Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- sarajlija89
- Kontakt:
Re: Serie A
aBd ono sto svi znamo ce izaci na vidjelo uskoro....mada nama niko ne moze vratit ovih 5 godina gdje bi osvojili bar 3-4 titule serieA i bar dvije u Lp....samo hocu da cigani iz milana budu kaznjeni mada i nisam uvjeren u to al eto...jedina staisfakcija ce biti da se vrati ugled najvecem klubu u evropi...Juve je uvijek bio i osto ponos Italije
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
Mourinho: Sudija nas je zakinuo za penal
Inter je bez ispaljenog metka pao na Camp Nouu (2-0 za Barcelonu), makar im zbog ozljeda tijekom ogleda nisu prijetile najveće katalonske napasti, Lionel Messi i Zlatan Ibrahimović.
Portugalski trener na klupi Intera Jose Mourinho na kraju utakmice je mirno ustvrdio.
Barcelona je bila bolja momčad večeras i zaslužili su pobjedu. Bolji su pogotovo bili u prvom poluvremenu - bio je prvi komentar Mourinha, a potom je nastavio: No, morao je sudac svirati jedanaesterac za nas u drugom dijelu. Klasični je to primjer jedanaesterca koji nije utjecao na konačni rezultat, ali...
Potom se Mourinho okrenuo onima kojih nije bilo na terenu.
Oni su, istina, igrali bez Messija i Ibrahimovića, ali imam dojam da je nama daleko više nedostajao Sneijder. On je igrač koji daleko najbrže i najbolje misli u našem veznom redu. Njegov nogomet je konkretan, a nama je baš to nedostajalo u ovom ogledu. Mislim da bi s njim sve izgledalo drugačije - rekao je Mourinho i završio uz riječi: U dobroj smo situaciji, moramo samo pobijediti Rubin Kazan i učinit ćemo to. Bez brige.
Ne kazem ja dzaba cigani...uvijek im neko kriv joj kolko ih mrzim...samo zelju vise mrzim od njih cini mi se
Inter je bez ispaljenog metka pao na Camp Nouu (2-0 za Barcelonu), makar im zbog ozljeda tijekom ogleda nisu prijetile najveće katalonske napasti, Lionel Messi i Zlatan Ibrahimović.
Portugalski trener na klupi Intera Jose Mourinho na kraju utakmice je mirno ustvrdio.
Barcelona je bila bolja momčad večeras i zaslužili su pobjedu. Bolji su pogotovo bili u prvom poluvremenu - bio je prvi komentar Mourinha, a potom je nastavio: No, morao je sudac svirati jedanaesterac za nas u drugom dijelu. Klasični je to primjer jedanaesterca koji nije utjecao na konačni rezultat, ali...
Potom se Mourinho okrenuo onima kojih nije bilo na terenu.
Oni su, istina, igrali bez Messija i Ibrahimovića, ali imam dojam da je nama daleko više nedostajao Sneijder. On je igrač koji daleko najbrže i najbolje misli u našem veznom redu. Njegov nogomet je konkretan, a nama je baš to nedostajalo u ovom ogledu. Mislim da bi s njim sve izgledalo drugačije - rekao je Mourinho i završio uz riječi: U dobroj smo situaciji, moramo samo pobijediti Rubin Kazan i učinit ćemo to. Bez brige.
Ne kazem ja dzaba cigani...uvijek im neko kriv joj kolko ih mrzim...samo zelju vise mrzim od njih cini mi se
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Omerbavarac
- Kontakt:
Moraju se nekako opravdati....

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ima mogucnost da intera izbace i kazne dobro.. ja bi iskoristio tu priliku i namjerno im uzeo najbolje igrace.. nama Santon i Maicon , Milanu Balotteli.. a neka se Europa svadja oko ostatka.. volio bih vidjet ( ako bi ispali ) ko bi ostao u tom interu.. sumnjam da bi i jedan igrac ostao, mozda jedino Zanetti ali sumnjam da bi i on ostao igrati sam..
forza juve!
forza juve!
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
sramota onaj Inter majke mi ljudi po 5 minuta drze loptu zalosno...a Milan ne bi uzeo Balotellija ni zasta na svijetu jer on kod nas jednosttavno nema mjesta...PATO
Pato - Balotelli bio bi drama tandem.. jos Dinho sa njima, Borielo kao zamjena..
to kazem zato sto je Balotelli milanista..
to kazem zato sto je Balotelli milanista..
- sarajlija89
- Kontakt:
ti daffy izgleda volis taj milan hhh

-.-'
zasto bi volio?? mrzim ga, ali ne kao intera.. to sto volim Seriu A i sto znam sve timove i njihove igrace je problem do mene..
zasto bi volio?? mrzim ga, ali ne kao intera.. to sto volim Seriu A i sto znam sve timove i njihove igrace je problem do mene..
nepostoji neko koga mogu mrziti ko Inter vala nepostoji na svijetu.daffy je napisao/la:-.-'
Aha sanjaj...Mogucnost da intera izbace je ista koliko i da juve osvoji ligu prvaka....Niko vam nije kriv sto ste kupovali sudije, i hocete jos titule..hehehe....koje??? od prosle sezone ili dok ste bili u seriji b....Nista od toga nema bratedaffy je napisao/la:ima mogucnost da intera izbace i kazne dobro.. ja bi iskoristio tu priliku i namjerno im uzeo najbolje igrace.. nama Santon i Maicon , Milanu Balotteli.. a neka se Europa svadja oko ostatka.. volio bih vidjet ( ako bi ispali ) ko bi ostao u tom interu.. sumnjam da bi i jedan igrac ostao, mozda jedino Zanetti ali sumnjam da bi i on ostao igrati sam..
forza juve!
Po cemu nema?? vi imate toliko svjedoka , da svaki svjedok koji dodje na sudje se prosto izblamira..
mah, reko da necu raspravljati, brzo ce odluka doci
mah, reko da necu raspravljati, brzo ce odluka doci
- sarajlija89
- Kontakt:
za one koji ne znaju ...maicon 2 utakmice suspendovan i ne igra protiv juventusa...znaci 30% ce cigani slabiji bit jer im je on pola tima...nemaju sta trazit.vrijeme je nakon 3 godine da ih konacno dobijemo u torinu
Brate sarajlija ima Sneijder i bice spreman...on je sad pola Intera.
@daffy kakva odluka?? Ja stvarno s tim nisam upoznat...brate nije pijaca pa da se tek tako titule daju i oduzimaju...a Inter je zasluzeno sve osvojio...toliko..pozz
@daffy kakva odluka?? Ja stvarno s tim nisam upoznat...brate nije pijaca pa da se tek tako titule daju i oduzimaju...a Inter je zasluzeno sve osvojio...toliko..pozz
- sarajlija89
- Kontakt:
cappy je napisao/la:Brate sarajlija ima Sneijder i bice spreman...on je sad pola Intera.
vidis avatar od daffya? mislim da je jasan
a snejider...e sigurno se nece naigrat ako sissoko bude igro i daffy je mislio na odluku suda kojom ce se vratit titule staroj dami i ponistit presuda...to je samo pitanje vremena
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ne vrijedi se raspravljati s jadnicima ... njima je u genima da gube , sinoć se to vidjelo
Bitno je da će trenutnim sudskim procesom biti dokazano koliko je istinita bila afera oko namještanja utakmica ... na kraju krajeva samo za to suđenje nama u to vrijeme je osnovan poseban neki ''sportski sud'' a glavni sudija bio predsjednik Morattijeve kompanije ... koja bruka.
Bitno je da će trenutnim sudskim procesom biti dokazano koliko je istinita bila afera oko namještanja utakmica ... na kraju krajeva samo za to suđenje nama u to vrijeme je osnovan poseban neki ''sportski sud'' a glavni sudija bio predsjednik Morattijeve kompanije ... koja bruka.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- sarajlija89
- Kontakt:
L'Avvocato je napisao/la:Ne vrijedi se raspravljati s jadnicima ... njima je u genima da gube , sinoć se to vidjelo![]()
nisu ljudi upoznati al stvarno je tako.....treba malo procitat pa vidjet neke cinjenice...a ne samo rec juventus namjesto i sve to uzet zdravo za gotovo....pa jbt sto bi sad ja ovdje pravio budalu od sebe i govorio da nije namjesto ako je vec dokazano...e pa u tom je fazon...nije dokazano nego je juventusu presudjeno na takav nacin da se nije mogo ni braniti a ni spasiti...i onda mi neko govori juve namjesto.Pogledajte malo i iscitajte neke stvari,ko i sta stoji iza toga pa nek mi onda neko kaze tako
ne mogu vjerovati da vi jos uvijek zivite u nadi da je sve ovo smjestio MORATTI i da vi niste nista krivi , i vi dobro znate da to nije tako pa postoje priznanja oko namjestenih utakmica , juve je ipak pre velik klub da se moze sve sto je istina upotrijebiti protiv njih , izvrsen je veliki pritisak da se sve te stvari umanje i se stvari umire , pa najbolja odbrana je napad , ali vi to dobro znate. Ovo je bilo malo podsecanje i obavjestenje da i mi to znamo .
penal se morao svirati i ne samo penal bar 5 prekrsaja je poklonio barci a nas ostetio za bar 3 cista , ovo je samo cinjenica , pobjeda barce je cista i zasluzena ali to ne znaci da penal nije bio, niti ja sad trazim neki alibi za poraz , samo me nerviraju neki komentari , znam da vam je drago ali pokusajte biti bar malo realni
penal se morao svirati i ne samo penal bar 5 prekrsaja je poklonio barci a nas ostetio za bar 3 cista , ovo je samo cinjenica , pobjeda barce je cista i zasluzena ali to ne znaci da penal nije bio, niti ja sad trazim neki alibi za poraz , samo me nerviraju neki komentari , znam da vam je drago ali pokusajte biti bar malo realni
- L'Avvocato
- Kontakt:
dobro je ba momak , živi bili pa vidjeli 
★★★
- sarajlija89
- Kontakt:
nisi ti dobro upoznat s tim da se ne uvrijedis.....jel ti znas da je bilo dokaza i protiv intera i facchetija al da nisu htjeli uzet u razmatranje? a znas zasto....vjerovatno prvi put cujes......NISTA al bas nista nisu dokazali...uzmi presudu pa vidi ako mi ne vjerujes...a evo ti plako se pocinje odmotavat sve to...nezz jesi vidio ovo za Moggija....sad cu postavit tolegy je napisao/la:ne mogu vjerovati da vi jos uvijek zivite u nadi da je sve ovo smjestio MORATTI i da vi niste nista krivi , i vi dobro znate da to nije tako pa postoje priznanja oko namjestenih utakmica , juve je ipak pre velik klub da se moze sve sto je istina upotrijebiti protiv njih , izvrsen je veliki pritisak da se sve te stvari umanje i se stvari umire , pa najbolja odbrana je napad , ali vi to dobro znate. Ovo je bilo malo podsecanje i obavjestenje da i mi to znamo .
- sarajlija89
- Kontakt:
Bivši čelnici Juvea oslobođeni optužbi
Luciano Moggi, Antonio Giraudo i Roberto Bettega u utorak su na redovnom sudu u Torinu oslobođeni optužbi za nezakonito obavljanje transfera.
Trojicu bivših čelnika torinskog Juventusa tužiteljstvo je teretilo za falsificiranje računa, utaju poreza i sportsku prevaru. Sudac Dante Gibinel presudio je da su optuženici nevini zbog nedostatka dokaza.
Tužiteljstvo je za bivšeg Juveova predsjednika Girauda, odnosno direktora Moggija, tražilo trogodišnju zatvorsku kaznu, a za sportskog direktora Bettegu dvogodišnju.
- Ovo je veliko zadovoljtvo, jer tužitelj jednostavno nije imao ništa. Drago mi je jer je ono što je trebalo izići van, izašlo: nismo učinili ništa protuzakonito - izjavio je Moggi, koji zbog skandala Calciopoli iz 2006. godine još uvijek služi petogodišnju kaznu suspenzije iz fudbala.
za one koji nisu vidjeli...
Luciano Moggi, Antonio Giraudo i Roberto Bettega u utorak su na redovnom sudu u Torinu oslobođeni optužbi za nezakonito obavljanje transfera.
Trojicu bivših čelnika torinskog Juventusa tužiteljstvo je teretilo za falsificiranje računa, utaju poreza i sportsku prevaru. Sudac Dante Gibinel presudio je da su optuženici nevini zbog nedostatka dokaza.
Tužiteljstvo je za bivšeg Juveova predsjednika Girauda, odnosno direktora Moggija, tražilo trogodišnju zatvorsku kaznu, a za sportskog direktora Bettegu dvogodišnju.
- Ovo je veliko zadovoljtvo, jer tužitelj jednostavno nije imao ništa. Drago mi je jer je ono što je trebalo izići van, izašlo: nismo učinili ništa protuzakonito - izjavio je Moggi, koji zbog skandala Calciopoli iz 2006. godine još uvijek služi petogodišnju kaznu suspenzije iz fudbala.
za one koji nisu vidjeli...