+1L'Avvocato je napisao/la:Siena je svoje prokockala porazom od Chieva na domacem terenu prije 2 kola. Tada je bilo jasno da ce da ispadnu.
Sada se samo gleda borba izmedju Đenove i Palerma.
Dosta zanimljivih tekmi veceras.Koju vi pratite?
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
+1L'Avvocato je napisao/la:Siena je svoje prokockala porazom od Chieva na domacem terenu prije 2 kola. Tada je bilo jasno da ce da ispadnu.
Sada se samo gleda borba izmedju Đenove i Palerma.
onda ide šestiAdmir_Sa je napisao/la:i koliko tacno klubova iz italije ide u EL?
šta ako bubam peti bude lazio, a uzme ne do bog i kup, ko ce u evropu, šesti ili roma kao finalista kupa
Moja greška, u pravu je "Sportfanatik".Sportfanatik je napisao/la:onda ide šestiAdmir_Sa je napisao/la:i koliko tacno klubova iz italije ide u EL?
šta ako bubam peti bude lazio, a uzme ne do bog i kup, ko ce u evropu, šesti ili roma kao finalista kupa
Nemoj tako , sa Romom se nikad ne zna . Mogu izgubiti od Pescare a s druge strane mogu dobiti ekipu kao što je Milan .Admir_Sa je napisao/la:znaci mi moramo osvojiti kup da bi igrali evropu sljedece sezone, jer ako izgubimo od milana a izgubit cemo 99% nema šanse da prestignemo udine i lazio koji ce onda 95% biti peti i šesti
bravo moji idoli ebo vam i peskara i kijeva familije citave!
Previše Milan ima dobrih igraca u fazi napada pa nema šanse da u ovom trenutku staticni napad Rome može više zabiti nego primiti, a odbrana je havarija samo takva sa bekovima. Igracemo kao protiv firence, al nece milan fulat kao ovi, tako da je meni zicer za vikend kec na milan i zx2francobaresi je napisao/la:Nemoj tako , sa Romom se nikad ne zna . Mogu izgubiti od Pescare a s druge strane mogu dobiti ekipu kao što je Milan .Admir_Sa je napisao/la:znaci mi moramo osvojiti kup da bi igrali evropu sljedece sezone, jer ako izgubimo od milana a izgubit cemo 99% nema šanse da prestignemo udine i lazio koji ce onda 95% biti peti i šesti
bravo moji idoli ebo vam i peskara i kijeva familije citave!
ovi gore tvrde suprotnoJTS je napisao/la:@ Admir_Sa
ako Lazio ili Roma završe kao peti, u LE ide i poraženi iz finala Coppe
Da, i ja tako mislim. Samo sto se krece ranije u kvalifikacijama.JTS je napisao/la:@ Admir_Sa
Kao što sam ranije pričao, ne mogu svariti da Genoa i Palermo ostanu, ali hajde, makar Palermo neka ispadne, a ovi što treniraju i kupuju igrače milanskim klubovima jer oni nemaju para će kad-tad ispasti.L'Avvocato je napisao/la:Ostade haman Genoa mrtva u ligi. Krivo mi pravo. Ne mogu smislit onaj njihov tim prepun polovnjaka i istrosenih igraca. Dodaj na to Preziosija i nemam sta dalje pricati.
Udinese razvaljuje u drugom dijelu sezone. Guidolin je veeliki znalac. Maestro. Svaka mu čast, i njemu i scoutingu
L'Avvocato je napisao/la:Da, i ja tako mislim. Samo sto se krece ranije u kvalifikacijama.JTS je napisao/la:@ Admir_Sa