haha Sienu sam htio spomenuti jos u proslom postu.. nas mrze veci klubovi.. dok smo sa manjim klubovima u jako dobrim odnosima.. jer svi nasi mladi igraci prodju prvu nasu skolu , onda jednu godinu treniraju sa legendama a vec sljedecu ide posudba.. tako je i Giovinco i Marchisio i De Ceglie.. sada Iago i Daud.. jedino od ove djece nije to prosao Ariaudo.. jer su njega ostavili ove godine da uci od Cannavara.. jer od Ariauda se dosta ocekuje

.. i svi odu na posudbu u neki manji klub.. pogledaj samo Palermo.. pola tima nasi igraci.. zasto smo mi bili oni koji su doveli Amaurija iako se citav svijet otimao za njega?? tako cemo imati i priliku da im uzmemo Cavanija , pored toga sto je momak izjavio da mu je zelja igrati u Juventusu.. sve nase ne uspjele igrace prodajemo u Italiji slabim klubovima.. zato mi uvijek imamo prednost u dovodjenju njihovih zvijezda..
Siena owna.. braca nas pustila da prekinemo crnu seriju kada je bilo najpotrebnije
btw. oni koji nas mrze su Milan, inter, Roma, Lazio, Viole, Genoa i Napoli.. pogotovo navijaci Viola nas mrze.. jos od vremena Baggia, kada smo im ga uzeli.. posle Baggia uzeli Chiellinija, pa sad Mela.. sljedeci je Jovetic

..