za mene je Diakite igrač bez mozga, vrlo jednostavno .. pun snage, jak u duelu, al' se zanese, zna izletit' visoko pa ispast' .. borben jeste, al' kiks igrač, barem ga ja vidim kao takvog i uopšte mi nije žao što je van ekipeamerosm je napisao/la:Mozete li mi reci kakav je igrac Diakité (znam da je suspendovan, jer nece da produzi ugovor), jer se isti spominje kao moguce pojacanje HSV-a. Interesuje me kakve su njegove tehnicke sposobnosti, kakav ima prelged igre, kako se ponasa u vodjenju duela itd itd.
Takodjer me zanima status Cane i je li istina da Lazio moze napustiti za 2,8 miliona € - mediji u Hamburgu spominju da ima tu klauzulu u ugovoru i da zeli igrati u Njemackoj. Za mene je Cana strasan igraca i iskreno volio bih ga vidjeti u dresu HSV-a.
što se Cane tiče, nema šanse da napusti Lazio za 2,8 milki, on se dokazao na poziciji stopera i često igra u prvom sastavu, ja nikako ne bih volio da ga prodamo i vjerujem da to Lotito i neće uraditi .. inače je njegova primarna pozicija def vezni, al' kod nas se tu nije snašao, nije se nametnuo, pa su ga probali na stoperu i pogodili, tu poziciju igra i u repki
što se tiče Klose i njegovih 5 komada, da ga Šestko nije izveo iz igre, zabio bi barem još jedan