za 3 il u parama
Velež ima dobre odnose sa Zvijezdom i mislim da je to u pitanju.Nevjerujem da su ikakve pare radile.Realno je da ne zapinjemo protiv prijateljskog kluba kad svi drugi štele.Da bi opstao u ovoj bari krokodila moraš se sa svime služiti, žalosno ali istinito.
ako nas sutra nepustite i necemo vas pobijedit to je sigurno
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 maj 2013, 10:30

zvijezda mi je jedan od najdražih klubova u PLBiH ;) ..ali budimo realni, pričati o nekoj prodaji ovdje javno je smiješno, a evo zašto? zato što ni VELEŽ nije siguran u opstanak, jer 4 kola prije kraja prvenstva bježi tom famoznom GOŠK-u 6 bodova...ako to što kažete je tačno, onda trebate znati da ni VELEŽ nije glup, iz razloga što će se u gradačcu osluškivati rezultat iz zenice i iz travnika, jer ako GOŠK izgubi, moguće je da VELEŽ I ZVIJEZDA odigraju miroljubivo x, ako dobije, onda je sve moguće, jer bi u tom slučaju i VELEŽ bio ugrožen, a zaboravljamo da nam za vikend Željo dolazi. jedan od zvijezdaša je napisao da je VELEŽ vratio Zvijezdi uslugu kada je njima trebalo za opstanak, nakon što su oni nas spasili, a ako je to tačno onda su i jedni i drugi kvit....mada mislim da će biti x, ali ko zna...možda široki sutra zapne kontra travnika i dobije ih onda su definitivno ispali, jer imaju 2 uzastopna gostovanja...

zvijezda bi opstanak mogla potvrditi u subotu kontra leotara, koji je rasterećen, i da tu riješe sve dileme...

bez obzira na sve kalkulacije ZVIJEZDA opstaje.... ;)

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 07 maj 2013, 14:26

Nismo ni mi u poziciji da pustamo utakmice. GOSK i Travnik pobjede,mi izgubimo, sta onda?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 maj 2013, 14:39

velež ne smije rizikovati, jer hvala bogu još ne zavisi od drugih ekipa, zato moraju igrati prvo za sebe, inače će biti drame pred kraj sezone, a to nam ne treba... ;)

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 07 maj 2013, 14:51

AlemC85 je napisao/la:velež ne smije rizikovati, jer hvala bogu još ne zavisi od drugih ekipa, zato moraju igrati prvo za sebe, inače će biti drame pred kraj sezone, a to nam ne treba... ;)
ma kanit se suplji prica, ja nevjerujem u nikakve stele dok mi se nedokaze. realno svak moze dobit svakog u fudbalu, takav je sport! 90% uvijek dobija favorit ali imas i onu gdje nekad izgubi, protivniku se posreci, neka kontra nesto i dobiju! a mi smo svakako favorit u ovoj tekmi, ocekuje se barem bod ili sva tri od veleza jer smo realno kvalitetnija ekipa! e ja cu tek vjerovat u neke stele ako zijanimo i jos uz to se na snimcima vidi sklanjanje od lopte i nezalaganje nasi igraca! ali ja vjerujem da se to nece desit i da cemo nastavit seriju danas!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 maj 2013, 16:50

Kakve gluposti se pišu na ovom topicu nakon što je sve krenulo ka boljem, to je naprosto nevjerovatno.

A sada, ajmo tražiti logiku u ovom postu
utakmica je prodata sad ne znam kako
al znam sigurno da ce velez izgubit sutra...
:lol: samo se unosi nemir i pišu gluposti. Ni Velež nije siguran 100 % u svoj opstanak, i sigurno neće sutra pustiti Zvijezdi, ako pobjede na sportski način, kapa dole.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 07 maj 2013, 18:16

ljudi nasi jesu manekeni ali kad hoce mogu odigrat dobru utakmicu a ovu sutra moraju nismo ni mi toliko losi sto ce se vidjet sutra nek sve bude fer i korektno i nek pobjedi bolji to je moja zelja a mi ako sutra ne pobjedimo vas lose nam se pise. pozdrav

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 maj 2013, 18:24

@ludinjo, ja Zvijezdu ne podcijenjujem, upravo suprotno, nego samo želim da kažem da od prodaje utakmice neće biti ništa. Ako ostvare na terenu, i budu bolji, kao što rekoh već, kapa dole.

Sve ostale kombinacije ne dolaze u obzir.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 07 maj 2013, 20:15

Ma ne mogu vjerovati,pa dokle više sa ovim pričama o prodaji utakmica.Pa sad će biti da Ibro svojim parama kupuje utakmice,ne smijemo izgubiti jer će biti prodato,a ako dobijemo onda je kupljeno.Ma dajte ljudi šta je sa vama,imamo dobre rezultate i nemojte pisati gluposti,a ako neko ima dokaze bujrum u policiju i prijavi to.Kanite se ćorava posla,normalno je da sutra odigramo malo lakše jer smo 99% obezbijedili opstanak.Sutra je prava prilika za igrače koji imaju manju minutažu da se pokažu i nametnu Ibri za ostatak sezone.Pozdrav za sve RA gdj god da se nalaze
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

TAZ
Kontakt:

Post Postao/la TAZ » 07 maj 2013, 20:41

Opet su krenuli ovi petokolonasi sa "provjerenim informacijama"

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 07 maj 2013, 21:48

TAZ je napisao/la:Opet su krenuli ovi petokolonasi sa "provjerenim informacijama"
Zalosno je samo to sto ce se neka raja stvarno nakacit na ovakve informacije. Nebi bio prvi put.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 07 maj 2013, 21:49

Pustite ovog bratobrato i neki je dan rekao da ćemo pustit Sarajevu.I šta bi?Dosta je više ovakvih likova na forumu koji pišu nebuloze i unose nemir čim se nešto dobro napravi.Više mi se ni ne da gledat ovaj forum zbog ovakvih debila koji sigurno nisu ni punoljetni.Neko im puni glavu glupostima a uvijek im je Tana kriv.Dosta više.Taman pošli dobri rezultati i onda neko baci šuplju i ode sve u pm.Sad o utakmici. Imamo dugu klupu tako da se ne trebamo bojati ko će igrati.Majkića i Letića čuva Ibro za subotu a ostali imaju žute ili su povrijeđeni.Volio bi da sutra izvučemo dobar rezultat u inat ovim provokatorima i da u subotu napunimo stadion protiv Selje.
FORZA VELEŽ
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 07 maj 2013, 21:52

A da ce Zvijezda gristi - hoce. I treba. I njima gori pod nogama.
Svasta je moguce. Ako bi uzeli 3 boda - mi bi bili gotovo na sigurnom.

Ovako, ako zijanimo, nece bit dobro.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

TAZ
Kontakt:

Post Postao/la TAZ » 07 maj 2013, 23:00

Ja ocekujem x, i to rezultat 0-0

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 maj 2013, 10:48

TAZ je napisao/la:Ja ocekujem x, i to rezultat 0-0
također očekujem i ja x (1:1)...kaže @bratobrato da Vlada neće igrati danas, a na oficijelnoj ni riječi o tome...

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 08 maj 2013, 10:59

znaci danas nam fali dosta igraca! kodro i sisic povrijedjeni, izostanak njih dvojice nam svakako i neskodi toliko ali eto igrali su u prvi 11 prije povreda! zolj i hebibovic imaju kartone i moraju preskocit danasnju tekmu! leticu i majkicu fali po jedan zuti da bi morali odradit kaznu i stim ce ih ibro cuvat za zelju jer hoce rezultat u toj tekmi u subotu da definitivno dokaze da imamo jednu od bolji ekipa u ligi. znaci igrat cemo bez sestorice od koji bi barem 4 igraca bili u prvi 11 da je sve optimalno. danas cemo znaci konacno vidit tog pejica na djelu jer letic neigra i ta njegova pozicija na lijevom beku je slobodna. merzic se vraca i zauzima svoje mjesto u srcu odbrane sa kazazicem dok sa izostankom hebibovica neznam ko bi mogao dobit zadatak da pokriva desnog beka!!? vladavic, zvonic i okic igraju znaci fali jos jedan igrac u vezi neznam ko bi to mogao bit!!? jedino da vladavica gurne u vezu sa zvonicem, okica na lijevo krilo a malog hajdarovica ili plisku na desno!

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 08 maj 2013, 17:21

neko spomenu da Vladavic nece igrati jer KAO ZNA SE da je utakmica namjestena...

argument broj 1.
Vlada je kao olicenje postenja pa mu eto to neko, eventualno, namijestanje tesko pada...takav fudbaler ne postoji u nasoj ligi bez obzira o kom rangu se radilo, mozda doduse negdje u kadetskim uzrastima se i moze naci neki postenjacina hehe :)

argument broj 2. - bar prema ss.ba :)
ZVIJEZDA: Mirković, Moranjkić, Mus, Stančeski, Sušić, Diatta, Ponjević, Ordagić, Halilović, M. Džafić, Savić.

VELEŽ: Oštraković, Zvonić, Kazazić, Serdarević, Vladavić, Merzić, Okić, Pejić, Nuhić, Pliska, Vidić.

argument broj 3.
Sta uopste ima veze i da izgubimo od Zvijezde...niti smo mi toliko dobri, niti je Zvijezda toliko losa kao sto tabela pokazuje..pa sve i da se radi o "najcistijem" fudbalu, budimo realni, nebi tu nista bilo cudno i da danas zijanimo...uostalom Zvijezda je jedan od uredjenijih klubova u nasoj ligi, a i vec zadnjih par godina, ako ne i vise od par, postize bolje rezultate nego sto su to nasi...na moju zalost..ali to je ipak realnost...

a kad sam vec spomenuo te omladinske uzraste nasih fudbalskih/nogometnih klubova...

[youtube][/youtube]

kad vec nema kvalitetnih terena onda da bar djeca teoriju znaju :)

u svakom slucaju...

FORZA VELEZ

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 08 maj 2013, 17:54

nonda_83 je napisao/la:neko spomenu da Vladavic nece igrati jer KAO ZNA SE da je utakmica namjestena...

argument broj 1.
Vlada je kao olicenje postenja pa mu eto to neko, eventualno, namijestanje tesko pada...takav fudbaler ne postoji u nasoj ligi bez obzira o kom rangu se radilo, mozda doduse negdje u kadetskim uzrastima se i moze naci neki postenjacina hehe :)

argument broj 2. - bar prema ss.ba :)
ZVIJEZDA: Mirković, Moranjkić, Mus, Stančeski, Sušić, Diatta, Ponjević, Ordagić, Halilović, M. Džafić, Savić.

VELEŽ: Oštraković, Zvonić, Kazazić, Serdarević, Vladavić, Merzić, Okić, Pejić, Nuhić, Pliska, Vidić.

argument broj 3.
Sta uopste ima veze i da izgubimo od Zvijezde...niti smo mi toliko dobri, niti je Zvijezda toliko losa kao sto tabela pokazuje..pa sve i da se radi o "najcistijem" fudbalu, budimo realni, nebi tu nista bilo cudno i da danas zijanimo...uostalom Zvijezda je jedan od uredjenijih klubova u nasoj ligi, a i vec zadnjih par godina, ako ne i vise od par, postize bolje rezultate nego sto su to nasi...na moju zalost..ali to je ipak realnost...

a kad sam vec spomenuo te omladinske uzraste nasih fudbalskih/nogometnih klubova...

[youtube][/youtube]

kad vec nema kvalitetnih terena onda da bar djeca teoriju znaju :)

u svakom slucaju...

FORZA VELEZ
"nonda_83 SLAŽEM SE i POTPISUJEM :D

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []