A gdje je taj lik?hoshafka je napisao/la:prije 2 sedmice kupim bajk za 80 km, polovan uvezen iz Švice. Vrijedi sigurno 3 stoje, al ovaj čovjek što uvozi ne razumije se u bajkove i svi su jako jeftini. Inače na ovom što sam ja kupio oprema je Deore xt(ko se razumije zna o kakvoj se kvaliteti radi), aluminijski ram vrlo lagan. Preporučujem svima koji žele kupiti bicikl da ne kupuju nov jer se za manje love može kupiti mnogo bolji polovan
Kupovina bicikla...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Kupovina bicikla...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Đurđevik, ne znam odakle si ti, i ja sam bio u prolazu i vidim prodaju se bicikla, svratim malo da pogledam i naletim na ovaj, odmah sam ga kupioipetm je napisao/la:A gdje je taj lik?hoshafka je napisao/la:prije 2 sedmice kupim bajk za 80 km, polovan uvezen iz Švice. Vrijedi sigurno 3 stoje, al ovaj čovjek što uvozi ne razumije se u bajkove i svi su jako jeftini. Inače na ovom što sam ja kupio oprema je Deore xt(ko se razumije zna o kakvoj se kvaliteti radi), aluminijski ram vrlo lagan. Preporučujem svima koji žele kupiti bicikl da ne kupuju nov jer se za manje love može kupiti mnogo bolji polovan
Pustiću sunce da topi ljubav!
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
aj do đurđevika otići zbog bajka, pa ono goriva što potrošim do tamo ( iz SA) komotno ovdje kupim bajk od 200km 
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
logičnoFOURTHOFFICIAL je napisao/la:aj do đurđevika otići zbog bajka, pa ono goriva što potrošim do tamo ( iz SA) komotno ovdje kupim bajk od 200km
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
svega mi prodaju ih drama skupo 
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
MOze li mi neko reci kakav je ovaj GT outpost, isplatil se dati 4 stoje za polovan, pola godine vozen?
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
izgleda da oni znaju šta valjaFOURTHOFFICIAL je napisao/la:svega mi prodaju ih drama skupo
Nije loš al' 400 je previše za polovan.Možeš za 400 uzeti GT Palomar iz 2012 nov.mokhe je napisao/la:MOze li mi neko reci kakav je ovaj GT outpost, isplatil se dati 4 stoje za polovan, pola godine vozen?
http://www.ciklocentar.com/components/c ... f01871.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
1974---1975---1976---2001---2013---2020
pa zar se ovako malo vozi kotac po bosni?? da nitko nista ne pise
sad sezona pocela koja divota!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
ja samo biciklo vozim,ne može ništa odvojiti nema šanse
nikad pješice
nikad pješice
ma milina , ja sad obnovio vozni park uhhh sutra ako bog da odmah na posao sa kotacom 
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
ja imam svoj 4 godine,planiram uzeti neki novi uskoro
uzeo sam ga za 180 eura,a bio 300
fino me služi,samo nisam baš pazio na njega
uzeo sam ga za 180 eura,a bio 300
fino me služi,samo nisam baš pazio na njega
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Evo moja masina...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
imam ja neki bajk,bezveze skroz,ako neko hoce nek izdvoji 80 kaemčića i nek nosi 
dobar bajk, koliko loveBaja_Zvjerka je napisao/la:Evo moja masina...![]()
Trek 4900 disc 2012

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
ovo košta više nego prosječan Golf 2Stipe je napisao/la:Trek 4900 disc 2012
- alan_kardec
- Kontakt:
čujem ima u sport life-u nekih bicikala. kakva su bicikla, cijene...? jel ko bio?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
meni su u doboju ukrali 2 bajka, treci mi ne pada na pamet da kupujem! najgore sto mi je ovaj drugi vrijedio 400km.. 
meni su jedan ukrali,i sreća našla ga policija za 2 sata 
najvažnije je sliku imati
najvažnije je sliku imati