Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Serie A
Siena je svoje prokockala porazom od Chieva na domacem terenu prije 2 kola. Tada je bilo jasno da ce da ispadnu.
Sada se samo gleda borba izmedju Đenove i Palerma.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
+1L'Avvocato je napisao/la:Siena je svoje prokockala porazom od Chieva na domacem terenu prije 2 kola. Tada je bilo jasno da ce da ispadnu.
Dosta zanimljivih tekmi veceras.Koju vi pratite?

Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- Sportfanatik
- Kontakt:
Palermu je malo ovaj bod koji trenutno drži, Genoa ostaje ispred njega s +3, Torino +4
Edit: 2:3, ispast će Palermo
Edit: 2:3, ispast će Palermo
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Onazi!!

Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
i koliko tacno klubova iz italije ide u EL?
šta ako bubam peti bude lazio, a uzme ne do bog i kup, ko ce u evropu, šesti ili roma kao finalista kupa
šta ako bubam peti bude lazio, a uzme ne do bog i kup, ko ce u evropu, šesti ili roma kao finalista kupa
nema potpisa
Greška.
Zadnja izmjena: Genghis, dana/u 08 maj 2013, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Sportfanatik
- Kontakt:
onda ide šestiAdmir_Sa je napisao/la:i koliko tacno klubova iz italije ide u EL?
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Moja greška, u pravu je "Sportfanatik".Sportfanatik je napisao/la:onda ide šestiAdmir_Sa je napisao/la:i koliko tacno klubova iz italije ide u EL?
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
znaci mi moramo osvojiti kup da bi igrali evropu sljedece sezone, jer ako izgubimo od milana a izgubit cemo 99% nema šanse da prestignemo udine i lazio koji ce onda 95% biti peti i šesti
bravo moji idoli ebo vam i peskara i kijeva familije citave!
nema potpisa
- francobaresi
- Kontakt:
Nemoj tako , sa Romom se nikad ne zna . Mogu izgubiti od Pescare a s druge strane mogu dobiti ekipu kao što je Milan .Admir_Sa je napisao/la:znaci mi moramo osvojiti kup da bi igrali evropu sljedece sezone, jer ako izgubimo od milana a izgubit cemo 99% nema šanse da prestignemo udine i lazio koji ce onda 95% biti peti i šesti

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Previše Milan ima dobrih igraca u fazi napada pa nema šanse da u ovom trenutku staticni napad Rome može više zabiti nego primiti, a odbrana je havarija samo takva sa bekovima. Igracemo kao protiv firence, al nece milan fulat kao ovi, tako da je meni zicer za vikend kec na milan i zx2francobaresi je napisao/la:Nemoj tako , sa Romom se nikad ne zna . Mogu izgubiti od Pescare a s druge strane mogu dobiti ekipu kao što je Milan .Admir_Sa je napisao/la:znaci mi moramo osvojiti kup da bi igrali evropu sljedece sezone, jer ako izgubimo od milana a izgubit cemo 99% nema šanse da prestignemo udine i lazio koji ce onda 95% biti peti i šesti
jedino da naš smislov na klupi ne izmisli desetu neku taktiku koja ce da razvali sve

nema potpisa
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ostade haman Genoa mrtva u ligi. Krivo mi pravo. Ne mogu smislit onaj njihov tim prepun polovnjaka i istrosenih igraca. Dodaj na to Preziosija i nemam sta dalje pricati.
Udinese razvaljuje u drugom dijelu sezone. Guidolin je veeliki znalac. Maestro. Svaka mu čast, i njemu i scoutingu kluba. Šteta što Pozzo gleda samo na kratkoročne rezultate i profit od prodaje igrača, pa ga zaboli neka stvar za uspjesima u Evropi.
Inter se raspada iz kola u kolo. Lazio se pomalo diže nakon crne serije, ali kasno za LP-a.
Privodi se još jedna sezona Serije A kraju. Uživali smo i ove sezone
Udinese razvaljuje u drugom dijelu sezone. Guidolin je veeliki znalac. Maestro. Svaka mu čast, i njemu i scoutingu kluba. Šteta što Pozzo gleda samo na kratkoročne rezultate i profit od prodaje igrača, pa ga zaboli neka stvar za uspjesima u Evropi.
Inter se raspada iz kola u kolo. Lazio se pomalo diže nakon crne serije, ali kasno za LP-a.
Privodi se još jedna sezona Serije A kraju. Uživali smo i ove sezone

★★★
Neko mozda zna koja ekipa drzi rekord najvise primljenih golova u ligi? 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ali kako uvek Udinese izbori Evropu, pa to je za neveru.
Svake godine prodaju najbolje igrace, svake godine jadno igraju tu istu Evropu i svake godine opet je izbore.
Tacno treba ljude u Interu, Romi, Laziju, pre toga i u Firenci, **** motkom mlatiti kad dozvoljavaju ovim jajarama i pilicarima da povezu 3 sezone u LE, od toga dve u LS gde su ispadali u kvalama.

Svake godine prodaju najbolje igrace, svake godine jadno igraju tu istu Evropu i svake godine opet je izbore.

Tacno treba ljude u Interu, Romi, Laziju, pre toga i u Firenci, **** motkom mlatiti kad dozvoljavaju ovim jajarama i pilicarima da povezu 3 sezone u LE, od toga dve u LS gde su ispadali u kvalama.

@ Admir_Sa
ako Lazio ili Roma završe kao peti, u LE ide i poraženi iz finala Coppe
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
ovi gore tvrde suprotnoJTS je napisao/la:@ Admir_Sa

nema potpisa
- L'Avvocato
- Kontakt:
Da, i ja tako mislim. Samo sto se krece ranije u kvalifikacijama.JTS je napisao/la:@ Admir_Sa
★★★
Kao što sam ranije pričao, ne mogu svariti da Genoa i Palermo ostanu, ali hajde, makar Palermo neka ispadne, a ovi što treniraju i kupuju igrače milanskim klubovima jer oni nemaju para će kad-tad ispasti.L'Avvocato je napisao/la:Ostade haman Genoa mrtva u ligi. Krivo mi pravo. Ne mogu smislit onaj njihov tim prepun polovnjaka i istrosenih igraca. Dodaj na to Preziosija i nemam sta dalje pricati.
Udinese razvaljuje u drugom dijelu sezone. Guidolin je veeliki znalac. Maestro. Svaka mu čast, i njemu i scoutingu

Šteta, očekivao sam kovčeg navijača Sampe.

Juve 9 pobjeda u nizu, Udinese 6, opustili su se pred kraj i igraju odlično, Guidolin zaslužuje da vodi veći tim, mogao bi Napoli biti pametan tu pa ga uzeti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT